Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, imr said:

Κατάλαβα. Δηλαδή στους υπάρχοντες γίνεται η μετατροπή όπως το πινακάκι, ενώ αν δεν έχεις active γίνεται 1-1  + τον μήνα (η τις 14 ημέρες) 

όχι σε αυτούς που δεν έχουν ενεργό game pass η μετατροπή απο gold σε gamepass γίνεται με αναλογία 3:2, δηλαδή 12μήνες gold --> 8 μήνες gamepass, 24μήνες gold --> 16 μήνες gamepass, 36μήνες gold --> 24 μήνες gamepass

Επεξ/σία από tempo
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Για τους νέους δεν ισχύει η μετατροπή αυτή. Υπάρχει πινακάκι, βρείτε το. 

Στους νέους όσο βάζεις, τόσο αλλάζει σε ultimate απλά πλέον είναι +14 μέρες (αντί 30). Ολα είναι στα 2 πρώτα ποστ 

Ότι λέει ο από πάνω μου. Αυτό που λες δεν ισχύει πλέον. 

1ο κ 2ο post έχουν ενημερωθεί με ότι ισχύει αυτή τη στιγμή 

Επεξ/σία από sphinxgr

29 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ότι λέει ο από πάνω μου. Αυτό που λες δεν ισχύει πλέον. 

1ο κ 2ο post έχουν ενημερωθεί με ότι ισχύει αυτή τη στιγμή 

Ναι σωστά, είχα ξεχάσει την αλλαγή στην μετατροπή 

Το διόρθωσα και στο ποστ, αλλά όπως και να έχει σωστά λέω να δει τα 2 ποστ 😅

28/08 λήγει το δικό μου gamepass, δεν άντεξα και πήρα από τώρα από gamivo 12 3μηνες (Global  παρακαλώ) και μου βγήκε ~27€ το έτος.

Ωστόσο θεωρώ πως πλέον είναι και η τελευταία φορά που θα μπορέσω να κάνω το κόλπο με την μετατροπή live --> gamepass καθώς θεωρώ πως σε 2 έτη θα την έχει κλείσει και αυτήν την τρύπα η Microsoft. (ήδη χαιρετάμε live προς τέρψη του core), οπότε θα κοιτάω μπας και μπορέσω σιγά σιγά να προσθέτω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Gamepass ultimate μήνες

8 minutes ago, Braveheart1980 said:

28/08 λήγει το δικό μου gamepass, δεν άντεξα και πήρα από τώρα από gamivo 12 3μηνες (Global  παρακαλώ) και μου βγήκε ~27€ το έτος.

Ωστόσο θεωρώ πως πλέον είναι και η τελευταία φορά που θα μπορέσω να κάνω το κόλπο με την μετατροπή live --> gamepass καθώς θεωρώ πως σε 2 έτη θα την έχει κλείσει και αυτήν την τρύπα η Microsoft. (ήδη χαιρετάμε live προς τέρψη του core), οπότε θα κοιτάω μπας και μπορέσω σιγά σιγά να προσθέτω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Gamepass ultimate μήνες

πιστεύω ότι όταν λες ότι σου βγήκε 27ευρώ το έτος έχεις σκεφτεί ότι πλέον με τις 12 3μηνες που πήρες έχεις 36 μήνες gold ---> 24 μήνες gamepass

• Like 1

Μόλις τώρα, tempo είπε

πιστεύω ότι όταν λες ότι σου βγήκε 27ευρώ το έτος έχεις σκεφτεί ότι πλέον με τις 12 3μηνες που πήρες έχεις 36 μήνες gold ---> 24 μήνες gamepass

27€ το έτος live λέω, ξέρω πως τα 3 LIVE έτη καλέ θα γίνουν 2 gamepass

• Like 1

Aγορασα 3 χρονια σε live και μου τα εστειλαν σε 3μηνα. Στο τελευταιο 3μηνο μου λεει οτι δεν μπορει να το περασει γιατι θα υπερβω το οριο:

image.png.6917589617b89267ce18016a8a7a5bb0.png

Απ οτι βλεπω, δεν εχει παρει κατι επιπλεον για να μην μπορω να βαλω το τελευταιο 3μηνο.

image.png.e0c9b7a72e198c064f7abc49f48e3bc9.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/8/2023 στις 11:50 ΠΜ, sphinxgr είπε

Μαζευτείτε παίζει έκτακτη ανακοίνωση για όποιον προλάβει.

Με αφορμή το φίλο @bill_viper που έγραψε πιο πάνω,έριξα μια γρήγορη ματιά 2 ωρών και βρήκα κάτι που τρέχει τώρα και είναι αρκετά φθηνό!!!!

3μηνες Gold Live Global από Eneba με 6.7€ με κωδικό XBOXGOLD3 που δίνει επιπλέον 10% έκπτωση σε αυτή την τιμή. Οι τιμές αλλάζουν live κάθε δευτερόλεπτο.

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

Εγω πήρα 5 3μηνες με τελική τιμή 33,37€ μαζί με τα έξοδα της Eneba. Μετά πήρα άλλες 4 με 26,24€. Σε ενεργή συνδρομή Ultimate που έχω, σημαίνει μετατροπή σε Ultimate, με 4€ το μήνα.

• Σε ενεργή συνδρομή οι 3 μήνες live, δίνουν 50 ημέρες Ultimate (4€ ο μήνας)
  • Σε ανενεργή συνδρομή βγαίνουν οι 12 μήνες Gold 27€ (οι οποίοι θα γίνουν 9 μήνες Ultimate). Συνδρομητής που δεν έχει ενεργή συνδρομή δηλαδή, θα βάλει 2 χρόνια Ultimate με συνολικό κόστος 80€. (3.3€ ο μήνας Ultimate).

Μιλάμε για τη χαμηλότερη τιμή που έχει να εμφανιστεί εδώ και πολλούς μήνες και μάλιστα χωρίς VPN. Ακόμα κ με VPN, βγαίνει πιο ακριβά.

Εγώ πήρα από τον Rare game γιατί είχε τις πιο υψηλές κριτικές (9.92/10). Μην ασχοληθείτε με πωλητές με χαμηλότερες κριτικές γιατί μπορεί να μπλέξετε άσχημα (ένας παλιότερα μου ζήταγε χαρτί μήνυσης απο την αστυνομία για να μου επιστρέψει 3€!). Για αυτό το λόγο κ για μεγαλύτερη ασφάλεια προτείνω να πληρώνετε με PayPal όπου αν κάτι πάει στραβά, θα επιστρέψει αυτή τα χρήματα.

image.png.418e520d141981590f06c8dfe738e890.png

--------------------------------------------------------------------------------

image.png.064f7d3fab983bf9d0c9867f5d9b74da.png

6,57€ το 3μηνο και 8% έκπτωση με κωδικό GGDz14oqg  

image.png.0cf5a290879bdd3de96fdf8474dfa98f.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

6,57€ το 3μηνο και 8% έκπτωση με κωδικό GGDz14oqg  

image.png.0cf5a290879bdd3de96fdf8474dfa98f.png

Ερώτηση για να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου:

Έχω gamepass ultimate έως και 28/08/2023.

Έχω ήδη αγοράσει 12 global τρίμηνες κάρτες.

(1) Αν περιμένω να λήξει και πχ στις 30/08/2023 τις περάσω και έπειτα το αναβαθμίσω σε gamepass ultimate θα έχω συνολικά 2 χρόνια gamepass.

(2) Αν ωστόσο τις περάσω τώρα θα έχω gamepass ultimate για 50 μέρες για έκαστη 3μηνη live, ήτοι για 12 Χ 50 = 600 ημέρες.

Αρα με συμφέρει η επιλογή (1) καθώς δίνει 2Χ365= 730 μέρες Gamepass ultimate έναντι 600 ημερών της επιλογής (2)

Σωστά;

ΥΓ ΑΝ τα λέω σωστά και αφού βάλω 2 έτη gamepass ultimate με συμφέρει να πάρω πάλι 3 μήνες live gold τώρα που είναι σε τιμή χώμα, για να στακάρω 50ήμερα έως τα 3 έτη gamepass ultimate. Καλά τα λέω;

Μου είχαν μείνει ακόμα γύρω στους 14 μήνες ενεργή συνδρομη και πήρα με 45.45 ευρώ 7 κωδικούς, οπότε πρόσθεσα κάνα χρόνο επιπλέον και βλέπουμε!

Για άλλη μια φορά, πολλά ευχαριστώ @sphinxgr και σε όλα τα παιδιά στο τόπικ!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...