Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Διάβασε 1ο και 2ο post. Είναι up to date με ότι ισχύει σήμερα. 

Γίνεται αλλά ίσως δεν τα καταφέρεις αν δεν βρεις σωστό vpn

Ωραίος !Σε ευχαριστώ πολύ .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Mexmet8 είπε

Ωραίος !Σε ευχαριστώ πολύ .ιαβασα όλο τον οδηγό και μιλάει για καινούργιο account.εγω θέλω να βάλω σε account που έχω ακόμα ultimate .

9 λεπτά πριν, Mexmet8 είπε

Διάβασε τον ξανά. 

Δεν λέει για καινούργιο account ούτε το θέτει ως υποχρεωτικό. 

To 2o post Μιλάει για accounts που δεν έχουν ενεργή ultimate. 

Το 1ο post μιλάει για accounts με ενεργή ultimate. 

Στις 5/3/2020 στις 3:29 ΜΜ, sphinxgr είπε

Καλημέρες,

είπα να δοκιμασω τη διαδικασια σημερα. Ισχύει ακόμη ο τρόπος που περιγράφετε?
Δεν βρίσκω πουθενα την 12μηνη συνδρομή gold, το μόνο που βρήκα είναι στην eneba, 12μηνη συνδρομη "Xbox Game Pass Core 12 months Key BRAZIL", στο ακόλουθο link: https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-core-12-months-key-brazil

Θα λειτουργήσει αν στακάρω 2 και το μετατρέψω σε ultimate?

Είπα να ρωτήσω πριν πάρω 2 και δεν λειτουργήσουν.

3 ώρες πριν, merk_sak είπε

Καλημέρες,

είπα να δοκιμασω τη διαδικασια σημερα. Ισχύει ακόμη ο τρόπος που περιγράφετε?
Δεν βρίσκω πουθενα την 12μηνη συνδρομή gold, το μόνο που βρήκα είναι στην eneba, 12μηνη συνδρομη "Xbox Game Pass Core 12 months Key BRAZIL", στο ακόλουθο link: https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-core-12-months-key-brazil

Θα λειτουργήσει αν στακάρω 2 και το μετατρέψω σε ultimate?

Είπα να ρωτήσω πριν πάρω 2 και δεν λειτουργήσουν.

Αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος και το VPN λειτουργήσει σωστά, θα δουλέψει.

Ισχύουν κανονικά ότι γράφεται σε 1ο και 2ο post δηλαδη.

ερώτηση. Μπορούμε να αγοράσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι για την υπηρεσία  xbox και αυτό θα τρέξει και στο xbox για pc? πχ https://www.eneba.com/xbox-star-wars-jedi-survivortm-xbox-series-x-s-xbox-live-key-argentina  Η μόνο ότι είναι διαθέσιμο στο store της πλατφόρμας του xbox για pc ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thanoz13 είπε

μπορώ να αγοράσω αυτό για pc μόνο ή χρειάζεται και μετατροπή σε ultimate? https://k4g.com/product/xbox-game-pass-for-pc-xbox-live-europe-3-months-cd-key-cd-key-831E2BE0?r=aks

Μάλλον αφορά την αριστερή συνδρομή. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν μεταξύ τους, πέραν του ότι η Ultimate είναι και για κονσόλα.

image.png.a8b50ed4c6ffd65974bef7640615a74b.png

12 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

ερώτηση. Μπορούμε να αγοράσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι για την υπηρεσία  xbox και αυτό θα τρέξει και στο xbox για pc? πχ https://www.eneba.com/xbox-star-wars-jedi-survivortm-xbox-series-x-s-xbox-live-key-argentina  Η μόνο ότι είναι διαθέσιμο στο store της πλατφόρμας του xbox για pc ?

Πρέπει το παιχνίδι να ειναι για PC. Δες παράδειγμα:

image.png.eee00fd33105ad153c299e72bcf9814d.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές! Μια "χαζή" ερώτηση.

Βρήκα το Call of Duty MW3 για το Series X,απο κλειδάδικο μέσω VPN απο Αργεντινή στα 27 ευρώ και λέω να το τσιμπήσω για να παίζω online με κάτι φιλαράκια μου (αυτοί το έχουν σε Bluray).Θα μπορούμε να παίζουμε κανονικά ή χρειάζεται κάποιο Ευρωπαικό κλειδί;

48 λεπτά πριν, Niko Bellic είπε

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές! Μια "χαζή" ερώτηση.

Βρήκα το Call of Duty MW3 για το Series X,απο κλειδάδικο μέσω VPN απο Αργεντινή στα 27 ευρώ και λέω να το τσιμπήσω για να παίζω online με κάτι φιλαράκια μου (αυτοί το έχουν σε Bluray).Θα μπορούμε να παίζουμε κανονικά ή χρειάζεται κάποιο Ευρωπαικό κλειδί;

Αν καταφέρεις να το βάλεις, δεν νομίζω να παίζει ρόλο το απο που το αγόρασες με το ποιους θα παίζεις.

• Like 1

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Μάλλον αφορά την αριστερή συνδρομή. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν μεταξύ τους, πέραν του ότι η Ultimate είναι και για κονσόλα.

image.png.a8b50ed4c6ffd65974bef7640615a74b.png

Πρέπει το παιχνίδι να ειναι για PC. Δες παράδειγμα:

image.png.eee00fd33105ad153c299e72bcf9814d.png

για pc με ενδιαφέρει μόνο οπότε λογικά δε χρειάζεται και η μετατροπή σε ultimate σωστά?δηλαδη με 15,.5 ευρω θα εχω 3 μηνες pc game pass

2 ώρες πριν, thanoz13 είπε

για pc με ενδιαφέρει μόνο οπότε λογικά δε χρειάζεται και η μετατροπή σε ultimate σωστά?δηλαδη με 15,.5 ευρω θα εχω 3 μηνες pc game pass

ναι

Παιδιά προσπαθώ να πάρω από eneba 3 core brazil 12months άλλα για κάποιο λόγο δεν μου περνάει στην πληρωμή μέσω paypal . Μου γράφει συνέχεια " Check your account at your card issuer before retrying this card. "

H κάρτα έχει λεφτά μέσα οπότε δεν είναι σίγουρα από αυτό . Το έχει ξαναδεί κανείς μήπως ? 

20 ώρες πριν, stefanos_13 είπε

Μόνο όσα είναι cross platform. Πάντως αν περιμένεις λίγο καιρό σίγουρα θα μπει Game Pass, όπως και το προηγούμενο.

Στις 22/12/2023 στις 8:57 ΠΜ, bill_viper είπε

Μόνο όσα είναι cross platform. Πάντως αν περιμένεις λίγο καιρό σίγουρα θα μπει Game Pass, όπως και το προηγούμενο.

δηλαδη το ea sports fc 24 εαν το αγορασω απο eneba για το xbox θα το παρω και στο pc? 😮

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...