Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά,επειδή έχω μπερδευτεί,ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος ανανέωσης 36μηνης game pass ultimate αυτή την στιγμή; Βήμα βήμα αν είναι δυνατόν, ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 3/12/2023 στις 12:31 ΜΜ, damnation74 είπε

Καλημέρα παιδιά,επειδή έχω μπερδευτεί,ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος ανανέωσης 36μηνης game pass ultimate αυτή την στιγμή; Βήμα βήμα αν είναι δυνατόν, ευχαριστώ εκ των προτέρων 

2ο post τρέχοντος θέματος

3 ώρες πριν, Noobios είπε

Με South Africa θα παιξει η δεν το ρισκαρουμε και παμε Brazil?

image.png.8b3903870b7bacc1c1af0ca8a01039b8.png

Καθαρά θέμα VPN. Αν βρεις σωστό vpn και δεν έχει κ κανα περιορισμό μηνων όπως η Τουρκια,  θα προχωρήσει. 

• Thanks 1

4 ώρες πριν, Noobios είπε

Με South Africa θα παιξει η δεν το ρισκαρουμε και παμε Brazil?

image.png.8b3903870b7bacc1c1af0ca8a01039b8.png

Πάντως αν ισχύει είναι ο ποιο εύκολος τρόπος από το να αγοράζεις πολύ περισσότερες 3 μηνες και να τις βάζεις όλες μαζί  κ.τ.λ.

Παιδια αυτό μπορώ κανονικά να το βαλω και μετά να το μετατρέψω σε 9μηνο ultimate βάζοντας ένα μηνα ultimate ?

https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-network-cards/microsoft-xbox-live-gold-sundromi-12-mines/?productId=20398080&fname=&fvalue=

Για την περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να έχει ετήσια συνδρομή, όπως εγώ που λόγο έλλειψης χρόνου παίζω παιχνίδια σε pc 3 με 4 μήνες το χρόνο, θα μπορούσα να πάρω ένα trial 90 ημερών να μην ανανεώσω την συνδρομή και όποτε θέλω να παίξω να βάζω μηνιαίες κάρτες όπως αυτή: 

https://www.g2a.com/xbox-game-pass-for-pc-1-month-xbox-live-europe-i10000080969031?utm_content=COM_GLOBAL_PB_DIGI_GAM_LISTING_NOR_allkeyshop&aid=13342207&gname=dccb1b16c9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2023 στις 8:33 ΜΜ, sfakattack είπε

Παιδια αυτό μπορώ κανονικά να το βαλω και μετά να το μετατρέψω σε 9μηνο ultimate βάζοντας ένα μηνα ultimate ?

https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-network-cards/microsoft-xbox-live-gold-sundromi-12-mines/?productId=20398080&fname=&fvalue=

Αν πάρω και εγώ μια τέτοια και την προσθέσω σε λογαριασμό που έχει ΗΔΗ Gamepass Ultimate, θα προστεθούν 9 μηνες ultimate, ή πρέπει να περιμένω οπωσδήποτε να λήξει, για να τα κάνω ολα απο την αρχή;

Άκυρο το βρήκα 4 μηνες θα προστεθούν.

Επεξ/σία από papp0us

Έχει πειραματιστεί κάποιος με αγορές απο τουρκία με fups? (οπότε χωρίς ανάγκη για δωροκάρτες κτλ)
Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός; Μπορώ να φανταστώ κάποια πράγματα αλλα είπα να δω αν υπάρχει καμια μασημένη τροφή.

On 29/11/2023 at 14:31, filios filios said:

Αγόρασα σημερα απο περιέργεια 1 μηνα ultimate με 2 ευρώ και την πέρασα με ip ΗΠΑ

Δοκίμασε κάθε χώρα περισσοτερες απο μια φορά και προσεξε μήπως κάνεις λάθος των κωδικό.

το ειδα και γω..χρησιμοποιησες απλα vpn USA? Σε υπαρχον λογαριασμο η καινουριο?

Καλησπέρα σας. Το game pass for console έχει την ίδια λίστα παιχνιδιών με το game pass ultimate; Γιατί δεν με ενδιαφέρει να παίζω online αλλά ουτε να το χρησιμοποιήσω για pc και μιας και έχουν 4 ευρα διαφορά έλεγα μήπως κάνω το console. Στο game pass for console λέει ότι έχει πάνω από 100 παιχνίδια διαθεσιμα ενώ στο ultimate 400. Πήρα το Xbox x πριν δεκα μέρες, είμαι άσχετος και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τις διάφορες μεταξύ τους.   Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Edelvaise23 είπε

Καλησπέρα σας. Το game pass for console έχει την ίδια λίστα παιχνιδιών με το game pass ultimate; Γιατί δεν με ενδιαφέρει να παίζω online αλλά ουτε να το χρησιμοποιήσω για pc και μιας και έχουν 4 ευρα διαφορά έλεγα μήπως κάνω το console. Στο game pass for console λέει ότι έχει πάνω από 100 παιχνίδια διαθεσιμα ενώ στο ultimate 400. Πήρα το Xbox x πριν δεκα μέρες, είμαι άσχετος και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τις διάφορες μεταξύ τους.   Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δες εδώ τι παιχνίδια έχει το καθένα

https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games

Επίσης διάβασε τα 2 πρώτα Posts.

Επεξ/σία από sphinxgr

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξανακάνει αγορά τέτοιου τύπου. 

Επειδή η retail του Baldurs Gate 3 βλέπω να αργεί λίγους μήνες να φτάσει στα χέρια μου, σκέφτομαι να το αγοράσω και ψηφιακά από άλλη χώρα για να μην ξαναπληρώνω full price πάνω από το κατοστάρικο που έχω ήδη δώσει. Κατανοώ ότι πρακτικά είναι παραβίαση των όρων και κινδυνεύει ο λογαριασμός μου. Αν όμως κάνω άλλο λογαριασμό και παίξω από εκεί είμαι ασφαλής ή διακινδυνεύω να φάει ban η κονσόλα μου?

3 ώρες πριν, Ezio είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξανακάνει αγορά τέτοιου τύπου. 

Επειδή η retail του Baldurs Gate 3 βλέπω να αργεί λίγους μήνες να φτάσει στα χέρια μου, σκέφτομαι να το αγοράσω και ψηφιακά από άλλη χώρα για να μην ξαναπληρώνω full price πάνω από το κατοστάρικο που έχω ήδη δώσει. Κατανοώ ότι πρακτικά είναι παραβίαση των όρων και κινδυνεύει ο λογαριασμός μου. Αν όμως κάνω άλλο λογαριασμό και παίξω από εκεί είμαι ασφαλής ή διακινδυνεύω να φάει ban η κονσόλα μου?

Με αυτά που έχω πάρει απο Αργεντινή και Τουρκία, όχι ban έπρεπε να είχα φάει, αλλά απέλαση απο τη χώρα.😅

Αντιθέτως δεν εχει γίνει απολύτως τίποτα και ο λαγαριασμός μου ειναι Ελληνικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...