Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

60 + 60 ημέρες+ 1 μήνα  Ultimate θα έχεις.

Η μετατροπή Gold σε Ultimate σε ανενεργή συνδρομή, μετατρέπει του μήνες που έχουμε Gold συνδρομή και τους κάνει Ultimate σε αναλογία 3 μήνες Gold -> 2 μήνες Ultimate

σε ενεργη ποσο παει η μετατροπη

14 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Με μετατροπη, οι 12 μηνες γινονται 200 μερες (4χ3μηνες = 34 ευρω +pp fee -discount code αν βρεις)

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

αδερφε χιλια ευχαριστω το δοκιμασα με μια 3μηνη πως δεν το ειχα σκεφτει τοσο καιρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, lak10 είπε

σε ενεργη ποσο παει η μετατροπη

Στην 1η σελίδα 1ο ποστ είναι ο πίνακας 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xbox gold  σε ultimate 

παιδια μεχρι 36 μηνες ειναι το xbox live gold? και αν βαλω και game pass θα μου παει 36 μηνες ultimate? ΠΗΡΑ 16 ΤΡΙΜΗΝΑ XBOX LIVE GOLD και απ οτι φαινεται μου εμειναν 4 τριμηνα δλδ ενας χρονος, αν ισχυουν τα απο πανω οποιος θελει του πουλαω τα 4 τριμηνα ή τα κανω ανταλλαγη με game pass 1 χρονο. αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει2023-09-06195845.png.0d224726bc99a9b597bdb8eca8dec135.png

ga.png

Επεξ/σία από thomasSHELBY

Για να έχεις ένα χρόνο πλέον πρέπει να βάλεις 24 μήνες gold και μετά να βάλεις ultimate και θα πάει νομίζω 12 με 14 μήνες κάπου εκεί νομίζω . Εγώ εχθές έβαλα 36 μήνες που είναι το όριο που δέχεται σε gold απ ότι κατάλαβα γιατι μετά προσπαθούσα να βάλω άλλους δώδεκα μήνες αλλά σαν μπορούσα .

Στις 6/9/2023 στις 3:52 ΠΜ, thomasSHELBY είπε

xbox gold  σε ultimate 25euro

παιδια μεχρι 36 μηνες ειναι το xbox live gold? και αν βαλω και game pass θα μου παει 36 μηνες ultimate? ΠΗΡΑ 16 ΤΡΙΜΗΝΑ XBOX LIVE GOLD και απ οτι φαινεται μου εμειναν 4 τριμηνα δλδ ενας χρονος, αν ισχυουν τα απο πανω οποιος θελει του πουλαω τα 4 τριμηνα ή τα κανω ανταλλαγη με game pass 1 χρονο. αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει2023-09-06195845.png.0d224726bc99a9b597bdb8eca8dec135.png

ga.png

22 ώρες πριν, John5555 είπε

Καλησπέρα μόλις πήρα το Xbox να ακολουθήσο της οδιγιες του guide για να έχω game pass για ένα χρόνο 

21 ώρες πριν, thomasSHELBY είπε

Για να έχεις ένα χρόνο πλέον πρέπει να βάλεις 24 μήνες gold και μετά να βάλεις ultimate και θα πάει νομίζω 12 με 14 μήνες κάπου εκεί νομίζω . Εγώ εχθές έβαλα 36 μήνες που είναι το όριο που δέχεται σε gold απ ότι κατάλαβα γιατι μετά προσπαθούσα να βάλω άλλους δώδεκα μήνες αλλά σαν μπορούσα .

1ο και 2ο post του τρέχοντος θέματος. 

Διαβάστε προσεκτικά και αν έχετε απορίες που δεν έχουν λυθεί με αυτά τα 2 posts, γράψτε

14 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

1ο και 2ο post του τρέχοντος θέματος. 

Διαβάστε προσεκτικά και αν έχετε απορίες που δεν έχουν λυθεί με αυτά τα 2 posts, γράψτε

Εγώ το έκανα προχθές και έβαλα 12 τρίμηνες συνδρομές gold(36 μήνες)στον πρώτο λογαριασμό μου που είχα παλιά γιατί είχα μέχρι τώρα φτιάξει λογαριασμό από Αργεντινή με την βοήθεια σου παλιά. Απλά τώρα μου έχουν περισσέψει 12 μήνες gold που έχω αγοράσει , να τις κρατήσω για μετά; Είπα άμα θέλει κανεις τις ΠΟΥΛΗΣΩ γιατί θέλω να δοκιμάσω να κάνω συνδρομή ultimate 3 χρόνια και θα πρέπει να αγοράσω νομίζω 12 μήνες game pass + 36 μήνες gold(που τις έχω βάλει στον λογαριασμό μου ) = 36 μήνες ultimate νομίζω έτσι πάει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, thomasSHELBY είπε

Εγώ το έκανα προχθές και έβαλα 12 τρίμηνες συνδρομές gold(36 μήνες)στον πρώτο λογαριασμό μου που είχα παλιά γιατί είχα μέχρι τώρα φτιάξει λογαριασμό από Αργεντινή με την βοήθεια σου παλιά. Απλά τώρα μου έχουν περισσέψει 12 μήνες gold που έχω αγοράσει , να τις κρατήσω για μετά; Είπα άμα θέλει κανεις τις ΠΟΥΛΗΣΩ γιατί θέλω να δοκιμάσω να κάνω συνδρομή ultimate 3 χρόνια και θα πρέπει να αγοράσω νομίζω 12 μήνες game pass + 36 μήνες gold(που τις έχω βάλει στον λογαριασμό μου ) = 36 μήνες ultimate νομίζω έτσι πάει .

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχεις κάνει. 

Έχεις βάλει 36 μήνες gold? Ωραία, κάνε μετατροπή σε ultimate. Θα γίνουν 25.

Μετά αν έχεις και άλλους gold, βάλτους από πάνω στην ενεργή σου ultimate. 3 μήνες gold = 50 ημέρες ultimate 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση για εναν φίλο μιας και εγω δεν μπορω να τον βοηθησω. ο λογαριασμος του ειναι τουρκικός και είχε μεχρι 5 σεπτεμβριου ultimate και το πληρωνα εγω με την δικη μου fups στα 45 τουρκικες λιρες. Επειδη ελληξε η συνδρομη του και μιας και η τιμη εχει παει στις 120 λιρες  δεν ηθελε να με επιβαρυνει πλεον με το ποσο αυτο  και ηθελε να βαλει 2 χ 12 μηνα live gold τουρκιας και να τις μεςτατρεψει σε ultimate.

αγορασε απο eneba τα κλειδια τα οποια μπηκα στο account του τα εβαλα κανονικα και λεει οτι ληγει 6 σεπτεμβριου του 2025. παω να του κανω την μετατροπη απο το pc μου με vpn βλεπω την τιμη σε τουρκικες λιρες και με το που παταω μου γραφει οτι η συνδρομη που τρεχει στο account του ειναι απο αλλη χώρα.

Το μυαλο μου πάει σε κάτι οτι του πουλησαν xbox live gold απο αλλη χωρα και οχι απο τουρκια( eneba αναφερει Τουρκία).

Του ειπα να μιλησει με support της microsoft μπας και του γυρισουν την συνδρομη σε χωρα Τουρκια... επραξα σωστα ;

Επεξ/σία από dream21

Στις 7/9/2023 στις 7:24 ΜΜ, sphinxgr είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχεις κάνει. 

Έχεις βάλει 36 μήνες gold? Ωραία, κάνε μετατροπή σε ultimate. Θα γίνουν 25.

Μετά αν έχεις και άλλους gold, βάλτους από πάνω στην ενεργή σου ultimate. 3 μήνες gold = 50 ημέρες ultimate 

Χαχαχα έχεις δίκιο τα μπέρδεψα στο μυαλό μου, δεν θυμόμουν ότι μπορώ μετά να τις βάλω , αυτό έκανα πάντως και πήρα κοντά 200 μέρες , αν και σκέφτομαι να πάρω άλλες δυο συνδρομές gold για να πάει 36 μήνες , από βιντεάκια και σχόλια στο YouTube με αυτό το θέμα διάβασα ότι άμα άφηνα την επαναλαβομενη πληρωμή σε κάθε τρίμηνη που έβαζα θα επερνα 1 μήνα για κάθε μια , μπορεί βα ισχύει , και μετά το βγάζεις .ευχαριστώ πάντως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια, έχω κάνει αρκετες φορές την μετατροπή απ 12μηνη gold brazil σε ultimate Ελλάδας. Μπορώ να κάνω το ίδιο με αγορα μιας 12μηνης απο Τουρκία και μετατροπή σε ultimate Ελλάδας; Η μετατροπή παραμένει να είναι 3:2;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kefalonitis71

On 08/09/2023 at 09:09, dream21 said:

ερωτηση για εναν φίλο μιας και εγω δεν μπορω να τον βοηθησω. ο λογαριασμος του ειναι τουρκικός και είχε μεχρι 5 σεπτεμβριου ultimate και το πληρωνα εγω με την δικη μου fups στα 45 τουρκικες λιρες. Επειδη ελληξε η συνδρομη του και μιας και η τιμη εχει παει στις 120 λιρες  δεν ηθελε να με επιβαρυνει πλεον με το ποσο αυτο  και ηθελε να βαλει 2 χ 12 μηνα live gold τουρκιας και να τις μεςτατρεψει σε ultimate.

αγορασε απο eneba τα κλειδια τα οποια μπηκα στο account του τα εβαλα κανονικα και λεει οτι ληγει 6 σεπτεμβριου του 2025. παω να του κανω την μετατροπη απο το pc μου με vpn βλεπω την τιμη σε τουρκικες λιρες και με το που παταω μου γραφει οτι η συνδρομη που τρεχει στο account του ειναι απο αλλη χώρα.

Το μυαλο μου πάει σε κάτι οτι του πουλησαν xbox live gold απο αλλη χωρα και οχι απο τουρκια( eneba αναφερει Τουρκία).

Του ειπα να μιλησει με support της microsoft μπας και του γυρισουν την συνδρομη σε χωρα Τουρκια... επραξα σωστα ;

Ολα καλα μετα το support για τον φιλό μου ετσι η συνδρομη εγινε μετατροπη σε ultimate και μετα το περας της συνδρομης 120.99₺ το μηνα μεσω FUPS και ολα μια χαρα.

27 λεπτά πριν, kefalonitis71 είπε

Καλημερα παιδια, έχω κάνει αρκετες φορές την μετατροπή απ 12μηνη gold brazil σε ultimate Ελλάδας. Μπορώ να κάνω το ίδιο με αγορα μιας 12μηνης απο Τουρκία και μετατροπή σε ultimate Ελλάδας; Η μετατροπή παραμένει να είναι 3:2;

Ευχαριστώ

Η Τουρκία έχει μέγιστο τους 12 μήνες σε gold. Για να ξέρεις.

Διάβασε το 2ο post σχετικά 

5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Η Τουρκία έχει μέγιστο τους 12 μήνες σε gold. Για να ξέρεις.

Διάβασε το 2ο post σχετικά 

NAI το γνωρίζω μια 12μηνη θελω να παρω. Μπορω να πάρω από οποιαδηποτε χωρα θέλω, αρκεί να βάζω την σωστή χώρα στο VPN έτσι δεν είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...