Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, tsagod είπε

Αφού ενεργοποιησες πρώτα το trial , έχεις ενεργό λογαριασμό game pass.

και να να μην ενεργοποιούσε το trial πάλι δεν θα μπορούσες να εξαργυρωσεις τους άλλους 2 κωδικούς που πήρες, μόνο τον πρώτο 

ευχαριστω για την απαντηση! ρωτησα γιατι λεει οτι λειτουργει και σε παλιους λογαριασμους < αρκει να μην υπαρχει ενεργη συνδρομη> μηπως πιανει οτι εχω ενεργη συνδρομη με το 1 ευρω και μολις ληξει αυτο τους  παρει, γιατι το εβαλα να μην πληρωθει- ανανεωθει αυτοματα ? αλλιως καμια ιδεα για πιο φθηνο game pass?

Επεξ/σία από Edelvaise23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 25/11/2023 στις 6:52 ΜΜ, sphinxgr είπε

Στη δική μου, οκ, αν μπω με τον κωδικό μου θα βλέπω τα παιχνίδια. 

Αν θέλει να μπει άλλος χρήστης στη δική μου κονσόλα να τα παίξει, γίνεται?! 

Στο μηχάνημα που είναι home, όσοι λογαριασμοί μπουν μπορούν να παίξουν κανονικά. 

Στο άλλο μηχάνημα που δεν είναι home, μπαίνει μόνο ο λογαριασμός που έχει το gamepass. 

Στο μηχάνημα που είναι home, όσοι λογαριασμοί μπουν μπορούν να παίξουν κανονικά. 

Στο άλλο μηχάνημα που δεν είναι home, μπαίνει μόνο ο λογαριασμός που έχει το gamepass. 

• Like 1
  • Sad 1

Στις 26/11/2023 στις 9:47 ΠΜ, liak80 είπε

Οπότε δε συμφέρει σε υπάρχουσα ultimate γιατί για 12 μήνη πρέπει να αγοράσεις 3 12 μήνες gold στα 120 κάτι Ευρώ αντί για 180 κανονική τιμή.Αν κανείς καινούριο λογαριασμό χάνεις παιχνίδια που έχεις τυχόν αγοράσει και saves οπότε τι είναι καλύτερο να κάνεις?

Τα saves και τα παιχνίδια είναι δεμένα με το λογαριασμό που τα είχες πάρει. 

Αν φτιάξεις άλλο λογαριασμό, τότε απλά θα πρέπει να μπαίνεις και με τον παλιό για να τα παίζεις. 

Συνοπτικά φθηνός τρόπος για να προσθέσεις Ultimate συνδρομή, σε ένεργη ultimate, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. 

Υπάρχει μόνο το 2ο post που αφορά χρήστες με μη ενεργή ultimate. 

Στις 26/11/2023 στις 9:51 ΠΜ, tsagod είπε

Αν δεν κάνω λάθος η καλύτερη περίπτωση για ανανέωση υπαρχόντων λογαριασμών ειναι οι τρίμηνες core.

Και πάλι όμως καλύτερα να περιμένεις και κάποιον άλλον να σου απάντησει

Κάποια περίοδο που οι 3μηνες core είχαν 5~7€, όντως ήταν εξαιρετική περίπτωση για να τις προσθέσεις σε ένεργη Ultimate. Τώρα που έχουν κάπου 10€, δεν ασχολείσαι. 

22 ώρες πριν, equilibrium είπε

Γεια σας.

Αγορασα προχτες ενα xbox series s και προσπαθω να ενεργοποιησω το xbox game pass ultimate.

Bηματα που εχω κανει:

Δημιουργια ενος burner email χωρις τα στοιχεια μου ή καρτες πληρωμης κλπ, δεν εχω ενεργοποιησει trial συνδρομη ή οτιδηποτε αλλο.

Aγορα απο το cjs-cdkeys ενα μηνα ultimate με Τουρκικο vpn (πληρωμενο Surfshark vpn).

Kατι περιεργο που παρατηρησα ηταν οτι ενω ειμαι κατοικος UK και εκανα τον λογαριασμο εδω, οταν πηγα να κανω redeem μου ελεγε οτι ειμαι Ελλαδα.  Δεν ξερω καν πως πηρε αυτη την πληροφορια. Το αλλαξα στο UK.

Οταν παω στο redeem στην microsoft μου βγαινει συνεχεια error ενω εχω ενεργοποιημενο το vpn. This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account.

Aν βαλω USA vpn μου βγαζει μηνυμα οτι εγινε redeemed already(???).

Πηγα στα services και η συνδρομη δεν ειναι ενεργη.

Με το τσατ δεν βγαζω ακρη ακομα και αργουν να απαντανε.

Εχει καποιος την υπομονη να με καθοδηγησει?

Ευχαριστω πολυ.

Απλά κ σύντομα, έπρεπε να ακολούθησεις τις οδηγίες του 2ου post. 

Στην περίπτωση σου, αν πήρες συνδρομές Τουρκίας, απλά πρέπει να βεβαιωθείς πως έχεις vpn που λειτουργεί σωστά με την Τουρκία (μόνο την ώρα που κάνεις redeem) 

17 ώρες πριν, Edelvaise23 είπε

καλησπερα σας ! μολις αγορασα ενα x box x και ενεργοποιησα το game pass trial 14 ημερων με το 1 ευρω. 

καπακι αγορασα απο eneba 3 κωδικους με τον παρακατο τιτλο.

Xbox Game Pass Ultimate – 1 Month Subscription (Xbox/Windows) Non-stackable Key EUROPE

οι οποιο δεν ενεργοποιουνται.  στη βοηθεια του eneba λεει >

Λειτουργεί τόσο με ΠΑΛΙΟΥΣ όσο και με ΝΕΟΥΣ λογαριασμούς Xbox αρκεί να μην υπάρχει ενεργή συνδρομή. Για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό πρέπει να προστεθεί μια μέθοδος πληρωμής στον λογαριασμό Xbox. Το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο σε χώρες όπου είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία XBOX LIVE.

Βεβαιωθείτε ότι το εξαργυρώνετε σε λογαριασμό χωρίς ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass. Οι λογαριασμοί με ενεργή συνδρομή δεν μπορούν να εξαργυρώσουν αυτούς τους ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ κωδικούς.

Το προϊόν που αγοράσατε μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε ένα νέο λογαριασμό που δεν είχε ποτέ συνδρομή, καθώς πρόκειται για ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ κωδικό. Εάν είχατε στο παρελθόν Xbox Live Gold στον λογαριασμό σας, δε θα μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτόν τον κωδικό.

προσπαθησα και απο τη σελιδα της microsoft στο pc 

και απο τη κονσολα αλλα και απο την εφαρμογη. 

καμια ιδεα-βοηθεια γιατι ειμαι και ασχετος γιατι μαλλον πεταξα 25 ευρα.

Και εσύ έπρεπε να κάνεις τις οδηγίες του 2ου post. 

Τώρα απλά ενεργοποιήσες μια συνδρομή και μετά αγόρασες 3 κωδικούς που δεν μπαίνουν πάνω σε ενεργή συνδρομή! 

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις 14 ημέρες να λήξει η συνδρομή, ελπίζοντας πως θα δουλεύουν ακόμα οι κωδικοί σου και μετά να βάλεις τον 1 από αυτούς 

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά,

Με συγχωρείτε εξαρχής για την απορία, μιας και δεν είναι 100% σχετική με το thread. Έχω ενεργοποιήσει από τον Ιούλιο το ultimate με την παλιά μέθοδο (FUPS). Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την είσοδο στο app της FUPS. Συγκεκριμένα, δεν δέχεται πλέον τον κωδικό που είχα ορίσει (τον 6ψήφιο) και δεν μπορώ να συνδεθώ. Πέρα από το xbox τη χρησιμοποιούσα και για Spotify. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε "μπλοκαριστεί";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Τα saves και τα παιχνίδια είναι δεμένα με το λογαριασμό που τα είχες πάρει. 

Αν φτιάξεις άλλο λογαριασμό, τότε απλά θα πρέπει να μπαίνεις και με τον παλιό για να τα παίζεις. 

Συνοπτικά φθηνός τρόπος για να προσθέσεις Ultimate συνδρομή, σε ένεργη ultimate, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. 

Υπάρχει μόνο το 2ο post που αφορά χρήστες με μη ενεργή ultimate. 

Κάποια περίοδο που οι 3μηνες core είχαν 5~7€, όντως ήταν εξαιρετική περίπτωση για να τις προσθέσεις σε ένεργη Ultimate. Τώρα που έχουν κάπου 10€, δεν ασχολείσαι. 

Απλά κ σύντομα, έπρεπε να ακολούθησεις τις οδηγίες του 2ου post. 

Στην περίπτωση σου, αν πήρες συνδρομές Τουρκίας, απλά πρέπει να βεβαιωθείς πως έχεις vpn που λειτουργεί σωστά με την Τουρκία (μόνο την ώρα που κάνεις redeem) 

Και εσύ έπρεπε να κάνεις τις οδηγίες του 2ου post. 

Τώρα απλά ενεργοποιήσες μια συνδρομή και μετά αγόρασες 3 κωδικούς που δεν μπαίνουν πάνω σε ενεργή συνδρομή! 

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις 14 ημέρες να λήξει η συνδρομή, ελπίζοντας πως θα δουλεύουν ακόμα οι κωδικοί σου και μετά να βάλεις τον 1 από αυτούς 

Ευχαριστω για την απαντηση. Πρεπει να μου πουλησαν redeemed key, μια χαρα ειναι το vpn μου. Τεσπα, μαθαινουμε απο τα λαθη μας, Να εισαι καλα Sphinxgr

1) Oταν βαζουμε νεο game pass, πρεπει να ειναι στον λογαριασμο μας και καποια μεθοδος πληρωμης? Συνηθιζω για ασφαλεια να κανω remove την καρτα μου οταν ξεμπερδευω με καποια αγορα.

2) Οταν βαζουμε vpn για να μπει το νεο game pass,  περιμενουμε να αλλαξει και η γλωσσα της σελιδας (πχ στα Τουρκικα?) ή παραμενει στα Αγγλικα?

Επεξ/σία από equilibrium

38 λεπτά πριν, equilibrium είπε

Ευχαριστω για την απαντηση. Πρεπει να μου πουλησαν redeemed key, μια χαρα ειναι το vpn μου. Τεσπα, μαθαινουμε απο τα λαθη μας, Να εισαι καλα Sphinxgr

1) Oταν βαζουμε νεο game pass, πρεπει να ειναι στον λογαριασμο μας και καποια μεθοδος πληρωμης? Συνηθιζω για ασφαλεια να κανω remove την καρτα μου οταν ξεμπερδευω με καποια αγορα.

2) Οταν βαζουμε vpn για να μπει το νεο game pass,  περιμενουμε να αλλαξει και η γλωσσα της σελιδας (πχ στα Τουρκικα?) ή παραμενει στα Αγγλικα?

1) δεν θυμάμαι. Αλλά και να ζητήσει, μετά τον βγάζεις 

2) είσαι στο redeem.Βάζεις vpn. Βάζεις κωδικό και κάνεις redeem. Κλείνεις vpn. 

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Στην δευτερη ερωτηση, ουσιαστικα ρωταω αν αλλαζει η γλωσσα της σελιδας οταν ενεργοποιουμε το vpn και κανουμε refresh...

6 ώρες πριν, equilibrium είπε

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Στην δευτερη ερωτηση, ουσιαστικα ρωταω αν αλλαζει η γλωσσα της σελιδας οταν ενεργοποιουμε το vpn και κανουμε refresh...

Δεν έχω ιδέα. Δεν έχει ουσία όμως. 

Ουσία έχει αν σου πάρει τον κωδικό και αν η ip που έχεις είναι για τη σωστή χώρα που πρέπει να είναι

• Like 1

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά. Έχω φάει όλο το απογεύμα να προσπαθώ να εξαργυρώσω κωδικό από το cjs-cdkeys σε VPN. Δυστυχώς δεν αναφέρουν χώρα, αλλά σου λένε σε ποιές πρέπει να δοκιμάσεις. Έχω δοκιμάσει tunnelbear σε pc και iphone, όπως και Hola vpn σε επέκταση του chrome. Οτι και αν έκανα τίποτα. Συνεχώς μηνυμα σφάλματος ότι ο κωδικός έχει αγοραστεί σε άλλη περιοχή...Καμία ιδέα;

1 λεπτό πριν, gdal73 είπε

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά. Έχω φάει όλο το απογεύμα να προσπαθώ να εξαργυρώσω κωδικό από το cjs-cdkeys σε VPN. Δυστυχώς δεν αναφέρουν χώρα, αλλά σου λένε σε ποιές πρέπει να δοκιμάσεις. Έχω δοκιμάσει tunnelbear σε pc και iphone, όπως και Hola vpn σε επέκταση του chrome. Οτι και αν έκανα τίποτα. Συνεχώς μηνυμα σφάλματος ότι ο κωδικός έχει αγοραστεί σε άλλη περιοχή...Καμία ιδέα;

Καλά, κι εσυ αγόρασες κωδικό χωρίς να ξέρεις για ποιό region είναι? Δεν έπρεπε καν να τον αγοράσεις. Τώρα ό,τι και να κάνεις είναι εντελώς στην τύχη.

1 λεπτό πριν, vasilis_ts είπε

Καλά, κι εσυ αγόρασες κωδικό χωρίς να ξέρεις για ποιό region είναι? Δεν έπρεπε καν να τον αγοράσεις. Τώρα ό,τι και να κάνεις είναι εντελώς στην τύχη.

Σου λέει οτι είναι μια από Agrentina, Turkey, Brazil, USA, Uk. Τις δοκίμασα όλες, τιποτα

20 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Σου λέει οτι είναι μια από Agrentina, Turkey, Brazil, USA, Uk. Τις δοκίμασα όλες, τιποτα

Για αρχη δοκιμασε το vpn.lat για region τουρκιας.Δουλευει καλα με τουρκικη ip.

6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Για αρχη δοκιμασε το vpn.lat για region τουρκιας.Δουλευει καλα με τουρκικη ip.

Τίποτα και με vpn.lat σε android....Πάλι καλά πλήρωσα με paypal...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...