Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως οι τρίμηνες live core από Eneba και στα 9-10 ευρώ που παίζουν τώρα τελική το λες και τσάμπα για αυτά που προσφέρουν.Με τη μετρατροπή το Ultimate βγαίνει κάπου 5.70 ο μήνας και δεν μπλέκεις με vpn , όταν πχ στην Τουρκία η μηνιαία συνδρομή έχει φτάσει στα 7 ευρώ.Προσωπικά έχω βολευτεί να βάζω τέτοιες καρτούλες ανά δίμηνο για να μένω στην τριετία και όταν παίζουν σε χαμηλότερη τιμή όπως το καλοκαίρι τότε ακόμα καλύτερα.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 5/11/2023 στις 10:48 ΜΜ, sphinxgr είπε

Ωωωωω ωραία. Σας ευχαριστώ! 

παιδιά να ρωτήσω, αγοράζω με vpn Αργεντινής και ενεργοποιώ κανονικά στην ms?

υγ, μην με βρίσετε, πανε 3 χρονια που εκανα κατι αντίστοιχο και δεν είναι σαν το ποδήλατο😂

αν αυτο που θες να παρεις ειναι region αργεντινης, σωστα κανεις την αγορα και περνας τον κωδικο με vpn.Χρησιμοποιησε το TunnelBear που δουλευει πολυ καλα για αργεντινη.

• Like 2

καλησπερα , ηθελα μονο να ρωτησω ,αν  ο τροπος που επισυνάπτεται για αγορα ultimate 25 μηνες με 100 ευρω , ειναι ακομα ενεργος?

Στις 10/11/2023 στις 9:08 ΠΜ, sphinxgr είπε

8.56€

Πέφτει σιγά σιγά τις τελευταίες ημέρες

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

Δυστυχως ξαναανεβηκε απο οτι βλεπω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις αν με αμερικανικο κλειδι ενεργοποιειται στον ελληνικο λογαριασμο σου, αν εχεις vpn χωρα USA?

Μπορεις να αγορασεις 10 μαζεμενα μηνιαια κλειδια με κοστος 13,58 και μετα να περιμενεις καθε μηνα να τελιωσει και να το ξαναβααζεις? αξιζει τον κοπο...

Το αντιστοιχο με ευρωπαικο κοστιζει 24 ευρω. Not bad αλλα το αμερικανικο ειναι μιση τιμη...

Επεξ/σία από eko13

3 ώρες πριν, eko13 είπε

Ξερει κανεις αν με αμερικανικο κλειδι ενεργοποιειται στον ελληνικο λογαριασμο σου, αν εχεις vpn χωρα USA?

Μπορεις να αγορασεις 10 μαζεμενα μηνιαια κλειδια με κοστος 13,58 και μετα να περιμενεις καθε μηνα να τελιωσει και να το ξαναβααζεις? αξιζει τον κοπο...

Το αντιστοιχο με ευρωπαικο κοστιζει 24 ευρω. Not bad αλλα το αμερικανικο ειναι μιση τιμη...

Έχουμε πει πως κλειδιά αγοράζουμε μόνο αν τα χρησιμοποιήσουμε αμέσως. Μετά απο καιρό δεν δουλεύουν και κανείς δεν επιστρέφει χρήματα. 

Οπότε ακόμα και αν δούλευε το σενάριο σου, πάλι δεν έχει ουσία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι είχα αγοράσει 12 κλειδιά πακετο από το ebay σε βάθος ενός χρόνου δεν μου δούλεψαν τα 4 αλλά νόμιζα ότι έφταιγε ο πωλητής. 

Επεξ/σία από eko13

29 λεπτά πριν, eko13 είπε

Η αλήθεια είναι ότι είχα αγοράσει 12 κλειδιά πακετο από το ebay σε βάθος ενός χρόνου δεν μου δούλεψαν τα 4 αλλά νόμιζα ότι έφταιγε ο πωλητής. 

Ναι, ο πωλητής φταίει, μπορεί κατά λάθος ή εσκεμμένα να δίνει τα ίδια κλειδιά και σε άλλους. Για αυτό τα ενεργοποιεις όταν τα αγοράζεις και όχι μετά από μήνες. Έτσι αν δεν δουλέψουν του ζητάς νέα κλειδιά άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω σε τι τιμές παίζει γενικά, αλλά για κάποιον που δεν θέλει να κανει στακ συνδρομές, μια χαρα είναι κάθε μήνα να βάζει μια Ultimate με 2,5 €

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-1-month-subscription-xbox-windows-non-stackable-key-europe

Το μόνο ρίσκο είναι ότι δεν ξέρεις αν υπάρχει τον άλλο μήνα.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημέρα κύριοι και κυρίες. Εχω μια ερώτηση. Είχα κάνει το κόλπο με τους 36 μήνες οι οποίοι έλειξαν και τώρα είμαι στον αερα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση , ποια ειναι η διαδικασία -δεν θα ήθελα να κάνω νέο λογαριασμό? Όσο και αν έψαξα δεν φαίνεται να υπάρχουν και οικονομικές προσφορες όπως παλιά. 3 μηνο core /10 euro το φτηνότερο που έπεσε το μάτι μου

Επεξ/σία από stefanos_13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, stefanos_13 είπε

Kαλημέρα κύριοι και κυρίες. Εχω μια ερώτηση. Είχα κάνει το κόλπο με τους 36 μήνες οι οποίοι έλειξαν και τώρα είμαι στον αερα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση , ποια ειναι η διαδικασία -δεν θα ήθελα να κάνω νέο λογαριασμό? Όσο και αν έψαξα δεν φαίνεται να υπάρχουν και οικονομικές προσφορες όπως παλιά. 3 μηνο core /10 euro το φτηνότερο που έπεσε το μάτι μου

2ο post, 2ος τρόπος.

ή τουρκία έως 13 μηνες

Επεξ/σία από sphinxgr

4 ώρες πριν, sphinxgr είπε

2ο post, 2ος τρόπος.

Ευχαριστώ. Τι θα πρότεινες εσύ ? Μιλάμε πάντα για χρήση στο pc. Ρωτάω γιατι βάση του πίνακα εαν πάρω 24 μήνες(gold /core)  απο Τουρκία και ενα μήνα ultimate  θα έχω εν τελη 6+1 , 7 μήνες μόνο εαν κατάλαβα σωστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...