Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, mihawk88 είπε

Μια ερώτηση. 

Χωρις να έχω συνδρομή core η ultimate.  Μπορώ να αγοράσω παιχνίδια από το eneba και να τα κάνω redeem κανονικα ;

Ναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για όποιον ενδιαφέρεται,ήθελα να παίξω το Mirage και έβαλα Τουρκική συνδρομή Ubisoft plus για ένα μήνα με Fups.Συνολικα η φόρτιση με Revolut μου κόστισε 5,93.Μια χαρά.

Επίσης είδα ότι έσκασαν μύτη xbox live gift cards Τουρκικές σε eneba και turgame σε καλές τιμές.Δεν ξέρω αν δουλεύει η εξαργύρωση τους και η αγορά με balance από Microsoft.Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά οι πιο έμπειροι εδώ ας δώσουν τα φώτα τους γιατί μπορεί να είναι χρήσιμο για όσους δεν πρόλαβαν το πάρτυ της Fups.

Προκειτε να αλλάξω συσκευή. Από one πάω σε series. Απλά διαγράφω τα δεδομένα από την παλιά συσκευή και συνδέομαι με την καινουρια και ότι είχα στην παλιά θα τα δω και στην καινουρια; Πχ game pass.

Εννοείται ότι θα συνδεθώ Μετίν ίδιο λογαριασμό 

ερωτηση πλιζ.. πηγε ο μικρος κ αγορασε ενα κλειδι απο eneba  το crash bandicot αργεντινης.. το redeem απετυχε αν κ εχουμε καλο vpn. υπαρχει περιπτωση αυτο να περαστει ή παει ακλαφτο το 10κο?

7 hours ago, demmian said:

ερωτηση πλιζ.. πηγε ο μικρος κ αγορασε ενα κλειδι απο eneba  το crash bandicot αργεντινης.. το redeem απετυχε αν κ εχουμε καλο vpn. υπαρχει περιπτωση αυτο να περαστει ή παει ακλαφτο το 10κο?

Δοκίμασε με αλλο vpn 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, d_gkal said:

Καλο vpn  έχετε, ip Αργεντινής έχετε;;;;;;

1 hour ago, pollop said:

Δοκίμασε με αλλο vpn 

Έχω αγοράσει το , cyber ghost που ποτέ  δεν είχα  θέμα . Είχα πάρει κάποιες φορές κάρτες διάφορες αλλά ήταν global / Europe. Θα δοκιμάσω πάλι αργότερα.. 

Επεξ/σία από demmian

21 λεπτά πριν, demmian είπε

Έχω αγοράσει το , cyber ghost που και δεν είχα  θέμα . Είχα πάρει κάποιες φορές κάρτες διάφορες αλλά ήταν global / Europe. Θα δοκιμάσω πάλι αργότερα.. 

Με το cyberghost και brasil παλιότερα δεν μου έκανε redeem τους κωδικούς xbox live. Καπάκι με tunnelbear τους πέρασε. Οπότε δοκίμασε και με άλλους. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...