Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Ευχαριστώ. Τι θα πρότεινες εσύ ? Μιλάμε πάντα για χρήση στο pc. Ρωτάω γιατι βάση του πίνακα εαν πάρω 24 μήνες(gold /core)  απο Τουρκία και ενα μήνα ultimate  θα έχω εν τελη 6+1 , 7 μήνες μόνο εαν κατάλαβα σωστα

λάθος κατάλαβες.

Δεν πειράζει όμως, γιατί έκανα λάθος. (Απο τον 7/2023, οι μέγιστοι μήνες Gold Τουρκίας, έγιναν 13, από 36 που ήταν, οπότε και αφαιρέθηκαν από τον οδηγό). Οπότε δεν ασχολείσαι με τουρκία. 

Οπότε έχεις 2 επιλογές:

1. 2ο post, 2ος τρόπος χωρίς VPN ή 
  2. βάζεις κάθε μήνα Ultimate και μόλις λήξει πάλι από την αρχή με 2,5€. Δεν ξέρω πόσο θα έχει σε ένα μήνα όμως. Link εδώ
Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα πάρω το series s starter bundle που σου δίνει ultimate τις 3 μηνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση πολλων μηνών ή όχι;

Επίσης στο guide το cd keys δεν έχει από Βραζιλία.. οπότε η φθηνότερη επιλογή τώρα είναι 41€/χρόνο από eu?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Θα πάρω το series s starter bundle που σου δίνει ultimate τις 3 μηνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση πολλων μηνών ή όχι;

Ναι γίνεται 

Δημοσ.
8 hours ago, kaliakman said:

Επίσης στο guide το cd keys δεν έχει από Βραζιλία.. οπότε η φθηνότερη επιλογή τώρα είναι 41€/χρόνο από eu?

Νομίζω συμφέρει να πάρεις διαφορετικές core 3 μήνες .. δεν θυμάμαι καλά την αναλογία μετατροπής σε ultimate αλλά έχω την εντύπωση πως τα τρίμηνα συμφέρουν

Δημοσ.

Καλημέρα! Δεν βλέπω να έχει συνδρομή για ένα έτος όπως έχει και το PS PLUS. Μόνο μήνα - μήνα.. Θα βγάλει καμία προσφορά Black Friday ? Η αλήθεια είναι ότι δεν ψήνομαι να ασχοληθώ με eneba και vpn, μου φαίνεται μπέρδεμα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Καλημέρα! Δεν βλέπω να έχει συνδρομή για ένα έτος όπως έχει και το PS PLUS. Μόνο μήνα - μήνα.. Θα βγάλει καμία προσφορά Black Friday ? Η αλήθεια είναι ότι δεν ψήνομαι να ασχοληθώ με eneba και vpn, μου φαίνεται μπέρδεμα. 

Δεύτερο post Τρόπος 2ος

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, demmian είπε

Νομίζω συμφέρει να πάρεις διαφορετικές core 3 μήνες .. δεν θυμάμαι καλά την αναλογία μετατροπής σε ultimate αλλά έχω την εντύπωση πως τα τρίμηνα συμφέρουν

Λοιπόν επανέρχομαι. Πήρα τελικά με 113 ευρώ (μαζί με το fee) από eneba + 3 free από το bundle οπότε ultimate μέχρι 2/26 δηλαδή 4.4€/μήνα. Όχι άσχημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sphinxgr προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα του 2ου post (με VPN) και στο link εδω

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

μου βγάζει ότι είναι out of stock. 

Υπάρχει εναλλακτική;

Αυτό εδώ ίσως; 

https://www.mtcgame.com/el-GR/microsoft-points/xbox-live-gift-card-nzd/xbox-live-gold-12-months-membership-turkey-brasil-vpn?currency=EUR&maxxus&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA3uGqBhDdARIsAFeJ5r3va7ldnc8MJYsHxOpMtpOXaG6dHqaPZ5cvpaV5seEmXGQR6zIw4bYaAoLoEALw_wcB

Επεξ/σία από kergaz13
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kergaz13 είπε

Πάρε από eneba ή πάρε χωρίς vpn. 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, kergaz13 said:

Τελικά αγόρασα αυτό 

https://www.cjs-cdkeys.com/products/Xbox-Game-Pass-Core-12-Month-Code.html

Στα 29€ οι 12 μήνες (με VPN μέσω Τουρκίας) και έπαιξε μια χαρά

ουσιαστικά με το core χάνεις μόνο την συνδρομή EA και την δυνατότητα να παίζεις και σε pc σε σχέση με το ultimate.

Μια χαρά είναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...