Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, kefalonitis71 είπε

NAI το γνωρίζω μια 12μηνη θελω να παρω. Μπορω να πάρω από οποιαδηποτε χωρα θέλω, αρκεί να βάζω την σωστή χώρα στο VPN έτσι δεν είναι;

Ναι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για να γινει η μετατροπή από live σε ultimate η αγορα του 1 μήνα ultimate πρέπει να ειναι μέσα από το λογαριασμό microsoft; ή μπορούμε να το κάνουμε και με ενεργοποίηση κωδικού χωρις VPN.

12 λεπτά πριν, kefalonitis71 είπε

Για να γινει η μετατροπή από live σε ultimate η αγορα του 1 μήνα ultimate πρέπει να ειναι μέσα από το λογαριασμό microsoft; ή μπορούμε να το κάνουμε και με ενεργοποίηση κωδικού χωρις VPN.

Και με τους 2 τρόπους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Και με τους 2 τρόπους. 

Συγνώμη αν σε ζάλισα με τις ερωτήσεις μου.

Έχω ήδη βάλει 12μηνη gold από Νότια Αφρική. Τώρα μπορώ να αγοράσω από CDkeys μια ultimate Ελλάδας ή Εurope ή global να συνδεθώ ξανά στο https://redeem.microsoft.com χωρις VPN να βάλω τον κωδικό και η μετατροπή θα γίνει αυτόματα.

(UPDATE) Έβαλα κωδικό ultimate Ελλάδας, έγινε η μετατροπή από 12 live σε 8 ultimate +1 μηνας ο κωδικός + 1 μήνα (επειδή άφησα την αυτόματη ενεργοποίηση) = 10 μηνες Ultimate με 38,79 Ευρώ.

Επεξ/σία από kefalonitis71

Μπορούμε με τον ίδιο τρόπο με VPN μέσω Τουρκίας να εξαργυρώσουμε κωδικούς παιχνιδιών; Βλέπω π.χ. στο gamivo πολύ φθηνά παιχνίδια για Τουρκία. Είναι ασφαλές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, ioanniskar said:

Μπορούμε με τον ίδιο τρόπο με VPN μέσω Τουρκίας να εξαργυρώσουμε κωδικούς παιχνιδιών; Βλέπω π.χ. στο gamivo πολύ φθηνά παιχνίδια για Τουρκία. Είναι ασφαλές;

Πιστεύω πως ναι αν και προσωπικά δεν έχω αγοράσει game από άλλο region.

Προσπαθώ να κάνε upgrade τη Live Gold σε Ultimate και βγάζει αυτό το μήνυμα λάθους, ουσιαστικά σαν να είναι λανθασμένο το link της microsoft (!).

Επεξ/σία από ikaros2

1 ώρα πριν, ikaros2 είπε

Προσπαθώ να κάνω upgrade τη Live Gold σε Ultimate και βγάζει αυτό το μήνυμα λάθους, ουσιαστικά σαν να είναι λανθασμένο το link της microsoft (!).

Με κωδικό που έχεις αγοράσει ή με αγορα από το store? 

Το μήνυμα λάθους που βάζεις, είναι ορατό μόνο σε σένα. 

Αν έχεις όλα τα στοιχεία σωστά κ ελληνικό λογαριασμό, επικοινώνησε με τον support της Microsoft

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, sphinxgr said:

Με κωδικό που έχεις αγοράσει ή με αγορα από το store? 

Το μήνυμα λάθους που βάζεις, είναι ορατό μόνο σε σένα. 

Αν έχεις όλα τα στοιχεία σωστά κ ελληνικό λογαριασμό, επικοινώνησε με τον support της Microsoft

Με κωδικό που έχω αγοράσει. Τα στοιχεία σωστά (ελληνικός λογαριασμός κτλ).  Μου φάνηκε πολύ περίεργο και σκέφτηκα μήπως είναι κάτι που συνέβη και σε άλλον.

Επικοινώνησα με το Microsoft support και το έλυσαν άμεσα.

Σε ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή σου.

Επεξ/σία από ikaros2
  • Like 1

Καλησπέρα παίδες,έχω να βάλω συνδρομή γύρω στον 1,5 χρόνο και έχω χάσει λιγο της εξελίξεις σε αυτό τον τομέα,έχω κάνει τις μετατροπές παλιότερα κλπ κλπ,υπάρχει κάτι οικονομικό πια;η ότι βρω στα γκρίζα σάιτ μόνο;

1 ώρα πριν, babis13 είπε

Καλησπέρα παίδες,έχω να βάλω συνδρομή γύρω στον 1,5 χρόνο και έχω χάσει λιγο της εξελίξεις σε αυτό τον τομέα,έχω κάνει τις μετατροπές παλιότερα κλπ κλπ,υπάρχει κάτι οικονομικό πια;η ότι βρω στα γκρίζα σάιτ μόνο;

Θες τι γνώμη μου; Αγόρασε λιγάκι ακριβότερα EU κωδικούς και μη μπλέκεις με VPN, το κέρδος είναι ελάχιστο κατ΄εμέ ειδικά αν το υπολογίσουμε στη τριετία βγαίνουν λίγα ευρώ παραπάνω το μήνα.

• Thanks 1

3 ώρες πριν, babis13 είπε

Διάβασε το καρφιτσωμενο ποστ 

• Thanks 1

Εκανα την βλακια και αγορασα 12 μηνες gold τουρκιας ενω εχω ενεργή συνδρομή και τωρα δεν την δέχεται η Μικρομαλακη τωρα τι κανουμε το πουλαμε καπου παλι η υπάρχει τρόπος να προστεθεί στο υπάρχον ultimate?? 

7 hours ago, Cyber_Spartacus said:

Εκανα την βλακια και αγορασα 12 μηνες gold τουρκιας ενω εχω ενεργή συνδρομή και τωρα δεν την δέχεται η Μικρομαλακη τωρα τι κανουμε το πουλαμε καπου παλι η υπάρχει τρόπος να προστεθεί στο υπάρχον ultimate?? 

Μπες με VPN (Τουρκίας) και κάνε redeem.

7 ώρες πριν, Cyber_Spartacus είπε

Αν την βάλεις πάνω σε Ultimate, δεν την παίρνει? 

Τι μήνυμα σου βγάζει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...