Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

σου δινει τουρκικη ip οταν ενεργοποιείς το vpn.lat ? το εχεις τσεκαρει?

Ναι κανονικά... Too good to be true, Alan wake 2 με 25€.....Εστειλα ticket να δω τι θα μου πουν...

Επεξ/σία από gdal73
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

απο την χαμηλη τιμη θα πονταριζα αργεντινη/βραζιλια. Καλα εκανες και ανοιξες ticket.Ενημερωσε αν θες οταν θα εχεις νεοτερα.

Οτι να' ναι. Ειδα στην σελίδα της παραγγελίας, ότι μέσα στις πιθανές χώρες ήταν και η Αιγυπτος. Με ένα ταξιδάκι στο Κάιρο,  ολα καλά τελικά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Ναι κανονικά... Too good to be true, Alan wake 2 με 25€.....Εστειλα ticket να δω τι θα μου πουν...

Και ακριβα το πηρες. Το πηρα πριν μερικες μερες 21,71€ απο Gameflip. Κι εμενα απο Αιγυπτο ηταν.

Τωρα παιζει ακομα πιο κατω. 18,95€.

402660378_10232372681644369_1580850564669654_n.jpg

Επεξ/σία από vasilis_ts
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Και ακριβα το πηρες. Το πηρα πριν μερικες μερες 21,71€ απο Gameflip. Κι εμενα απο Αιγυπτο ηταν.

Τωρα παιζει ακομα πιο κατω. 18,95€.

402660378_10232372681644369_1580850564669654_n.jpg

Να είσαι καλά φίλε βοήθησες αρκετά....Πες με κολλημένο, αλλά δεν αγοράζω τίποτα από site που δεν δέχεται paypal....

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Να είσαι καλά φίλε βοήθησες αρκετά....Πες με κολλημένο, αλλά δεν αγοράζω τίποτα από site που δεν δέχεται paypal....

Ναι το paypal ειναι μια extra ασφαλεια αλλα γενικα αν ξερεις απο που να αγοραζεις, δεν εχεις προβλημα. Το gameflip ειναι εμπιστο παντως.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, gdal73 είπε

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά. Έχω φάει όλο το απογεύμα να προσπαθώ να εξαργυρώσω κωδικό από το cjs-cdkeys σε VPN. Δυστυχώς δεν αναφέρουν χώρα, αλλά σου λένε σε ποιές πρέπει να δοκιμάσεις. Έχω δοκιμάσει tunnelbear σε pc και iphone, όπως και Hola vpn σε επέκταση του chrome. Οτι και αν έκανα τίποτα. Συνεχώς μηνυμα σφάλματος ότι ο κωδικός έχει αγοραστεί σε άλλη περιοχή...Καμία ιδέα;

Αγόρασα σημερα απο περιέργεια 1 μηνα ultimate με 2 ευρώ και την πέρασα με ip ΗΠΑ

Δοκίμασε κάθε χώρα περισσοτερες απο μια φορά και προσεξε μήπως κάνεις λάθος των κωδικό.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, gdal73 είπε

Σου λέει οτι είναι μια από Agrentina, Turkey, Brazil, USA, Uk. Τις δοκίμασα όλες, τιποτα

Βάλε link να δούμε τι αγόρασες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2023 στις 7:00 ΜΜ, gdal73 είπε

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά. Έχω φάει όλο το απογεύμα να προσπαθώ να εξαργυρώσω κωδικό από το cjs-cdkeys σε VPN. Δυστυχώς δεν αναφέρουν χώρα, αλλά σου λένε σε ποιές πρέπει να δοκιμάσεις. Έχω δοκιμάσει tunnelbear σε pc και iphone, όπως και Hola vpn σε επέκταση του chrome. Οτι και αν έκανα τίποτα. Συνεχώς μηνυμα σφάλματος ότι ο κωδικός έχει αγοραστεί σε άλλη περιοχή...Καμία ιδέα;

Εμενα μου πουλησανε redeemed key, το customer service δεν βοηθαει.... Πεταμενα λεφτα!

Επεξ/σία από equilibrium
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Βάλε link να δούμε τι αγόρασες! 

Το γράφω και πριν, ήταν το Alan wake 2. Τελικά ήθελε vpn με Αίγυπτο. Όλα καλά στο τέλος…

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το xbox θα μπει τα Χριστούγεννα στο σπίτι ως δώρο για τα παιδιά, οπότε όσο κι αν έχω διαβάσει το thread δεν είμαι ακόμα εξοικειωμένος με τα θέματα των συνδρομών. 

Έχω βέβαια ήδη κάνει κάποιες αγορές κλειδιών Αργεντινής για 3-4 τίτλους που θεωρώ ότι είναι κατάλληλα, ειδικότερα για τον μικρό γιο μου, και τα έχω ενεργοποιήσει στο λογαριασμό μου χωρίς κανένα θέμα. Θέλω βέβαια να δω και το θέμα των συνδρομών γιατί λογικά θα χρειαστεί. Θα ήθελα να μου πείτε λοιπόν αν έχω καταλάβει σωστά κάποια πράγματα, και αν είναι ο καλύτερος τρόπος αυτή τη στιγμή αυτός που θα περιγράψω.

Θα βγάλω από την εξίσωση αυτή τη στιγμή το VPN και θα πω μόνο για συνδρομές που μπορούν να ενεργοποιηθούν εδώ χωρίς άλλα κόλπα.

Βλέπω σήμερα στο enaba

6μηνη core 21.94€ + 9,47€ για ένα μήνα Ultimate. Αν έχω καταλάβει σωστά μπορώ να περάσω την core και μετά την ultimate και να λάβω 4 μήνες από την μετατροπή της core + 1 μήνα από την κανονική ultimate σύνολο 5 μήνες με κόστος 31,41. Είναι σωστός αυτός ο υπολογισμός ή μήπως ο μήνας από την ultimate δεν προστίθεται?

Η 6μηνη Ultimate σήμερα κοστίζει 55€ 

άρα με τον πρώτο τρόπο βγαίνει οικονομικότερα.

Θα μπορούσα να δώσω και παράδειγμα για 12μηνη αλλά δεν έχει νόημα, καθώς αν είναι σωστός ο πρώτος υπολογισμός θα είναι και ο άλλος. 

Υπάρχει κάτι λάθος σε αυτά που γράφω? 

Το αν αξίζει να δω για αγορά από άλλο region θα το δω φυσικά κατά την ώρα της αγοράς. Τώρα δεν βλέπω φοβερές διαφορές...

Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BillT είπε

Παιδιά το xbox θα μπει τα Χριστούγεννα στο σπίτι ως δώρο για τα παιδιά, οπότε όσο κι αν έχω διαβάσει το thread δεν είμαι ακόμα εξοικειωμένος με τα θέματα των συνδρομών. 

Έχω βέβαια ήδη κάνει κάποιες αγορές κλειδιών Αργεντινής για 3-4 τίτλους που θεωρώ ότι είναι κατάλληλα, ειδικότερα για τον μικρό γιο μου, και τα έχω ενεργοποιήσει στο λογαριασμό μου χωρίς κανένα θέμα. Θέλω βέβαια να δω και το θέμα των συνδρομών γιατί λογικά θα χρειαστεί. Θα ήθελα να μου πείτε λοιπόν αν έχω καταλάβει σωστά κάποια πράγματα, και αν είναι ο καλύτερος τρόπος αυτή τη στιγμή αυτός που θα περιγράψω.

Θα βγάλω από την εξίσωση αυτή τη στιγμή το VPN και θα πω μόνο για συνδρομές που μπορούν να ενεργοποιηθούν εδώ χωρίς άλλα κόλπα.

Βλέπω σήμερα στο enaba

6μηνη core 21.94€ + 9,47€ για ένα μήνα Ultimate. Αν έχω καταλάβει σωστά μπορώ να περάσω την core και μετά την ultimate και να λάβω 4 μήνες από την μετατροπή της core + 1 μήνα από την κανονική ultimate σύνολο 5 μήνες με κόστος 31,41. Είναι σωστός αυτός ο υπολογισμός ή μήπως ο μήνας από την ultimate δεν προστίθεται?

Η 6μηνη Ultimate σήμερα κοστίζει 55€ 

άρα με τον πρώτο τρόπο βγαίνει οικονομικότερα.

Θα μπορούσα να δώσω και παράδειγμα για 12μηνη αλλά δεν έχει νόημα, καθώς αν είναι σωστός ο πρώτος υπολογισμός θα είναι και ο άλλος. 

Υπάρχει κάτι λάθος σε αυτά που γράφω? 

Το αν αξίζει να δω για αγορά από άλλο region θα το δω φυσικά κατά την ώρα της αγοράς. Τώρα δεν βλέπω φοβερές διαφορές...

Ευχαριστώ

Διαβάζεις το 2ο post 2ο τρόπο , του τρέχοντος θέματος.

Σε σημερινές τιμές, οι 9 μήνες Ultimate θα σου βγουν 43€. Περίπου 5€ το μήνα. Οι 12 μηνες Gold/Core γινονται 9 μετά τη μετατροπή

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, sphinxgr said:

Διαβάζεις το 2ο post 2ο τρόπο , του τρέχοντος θέματος.

Σε σημερινές τιμές, οι 9 μήνες Ultimate θα σου βγουν 43€. Περίπου 5€ το μήνα. Οι 12 μηνες Gold/Core γινονται 9 μετά τη μετατροπή

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key

Δυστυχώς με κάθε απάντηση γεννιούνται νέα ερωτήματα.

- Έχουν κάποια διαφορά στη μετατροπή σε ultimate τα κλειδιά gold από τα core? Υποτίθεται ότι το δέυτερο έχει αντικαταστήσει το πρώτο, γιατί συνεχίζουν να πουλάνε gold? 

- Γιατί λες 43€ οι 9 μήνες? το κόστος της αγοράς της ultimate δεν το υπολογίζεις?

- Αυτό που ρώτησα παραπάνω γίνεται ή δε γίνεται? η ultimate πρέπει οπωσδήποτε να είναι αγοραστεί από το επίσημο store? Δεν μπορεί να είναι από κάποιο κλειδί με την προυπόθεση φυσικά να μπορεί να γίνει stack, να μην είναι demo κτλ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, BillT είπε

Δυστυχώς με κάθε απάντηση γεννιούνται νέα ερωτήματα.

- Έχουν κάποια διαφορά στη μετατροπή σε ultimate τα κλειδιά gold από τα core? Υποτίθεται ότι το δέυτερο έχει αντικαταστήσει το πρώτο, γιατί συνεχίζουν να πουλάνε gold? 

- Γιατί λες 43€ οι 9 μήνες? το κόστος της αγοράς της ultimate δεν το υπολογίζεις?

- Αυτό που ρώτησα παραπάνω γίνεται ή δε γίνεται? η ultimate πρέπει οπωσδήποτε να είναι αγοραστεί από το επίσημο store? Δεν μπορεί να είναι από κάποιο κλειδί με την προυπόθεση φυσικά να μπορεί να γίνει stack, να μην είναι demo κτλ.

Gold = core. Μη σε απασχολεί τι πουλάνε. 

43€ ανά 9 μήνες + ultimate. Ultimate βγάζει σε μερικούς το store με 1€. Σε άλλους οχι. 

Τη μετατροπή φυσικά μπορείς να την κάνεις κ με κλειδί. Δεν είναι απαραίτητη η αγορά από store 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...