Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι τις 28/10 έχω ενεργή ultimate. Τι θα πρέπει να κάνω για να ανανεώσω για 2 ή και 3 χρόνια ακόμη; Υπάρχει κάποιο post-οδηγός όπως ο αρχικός που ακολουθήσαμε για να κάνουμε τη συνδρομή; Επίσης, αν ακολουθούμε και πάλι τον παλιό οδηγό, σε περίπτωση που είχαμε αγοράσει από Αργεντινή, υπάρχει κάποια δέσμευση για αγορά από άλλη χώρα τώρα ή θα πρέπει πάλι να είναι από Αργεντινή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

46 λεπτά πριν, argate7 είπε

Μέχρι τις 28/10 έχω ενεργή ultimate. Τι θα πρέπει να κάνω για να ανανεώσω για 2 ή και 3 χρόνια ακόμη; Υπάρχει κάποιο post-οδηγός όπως ο αρχικός που ακολουθήσαμε για να κάνουμε τη συνδρομή; Επίσης, αν ακολουθούμε και πάλι τον παλιό οδηγό, σε περίπτωση που είχαμε αγοράσει από Αργεντινή, υπάρχει κάποια δέσμευση για αγορά από άλλη χώρα τώρα ή θα πρέπει πάλι να είναι από Αργεντινή;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold-core/?do=findComment&comment=59968091

https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold-core/?do=findComment&comment=59967416

Αν δεν είναι global και είναι σε κάποιο άλλο region?? Θα έχω θέμα;;

Πήρα 8 τρίμηνες.. τις έκανα όλες εξαργύρωση και αυξήθηκε μόνο για 14 μήνες.. δε θα έπρεπε να είναι για δυο χρόνια;;

Στο ιστορικό του account στη Microsoft βλέπω κανονικά και τις 8 συναλλαγές. Δε βλέπω κάποιο λάθος. Επίσης τσέκαρα ξανά στην Eneba για το αν πήρα 8 3μηνες. Κι εκεί όλα καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιξε και μου έχει λιγότερο διάστημα από αυτό που θα έπρεπε κανονικά. 

5 λεπτά πριν, argate7 είπε

Στο ιστορικό του account στη Microsoft βλέπω κανονικά και τις 8 συναλλαγές. Δε βλέπω κάποιο λάθος. Επίσης τσέκαρα ξανά στην Eneba για το αν πήρα 8 3μηνες. Κι εκεί όλα καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιξε και μου έχει λιγότερο διάστημα από αυτό που θα έπρεπε κανονικά. 

αν διαβαζες το δευτερο ποστ στο παρον νημα θα καταλάβαινες 

• Like 3

2 ώρες πριν, argate7 είπε

Core / gold αγόρασες. Όχι ultimate. 

Οπως γράφει στο 1ο post οι 3 μήνες core / gold = 50 ημέρες ultimate 

3 ώρες πριν, argate7 είπε

Αν δεν είναι global και είναι σε κάποιο άλλο region?? Θα έχω θέμα;;

Πήρα 8 τρίμηνες.. τις έκανα όλες εξαργύρωση και αυξήθηκε μόνο για 14 μήνες.. δε θα έπρεπε να είναι για δυο χρόνια;;

Όχι, δεν θα έπρεπε να είναι δυο χρόνια. 'Οσο σου έδωσε πρέπει να είναι. Δεν έγινε λάθος.

Οκ, παιδιά. Μη βαράτε. Έχουν δημιουργηθεί 370 σελίδες. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να κάτσει κάποιος να διαβάσει όλες τις σελίδες. Επίσης δεν νομίζω να κατηγόρησα κάποιον για να υπάρχουν απαντήσεις τέτοιου ύψους. 

7 λεπτά πριν, argate7 είπε

Οκ, παιδιά. Μη βαράτε. Έχουν δημιουργηθεί 370 σελίδες. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να κάτσει κάποιος να διαβάσει όλες τις σελίδες. Επίσης δεν νομίζω να κατηγόρησα κάποιον για να υπάρχουν απαντήσεις τέτοιου ύψους. 

Δεν χρειαζόταν να διαβάσεις όλες τις σελίδες. Ακόμη και στην τελευταία σελίδα υπάρχουν απαντήσεις στο ερώτημά σου

• Like 1

Εχω αλλα δύο χρόνια  Ultimate αλλα θελω να βαλω αλλον ενα χρόνο να είμαι στους 3 (δεν ξερεις ποτε θα ανεβουν οι τιμες), τι πρεπει να αγορασω γιατι έχω μπερδευτει λίγο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγοράζεις 8 τρίμηνες game pass core και με την 3:2 μετατροπή θα σου δώσει 12+ μήνες (400 ημέρες) ultimate...

Screenshot_2023-10-01-22-04-57-073_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από giorgos th.
  • Like 1

8.5€ οι 3μηνες Core. Στο θεο πάλι!!!! Πριν λίγες μέρες ειχαν <4,5€. Πραγματικό χρηματιστήριο!!! 

Θα τις παρακολουθούμε όμως να δούμε πως θα πάνε!

• Like 3

Updated το πρώτο Post σχετικά με τις υπάρχουσες συνδρομές και τι γίνεται με προσθήκη άλλης συνδρομής σε ενεργή ή μη ενεργή.

• Like 7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...