Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, miltgiorg είπε

δηλαδη το ea sports fc 24 εαν το αγορασω απο eneba για το xbox θα το παρω και στο pc? 😮

Ειναι και στο  game pass. Το παιζω και στο xbox και στο λαπτοπ μου. Πολυ ωραιο.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, equilibrium είπε

Ειναι και στο  game pass. Το παιζω και στο xbox και στο λαπτοπ μου. Πολυ ωραιο.

Νόμιζω είναι η δοκιμαστική έκδοση για 10 ώρες χρήσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Νόμιζω είναι η δοκιμαστική έκδοση για 10 ώρες χρήσης. 

Σορρυ, λαθος, το 23 παιζω....

Επειδη ειμαι πολυ φρεσκος στο xbox, υπαρχει καποιος τροπος ωστε να εχω ανοιχτο το invite και να κανει join οποιος ενδιαφερεται να παιξει?  Αναφερομαι σε ξενα ατομα που δεν τους εχουμε φιλους. Η΄ να μπορουμε βαλουμε κατι σαν αγγελια οτι ψαχνουμε ομαδα για να παιζουμε παρεα. Δεν μιλαω για συγκριμενη εφαρμογη/παιχνιδι κλπ, δεν εχω ιδεα αν υπαρχει αυτο που λεω.

Επεξ/σία από equilibrium
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Επειδή πήρα πρόσφατα ένα Xbox πως μπορώ αποκτήσω πιο φθηνά πακέτο ultimate. 

Σκέφτομαι 3μηνο ή 6μηνο 

Αυτό το πακέτο με 50€ είναι σωστό ; 

IMG_1831.png

Επεξ/σία από Twoface
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Twoface είπε

Καλησπέρα. Επειδή πήρα πρόσφατα ένα Xbox πως μπορώ αποκτήσω πιο φθηνά πακέτο ultimate. 

Σκέφτομαι 3μηνο ή 6μηνο 

Αυτό το πακέτο με 50€ είναι σωστό ; 

IMG_1831.png

Διάβασε το 2ο ποστ στην αρχή του θέματος.

Με αυτά τα λεφτά νομίζω βάζεις πάνω από χρόνο.

Δεν έχω δει τιμές τώρα τελευταία.

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2023 στις 5:59 ΜΜ, miltgiorg είπε

δηλαδη το ea sports fc 24 εαν το αγορασω απο eneba για το xbox θα το παρω και στο pc? 😮

Σωστά. Δεν έχω ασχοληθεί βέβαια με το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αν το λέει στο description ότι είναι cross platform, ανοίγεις Xbox παίζεις, κλείνεις Xbox και συνεχίζεις από το PC.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα το λάθος να στοκαρω κλειδιά ultimate non stackable και δεν μου τα κανει refund η ενεμπα..οποιος θελει κανα μήνα ας μου στείλει να του στείλω, μην πανε χαμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, bill_viper είπε

Σωστά. Δεν έχω ασχοληθεί βέβαια με το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αν το λέει στο description ότι είναι cross platform, ανοίγεις Xbox παίζεις, κλείνεις Xbox και συνεχίζεις από το PC.

bill νομιζω δεν γινεται αυτο που λες με τα παιχνιδια της EA

Ρε παιδες αγορασα 3 μηνη συνδρομη με 10 ευρα απο ενα site εβαλα το λογαριασμο και μου λεει οτι εχω 1 μηνα δωρεαν εαν βαλω τροπο πληρωμεις. Εβαλα αλλα λεει οτι θα με χρεωση 19,90 σε 3 μηνες. Εαν βγαλω τον τροπο πληρωμεις φευγει και ο δωρεαν μηνας?

Επεξ/σία από lx911
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lx911 είπε

bill νομιζω δεν γινεται αυτο που λες με τα παιχνιδια της EA

Ρε παιδες αγορασα 3 μηνη συνδρομη με 10 ευρα απο ενα site εβαλα το λογαριασμο και μου λεει οτι εχω 1 μηνα δωρεαν εαν βαλω τροπο πληρωμεις. Εβαλα αλλα λεει οτι θα με χρεωση 19,90 σε 3 μηνες. Εαν βγαλω τον τροπο πληρωμεις φευγει και ο δωρεαν μηνας?

Θα πας στο λογαριασμο σου, στις συνδρομες και θα απενεργοποιησεις την περιοδικη χρεωση (Recurring billing).

Ο δωρεαν μηνας που πηρες, παραμενει κανονικα. Ετσι το εχω κανει κι εγω.

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια σας φαινεται εμπιστο αυτο? https://driffle.com/xbox-game-pass-core-12-months-brazil-xbox-live-digital-code-p9886373?region=BR

το σκεφτομαι γιατι μου εχει ληξει εδω και 2 χρονια σχεδον το gamepass και επειδη θελω να βαλω το μεγιστο σε καρτες δηλαδη 3 12μηνες και μετατροπη με 1€ ( που μου το βγαζει και σε εμενα ) πιστευω θα πετυχει τι λετε?

Edit: https://www.kinguin.net/category/39876/xbox-live-12-month-gold-subscription-card-br?currency=EUR&discount=AKS12&nosalesbooster=1&r=3445

νομιζω πως θα το παρω απο το kinguin. Θα πετυχει ?

Επεξ/σία από miltgiorg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...