Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Και όμως πάει και πιο χαμηλά!

5.46€ με κωδικό GGDhtr7in

Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 11.00. Για μετά δείτε εδώ

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

3,27€ το μήνα.

image.png.97678b079027dbcd72cf25627e434279.png

Πηρα 4 και τελος ο κωδικος. thanks sphinx...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Και επειδή το είχα απορία, έφτιαξα excel να δω τι αξίζει? Να περιμένεις να λήξει για να βάλεις συνδρομές ή να βάζεις ενώ έχεις ήδη ενεργή συνδρομή?

• Το αποτέλεσμα το ίδιο. Δεν παίζει ρόλο από οικονομικής πλευράς.
  • Σαν διαδικασία όμως, αξίζει να βάζεις όποτε βρίσκεις φθηνά, γιατί έτσι είσαι σίγουρος ότι προλαβαίνεις τις αρνητικές εξελίξεις που έρχονται

image.png.928abe8da731d0b9c081dd3e3007f666.png

Απο eneba ο ένας μηνας Ultimate global (για μετατροπή) κάνει λιγότερο απο 10 ευρώ(9,31) οπότε το τελικό κόστος σε ανενεργή συνδρομή πέφτει λίγο παραπάνω αλλα γενικά δεν έχει μεγάλη διαφορά όπως λες. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά και μπορείς να κάνεις μετατροπή σε ultimate μόνο αν αγοράσεις 1 μήνα Ultimate απο το official store της Microsoft.

Επεξ/σία από psof

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, psof είπε

Απο eneba ο ένας μηνας Ultimate global (για μετατροπή) κάνει λιγότερο απο 10 ευρώ(9,31) οπότε το τελικό κόστος σε ανενεργή συνδρομή πέφτει λίγο παραπάνω αλλα γενικά δεν έχει μεγάλη διαφορά όπως λες. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά και μπορείς να κάνεις μετατροπή σε ultimate μόνο αν αγοράσεις 1 μήνα Ultimate απο το official store της Microsoft.

Απο οπου θες τον αγοράζεις. Ναι οκ, στην 3ετια μπορεί να πέσει 5€ το σύνολο

11 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Και όμως πάει και πιο χαμηλά!

5.46€ με κωδικό GGDhtr7in

Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 11.00. Για μετά δείτε εδώ

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

3,27€ το μήνα.

image.png.97678b079027dbcd72cf25627e434279.png

5.18€ με έκπτωση !!! Θα δούμε και το 4 άραγε?! 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

Καλησπέρα, έχει αλλάξει κάτι για τη χρησιμοποίηση code για αγορά από το store Βραζιλίας; Δε με αφήνει να κάνω redeem λόγω διαφορετικού region. Το είχα κάνει πιο παλιά, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Δοκίμασα και με Tunnelbear, αλλά το θέμα φαίνεται να είναι το region του λογαριασμού 

Γεια χαρά και από εμένα παιδιά. Οι προηγούμενες Xbox Live Gold είναι τώρα πλέον Xbox Game Pass Core, έτσι;

Δηλαδή Xbox Live Gold = Xbox Game Pass Core

Σε λογαριασμούς που δεν έχουν ενεργή συνδρομή:

Με 36 μήνες Xbox Game Pass Core + πρόσθεση ενός μήνα Ultimate, θα έχουμε στο σύνολο 25 μήνες Ultimate;

Σας ευχαριστώ. 

8 ώρες πριν, trelamy είπε

Γεια χαρά και από εμένα παιδιά. Οι προηγούμενες Xbox Live Gold είναι τώρα πλέον Xbox Game Pass Core, έτσι;

Δηλαδή Xbox Live Gold = Xbox Game Pass Core

Σε λογαριασμούς που δεν έχουν ενεργή συνδρομή:

Με 36 μήνες Xbox Game Pass Core + πρόσθεση ενός μήνα Ultimate, θα έχουμε στο σύνολο 25 μήνες Ultimate;

Σας ευχαριστώ. 

Σωστά όλα που γράφεις. Ετσι ειναι.

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Η μεθοδος πληρωμης eneba wallet που γλιτωνεις τις προμηθειες, το εχει χρησιμοποιησει καποιος?

Δεν γλιτώνεις τίποτα. Πληρώνεις την προμήθεια όταν βάλεις τα λεφτά στο wallet. 

Ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις προμήθεια είναι να πάρεις πολλές συνδρομές. Η προμήθεια δεν είναι σταθερή σε κάθε συνδρομή. Είναι υψηλή μόνο όταν παίρνεις πχ 1~2

---------

+2€ η 3μηνη core. Σα 7.5€.

Υπομονή να πέσει ξανά κάποια στιγμή κάτω από 6.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

Καλημέρα, αν κατάλαβα καλά, μπορώ να αγοράσω 6 6μηνα global από eneba προς 17,06€ το καθένα (σύνολο 102,36€) και αφού τα περάσω και βάλω ένα μήνα utimate θα γίνουν 25 μήνες ultimate; Για το global δεν χρειάζεται vpn, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, djvangelis1 είπε

Καλημέρα, αν κατάλαβα καλά, μπορώ να αγοράσω 6 6μηνα global από eneba προς 17,06€ το καθένα (σύνολο 102,36€) και αφού τα περάσω και βάλω ένα μήνα utimate θα γίνουν 25 μήνες ultimate; Για το global δεν χρειάζεται vpn, σωστά;

Σωστά κατάλαβες. 

τα 3μηνα όμως αυτή τη στιγμή έχουν 6,8€ και πέφτουν και κάτω των 6€ αν περιμένεις λίγες μέρες. Επίσης υπάρχουν κ κωδικοί εκπτώσεων. 

Οπότε να ο λόγος που κανείς δεν αγοράζει 6μηνα. Γιατί είναι αρκετά πιο ακριβά. 

Διάβασε εδώ:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold-core/?do=findComment&comment=59967416

*Κάθε φορά που σας γλιτώνω λεφτά θα ζητάω προμήθεια μου φαίνεται 😛

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Άρα αγοράζω 12 3μηνα και είναι το ίδιο , αλλά γλιτώνω χρήματα; Εγώ έχω υπομονή να περιμένω, αλλά τα παιδιά μου όχι!!! Ήταν και κάτι γενέθλια  πριν λίγες μέρες και ακόμα περιμένουν το δώρο, οπότε μάλλον δεν μπορώ να περιμένω περισσότερο. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, djvangelis1 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Άρα αγοράζω 12 3μηνα και είναι το ίδιο , αλλά γλιτώνω χρήματα; Εγώ έχω υπομονή να περιμένω, αλλά τα παιδιά μου όχι!!! Ήταν και κάτι γενέθλια  πριν λίγες μέρες και ακόμα περιμένουν το δώρο, οπότε μάλλον δεν μπορώ να περιμένω περισσότερο. Ευχαριστώ και πάλι.

Πριν 2 μέρες η συνδρομή είχε 5.50€ (η οποία δεν είχε υπάρξει ξανά τόσο χαμηλή)

Πριν μια μέρα είχε 8.50€

Οπότε είναι ρίσκο.

Τώρα έχει 6.68€ που είναι όντως μια καλή μέση τιμή. Δες και το λινκ για κουπόνια που σου έχω βάλει και θα σου χαρίσει άλλο 8%.

Θα σου βγει 6.15€ *12 = 73,8€ Αγόρασε μαζί και μια Ultimate και εισαι jet.

Επίσης αντί για 12 συνδρομές, μπορείς να αγοράσεις 18 συνδρομές. Τις υπόλοιπες 6 θα τις βάλεις μετά τη μετατροπή και έτσι θα φτάσεις τα 3 έτη.

Αν αγοράσεις τα πάντα παρέα 18 συνδρομές + Ultimate θα σου βγουν αρκετά πιο φθηνά λόγω χαμηλότερων fees φυσικά μαζί με κουπόνι έκπτωσης 8% που σου έχω σε link 

Χονδρικά θα έχεις 3 έτη Ultimate με 128,2€ (18*6,15=110,7€+8,5€ ultimate +9€ fees). Στο αρχικό σου Post υπολόγιζες περίπου τα ίδια χρήματα για 25 μήνες.

Και όλα αυτά φυσικά χωρίς VPN και με ελληνικούς λογαριασμούς XBOX με ελληνικά πραγματικά στοιχεία. 

9 συνδρομές + Ultimate:

image.png.d5aefe0ee1f9eb0b248effc257e8d133.png

+ 9 Συνδρομές (στο καλάθι δεν μπορείς να βάλεις περισσότερες από 10)

image.png.fb196215dec82f6e48698b323d2c356f.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...