Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μια ερώτηση και γω που αφορά τη συνδρομή Ubisoft+. Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού να συζητείται το θέμα.

Βλέπω ότι η συνδρομή είναι διαθέσιμη και από το site της Ubisoft αλλά και από το site του xbox αλλά λίγο ακριβότερη.

Υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση οι επιλογές για φτηνότερες συνδρομές από Αργεντινή, Τουρκία κτλ. και τι χρειάζεται να γίνει? θέλει νέους λογαριασμούς? VPN μια φορά κατά την ενεργοποίηση ή συνέχεια? τι κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί? Γενικά τι πρέπει να ξέρω για το συγκεκριμένο θέμα?

Παρακαλώ τους mod αν είναι off topic να μεταφερθεί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, tempo said:

ουσιαστικά με το core χάνεις μόνο την συνδρομή EA και την δυνατότητα να παίζεις και σε pc σε σχέση με το ultimate.

Μια χαρά είναι...

Οχι, σε ultimate μου το έχει μετατρέψει

1 ώρα πριν, tempo είπε

ουσιαστικά με το core χάνεις μόνο την συνδρομή EA και την δυνατότητα να παίζεις και σε pc σε σχέση με το ultimate.

Μια χαρά είναι...

δεν ισχύει. Δες το 1ο ποστ. Το Core εχει κάπου 25 παιχνίδια και το Ultimate 400+

όντως, core αγόρασα, αλλά μετά πήρα και 1 μήνα ultimate, και το μετέτρεψε σε ultimate, με την αναλογια που ισχύει

7 minutes ago, tempo said:

ακόμη καλύτερα....επειδή έλεγε game pass core

Καλησπέρα.

Για να αγοράσω pass εξωτερικού απο eneba χρειαζομαι vpn((ip Αργεντινής παραδειγμα) και ενεργοποίηση αυτού με την την ιδια ip;

Αρκει αυτο η χρειάζεται κατι αλλο;

11 ώρες πριν, filios filios είπε

Καλησπέρα.

Για να αγοράσω pass εξωτερικού απο eneba χρειαζομαι vpn((ip Αργεντινής παραδειγμα) και ενεργοποίηση αυτού με την την ιδια ip;

Αρκει αυτο η χρειάζεται κατι αλλο;

Έχω χρόνια να την κάνω την διαδικασία αλλά νομίζω η αγορά μπορεί να γίνει κανονικά από IP Ελλάδας. VPN χρειάζεται όταν θα πας να κάνεις την ενεργοποίηση γιατί ουσιαστικά είναι κωδικός για άλλο store. Οπότε πρέπει να μπεις στο VPN και να έχεις IP Αργεντινής όταν θα κάνεις το redeem. Διάβασε το 2ο ποστ του θέματος για αναλυτικές οδηγίες 

1 ώρα πριν, lkv100 είπε

Έχω χρόνια να την κάνω την διαδικασία αλλά νομίζω η αγορά μπορεί να γίνει κανονικά από IP Ελλάδας. VPN χρειάζεται όταν θα πας να κάνεις την ενεργοποίηση γιατί ουσιαστικά είναι κωδικός για άλλο store. Οπότε πρέπει να μπεις στο VPN και να έχεις IP Αργεντινής όταν θα κάνεις το redeem. Διάβασε το 2ο ποστ του θέματος για αναλυτικές οδηγίες 

Ισχύουν ακόμη  οι οδηγίες στο δεύτερο σχόλιο;Έχουν περάσει χρόνια και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.....

3 ώρες πριν, filios filios είπε

Ισχύουν ακόμη  οι οδηγίες στο δεύτερο σχόλιο;Έχουν περάσει χρόνια και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.....

Ισχύουν απόλυτα. Οι πρώτες λεξούλες στο post, γράφουν: Updated 8/2023

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος οδηγός για σύνδεση δυο Xbox με δυο λογαριασμούς αλλά μόνο μια συνδρομή ; Το είχα κάνει πριν καιρό αλλά δε θυμάμαι πως μα το ξανακάνω ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...