Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, vasilis_ts said:

Με αυτά που έχω πάρει απο Αργεντινή και Τουρκία, όχι ban έπρεπε να είχα φάει, αλλά απέλαση απο τη χώρα.😅

Αντιθέτως δεν εχει γίνει απολύτως τίποτα και ο λαγαριασμός μου ειναι Ελληνικός.

Δεν άντεξα παιδιά, το χτύπησα. Όλο το απόγευμα ψάχνω στα ιντερνετς και δεν έχω δει έναν άνθρωπο να λέει ότι έφαγε ban λόγω αυτού. Άμα είμαι τόσο γκαντέμης και είμαι ο πρώτος, τι να πω. Χαλάλι 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Ezio είπε

Δεν άντεξα παιδιά, το χτύπησα. Όλο το απόγευμα ψάχνω στα ιντερνετς και δεν έχω δει έναν άνθρωπο να λέει ότι έφαγε ban λόγω αυτού. Άμα είμαι τόσο γκαντέμης και είμαι ο πρώτος, τι να πω. Χαλάλι 😅

Μη φοβασαι, δεν θα γινει τιποτα. Η ιδια η microsoft το εχει αφησει αυτο το παραθυρακι ανοιχτο. 

• Like 2

1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

Καλησπέρα παιδιά , με τι VPN κάνετε redeem αιγυπτιακά κλειδιά ? 

Δοκιμασμένο το VPN.lat από κινητό, λειτουργεί άψογα. 

Αυτήν την στιγμή παίζει το πλέον GOTY, Baldurs Gate 3 Digital Deluxe Edition στα μόλις 18€ από Αίγυπτο και το γλυκοκοιτάζω :rolleyes:

15 ώρες πριν, Ezio είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξανακάνει αγορά τέτοιου τύπου. 

Επειδή η retail του Baldurs Gate 3 βλέπω να αργεί λίγους μήνες να φτάσει στα χέρια μου, σκέφτομαι να το αγοράσω και ψηφιακά από άλλη χώρα για να μην ξαναπληρώνω full price πάνω από το κατοστάρικο που έχω ήδη δώσει. Κατανοώ ότι πρακτικά είναι παραβίαση των όρων και κινδυνεύει ο λογαριασμός μου. Αν όμως κάνω άλλο λογαριασμό και παίξω από εκεί είμαι ασφαλής ή διακινδυνεύω να φάει ban η κονσόλα μου?

Ban δεν έχει ακουστεί να γίνει. 

Μπορείς να αγοράσεις κωδικό παιχνιδιού για άλλη χώρα και να το περάσεις με χρήση vpn, αρκεί να βρεις vpn που θα δουλέψει. 

Τα κάνεις στον κύριο λογαριασμό σου. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις άλλον. 

Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που γράφει 2ο ποστ 1ος τροπος

• Like 1

8 hours ago, Merlin_o_magos said:

Καλησπέρα παιδιά , με τι VPN κάνετε redeem αιγυπτιακά κλειδιά ? 

Στο PC δεν έβρισκα δωρεάν vpn που να έχει και Αίγυπτο. Το έκανα από κινητό με μια εφαρμογή που λέγεται Egypt VPN. Αν θυμάμαι καλά είχε 4.9 στο play store.

2 hours ago, Merlin_o_magos said:

Με iPhone δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο . Θα δω από το android της γυναίκας μου λογικά . Ευχαριστώ 

Vpn.lat δοκίμασε. Έχει την Αίγυπτο στη λίστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Έβαλα συνδρομή για 1 μήνα από eneba (global) και πωλητή με 9,4 στην αξιολογηση. 

Έκανα redeem τον κωδικό αλλα όταν  πάω να διαχειριστω η να ακυρώσω το subscription  (λέει αγορά από BT/EE) με μεταφέρει στο παρακάτω site ώστε να κάνω login. 

https://home.bt.com/login/loginform?TARGET=$SM$https://my.bt.com/s/apps/appsmybt/#/packages?intcam=ON_EE_NA_manage-xbox-game-pass-ultimate-2021-05-14

Έστειλα ticket στην eneba και αναμένω. 

Κανείς που του έχει συμβεί το ίδιο; 

Επεξ/σία από stra777

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον φίλο sphinxgr  για τις αναλυτικες και επικαιροποιημένες οδηγίες στα πρώτα post. Τις διάβασα όλες , αλλά θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις, αν γίνεται.

Η 12μηνη συνδρομή ultimate λήγει σύντομα και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορά στο να προσθέσω τις νέες συνδρομές (core ή gold είναι ακριβώς το ίδιο αν έχω καταλάβει καλά) πριν τη λήξη ή μετά την απενεργοποίησή της. Υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο όφελος σε κάποια από τις δύο περιπτώσεις; Εμένα το ίδιο μου φαίνονται.

Επίσης, αν λήξει η συνδρομή και πάρω νέα στη συνέχεια , με το ίδιο microsoft account, τα saves των παιχνιδιών που είναι εγκατεστημένα με την προηγούμενη συνδρομή διατηρουνται; Κάπου διάβασα πως ναι, αλλά θέλω να βεβαιωθώ, γιατί αλλιώς είναι μονόδρομος η ανανέωση της συνδρομής πριν τη λήξη της.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

51 λεπτά πριν, stra777 είπε

Καλησπέρα, 

Έβαλα συνδρομή για 1 μήνα από eneba (global) και πωλητή με 9,4 στην αξιολογηση. 

Έκανα redeem τον κωδικό αλλα όταν  πάω να διαχειριστω η να ακυρώσω το subscription  (λέει αγορά από BT/EE) με μεταφέρει στο παρακάτω site ώστε να κάνω login. 

https://home.bt.com/login/loginform?TARGET=$SM$https://my.bt.com/s/apps/appsmybt/#/packages?intcam=ON_EE_NA_manage-xbox-game-pass-ultimate-2021-05-14

Έστειλα ticket στην eneba και αναμένω. 

Κανείς που του έχει συμβεί το ίδιο; 

Σε έχασα. Αγόρασες συνδρομή Ultimate / Core και την έκανες Redeem στο λογαριασμό σου στη Microsoft και την πήρε? Και πας να κάνεις διαχείριση μέσα στο λογαριασμό σου στη Microsoft?

10 λεπτά πριν, socper είπε

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον φίλο sphinxgr  για τις αναλυτικες και επικαιροποιημένες οδηγίες στα πρώτα post. Τις διάβασα όλες , αλλά θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις, αν γίνεται.

Η 12μηνη συνδρομή ultimate λήγει σύντομα και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορά στο να προσθέσω τις νέες συνδρομές (core ή gold είναι ακριβώς το ίδιο αν έχω καταλάβει καλά) πριν τη λήξη ή μετά την απενεργοποίησή της. Υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο όφελος σε κάποια από τις δύο περιπτώσεις; Εμένα το ίδιο μου φαίνονται.

Επίσης, αν λήξει η συνδρομή και πάρω νέα στη συνέχεια , με το ίδιο microsoft account, τα saves των παιχνιδιών που είναι εγκατεστημένα με την προηγούμενη συνδρομή διατηρουνται; Κάπου διάβασα πως ναι, αλλά θέλω να βεβαιωθώ, γιατί αλλιώς είναι μονόδρομος η ανανέωση της συνδρομής πριν τη λήξη της.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Αν προσθέσεις συνδρομή, ενώ έχεις ενεργή συνδρομή, θα γίνει μετατροπή της συνδρομής βάσει του πίνακα του πρώτου Post.
  • Αν Κάνεις εκ νέου συνδρομή στον ίδιο λογαριασμό, ενώ δεν έχεις ενεργή συνδρομή θα γίνει μετατροπή 2:3. Δες πρώτο κ δεύτερο Post
  • Τα saves είναι δεμένα με το λογαριασμό. Δεν τα χάνεις
  • Χονδρικά σε συμφέρει να ασχοληθείς με το 2ο post και να κάνεις εκ νέου συνδρομή, στον ίδιο λογαριασμό, μόλις λήξει η τρέχουσα συνδρομή που έχεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Σε έχασα. Αγόρασες συνδρομή Ultimate / Core και την έκανες Redeem στο λογαριασμό σου στη Microsoft και την πήρε? Και πας να κάνεις διαχείριση μέσα στο λογαριασμό σου στη Microsoft?

Ακριβώς ενώ την έκανα Redeem και την δέχτηκε (συνδρομή Ultimate / Core) δεν μου επιτρέπει την διαχείριση στον λογαριασμό μου στη Microsoft. 

Όταν πατάω διαχείριση με μεταφέρει στο link που έβαλα στο 1o post. 

Βρήκα και ένα σχετικό post στο  forum της Microsoft. 

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/enrolled-into-btee-account-without-my-knowledge/7a45a4db-6431-467a-8dd3-a9446acfd280

Επεξ/σία από stra777

Ενημερωσε μας οταν εχεις νεα απο eneba να δουμε τι θα σου πουν.Αν δεν βγαλεις ακρη θα μιλησεις με microsoft.Παντως πρωτη φορα διαβαζω τετοιο προβλημα.Δεν μου εχει συμβει ουτε εχω διαβασει απο αλλους που αντιμετώπισαν ιδιο προβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...