Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, vdeseris said:

Για εμάς που έχουμε ενεργή Ultimate ο πιο φτηνός τρόπος να την επεκτείνουμε είναι με 3μηνη Gold στα 7,5€? (Γίνονται 50 μερες ultimate)

Έχετε βρει τίποτε φτηνότερο?

Εγω αυτο ειχα κανει στο παρελθόν και ηταν το πιο συμφέρον.

Τώρα αναρωτιέμαι

1. Ειναι το conversion ίδιο;

2. Ποιο ειναι το μαξ που μπορούμε να στακαρουμε αν βάλουμε εξτρα 3μηνες; Συνεχίζει να είναι είναι τρια χρονια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Έτυχες σε περίοδο με αυξημένες εκπτώσεις. Τυχερός είσαι. Θα πάρεις πιο φθηνές συνδρομές χωρίς VPN.

H συνδρομη μου ληγει 13/8, να αγορασω τωρα και να κανω redeem στις 14/8?

Επισης ειμαστε οκ με 36 μηνες, σωστα;

Μόλις έβαλα 24 μήνες Ultimate με συνολικά €117 περίπου, χρησιμοποιώντας κωδικούς Gold και Ultimate από το CDKeys. €4.90 ο μήνας, not bad.

Μάλλον του έχουν τελειώσει οι κωδικοί για 12 μήνες Gold επειδή ενώ αυτό αγόρασα μου έστειλε 4 κωδικούς των 3 μηνών έκαστος, συνολικά δηλαδή 12 κωδικοί Gold για 36 μήνες και ένας για τον μήνα Ultimate. Από browser στο redeem.microsoft.com πάντως ήταν εύκολο το copy paste, απλά έπρεπε σε κάθε κωδικό να επιλέγω πως δεν θέλω recurring billing για να μην βγω πάνω από 36 μήνες Gold συνολικά.

• Like 1

34 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Τώρα αναρωτιέμαι

2. Ποιο ειναι το μαξ που μπορούμε να στακαρουμε αν βάλουμε εξτρα 3μηνες; Συνεχίζει να είναι είναι τρια χρονια;

1. Το conversion είναι το ίδιο. Πριν λίγο το δοκίμασα. 3 μήνες gold γίνονται 50 μέρες ultimate. Όποτε με 7,5€ το τρίμηνο gold βγαίνει  στα 4,5€ ο μήνας ultimate. 
2. Δεν γνωρίζω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Narayan είπε

Μόλις έβαλα 24 μήνες Ultimate με συνολικά €117 περίπου, χρησιμοποιώντας κωδικούς Gold και Ultimate από το CDKeys. €4.90 ο μήνας, not bad.

Μάλλον του έχουν τελειώσει οι κωδικοί για 12 μήνες Gold επειδή ενώ αυτό αγόρασα μου έστειλε 4 κωδικούς των 3 μηνών έκαστος, συνολικά δηλαδή 12 κωδικοί Gold για 36 μήνες και ένας για τον μήνα Ultimate. Από browser στο redeem.microsoft.com πάντως ήταν εύκολο το copy paste, απλά έπρεπε σε κάθε κωδικό να επιλέγω πως δεν θέλω recurring billing για να μην βγω πάνω από 36 μήνες Gold συνολικά.

Εχω την εντυπωση οτι σε αυτην την περιπτωση, μπορει να σου βγει πιο φθηνα αν μετα απο καθε 3μηνη ενεργοποιεις την αυτοματη ανανεωση η οποια δινει +1 μηνα. Οποτε ισως σου περισσευαν 2 3μηνες καβατζα για εξαργυρωση αργοτερα. 

@Narayan τελικά μάλλον όχι. Δεν μου βγάζει επιλογή για να ενεργοποιήσω την χρέωση. Ίσως γινόταν παλιά 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

3 hours ago, vdeseris said:

1. Το conversion είναι το ίδιο. Πριν λίγο το δοκίμασα. 3 μήνες gold γίνονται 50 μέρες ultimate. Όποτε με 7,5€ το τρίμηνο gold βγαίνει  στα 4,5€ ο μήνας ultimate. 
2. Δεν γνωρίζω 

Πήρες απο kinguin? Πηρα και εγω μερικές 3μηνες αλλα μου βγάζει οτι το store ειναι σε λάθος region.. ενω οι κάρτες ριναι υποτίθεται global. Συνήθως αυτο το λυνω περνώντας τες μεσα απο την κονσόλα αλλα δεν την εχω τώρα μαζί...

1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

Πήρες απο kinguin? Πηρα και εγω μερικές 3μηνες αλλα μου βγάζει οτι το store ειναι σε λάθος region.. ενω οι κάρτες ριναι υποτίθεται global. Συνήθως αυτο το λυνω περνώντας τες μεσα απο την κονσόλα αλλα δεν την εχω τώρα μαζί...

Global πήρα από eneba 

16 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Τώρα αναρωτιέμαι

1. Ισχύει ότι γράφει το 1ο ποστ
  2. 36 μήνες είναι η μέγιστη συνδρομή στην Ελλάδα.
16 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

H συνδρομη μου ληγει 13/8, να αγορασω τωρα και να κανω redeem στις 14/8?

Επισης ειμαστε οκ με 36 μηνες, σωστα;

Ναι, μπορείς να αγοράσεις τώρα κ να κάνεις Redeem σε λίγες μερες.

Διάβασε το 2ο ποστ σχετικά για το τι ισχύει

• Like 1

Στάκαρα 450 μέρες με 3μηνες Gold από Eneba (και μου έχει μείνει ακόμη μία τελευταία κάρτα να περάσω γιατί έφτασα το 36μηνο).

Ουσιαστικά πήρα 10 κάρτες Ευρωπαϊκές, με συνολικό κόστος 67€. Βγήκε ο μήνας 4€.

Χρησιμοποιείστε και τον κωδικό GGD3i4ist που δίνει 8% έκπτωση στα subscriptions.

Προηγούμενη ημερομηνία λήξης είχα 4 Απριλίου 2025, τωρινή 11 Ιουλίου 2026.

Screenshot 2023-08-11 at 10.10.07.png

• Like 2
  • Thanks 1

21 hours ago, vagmouk said:

Δεν κάνεις login.Επιλεγεις ξέχασα το password και ακολουθείς τα βήματα για να αλλάξεις τον 6ψηφιο κωδικό.

Σήμερα που προσπάθησα να κάνω top up τη FUPS πάντως μου ζήτησε να βάλω στοιχεία ταυτότητας... νέο φρούτο αυτό. Δεν έβαλα αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις top up.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαζευτείτε παίζει έκτακτη ανακοίνωση για όποιον προλάβει.

Με αφορμή το φίλο @bill_viper που έγραψε πιο πάνω,έριξα μια γρήγορη ματιά 2 ωρών και βρήκα κάτι που τρέχει τώρα και είναι αρκετά φθηνό!!!!

3μηνες Gold Live Global από Eneba με 6.7€ με κωδικό XBOXGOLD3 που δίνει επιπλέον 10% έκπτωση σε αυτή την τιμή. Οι τιμές αλλάζουν live κάθε δευτερόλεπτο.

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

Εγω πήρα 5 3μηνες με τελική τιμή 33,37€ μαζί με τα έξοδα της Eneba. Μετά πήρα άλλες 4 με 26,24€. Σε ενεργή συνδρομή Ultimate που έχω, σημαίνει μετατροπή σε Ultimate, με 4€ το μήνα.

• Σε ενεργή συνδρομή οι 3 μήνες live, δίνουν 50 ημέρες Ultimate (4€ ο μήνας)
  • Σε ανενεργή συνδρομή βγαίνουν οι 12 μήνες Gold 27€ (οι οποίοι θα γίνουν 9 μήνες Ultimate). Συνδρομητής που δεν έχει ενεργή συνδρομή δηλαδή, θα βάλει 2 χρόνια Ultimate με συνολικό κόστος 80€. (3.3€ ο μήνας Ultimate).

Μιλάμε για τη χαμηλότερη τιμή που έχει να εμφανιστεί εδώ και πολλούς μήνες και μάλιστα χωρίς VPN. Ακόμα κ με VPN, βγαίνει πιο ακριβά.

Εγώ πήρα από τον Rare game γιατί είχε τις πιο υψηλές κριτικές (9.92/10). Μην ασχοληθείτε με πωλητές με χαμηλότερες κριτικές γιατί μπορεί να μπλέξετε άσχημα (ένας παλιότερα μου ζήταγε χαρτί μήνυσης απο την αστυνομία για να μου επιστρέψει 3€!). Για αυτό το λόγο κ για μεγαλύτερη ασφάλεια προτείνω να πληρώνετε με PayPal όπου αν κάτι πάει στραβά, θα επιστρέψει αυτή τα χρήματα.

image.png.418e520d141981590f06c8dfe738e890.png

--------------------------------------------------------------------------------

image.png.064f7d3fab983bf9d0c9867f5d9b74da.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
  • Thanks 2

53 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Εγώ πήρα απο τον Rare game γιατί είχε τις πιο υψηλές κριτικές (9.92/10). Μην ασχοληθείτε με πωλητές με χαμηλότερες κριτικές γιατί μπορεί να μπλέξετε άσχημα (ένας παλιότερα μου ζήταγε χαρτί μήνυσης απο την αστυνομία για να μου επιστρέψει 3€!). Για αυτό το λόγο κ για μεγαλύτερη ασφάλεια προτείνω να πληρώνετε με PayPal όπου αν κάτι πάει στραβά, θα επιστρέψει αυτή τα χρήματα.

Σωστός. Εγώ πήρα από τον NightGame 2 3μηνες γιατί ήταν φτηνότερος και προεπιλεγμενος. Η 2η 3μηνη δυστυχώς έχει ήδη εξαργυρωθεί και άνοιξα ticket…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Σωστός. Εγώ πήρα από τον NightGame 2 3μηνες γιατί ήταν φτηνότερος και προεπιλεγμενος. Η 2η 3μηνη δυστυχώς έχει ήδη εξαργυρωθεί και άνοιξα ticket…

Είσαι σίγουρος? Την "πάτησα" και εγώ, αλλά τελικά έφταιγα εγώ που έβαζα τον ίδιο κωδικό. Για να δεις τους κωδικούς πρέπει να επιλέξεις αριστερά της σελίδας, το δεύτερο κωδικό. Μου πήρε λίγη ώρα να το βρω πως δουλεύει. 

Κάνε copy paste τους κωδικούς σε word να δεις ότι δεν βάζεις πάλι τον ίδιο. 

image.png.2fddb238335ea44688c5791f1f153980.png

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Σε έμενα το ultimate λήγει 10 Δεκεμβρίου  2025. Τι συμφέρει να πάρω ώστε να εκμεταλλευτώ την μέγιστη διάρκεια; 

Να πάρεις 5 3μηνες με 34€. Θα σε πάει μέχρι περίπου 20 Ιουλίου 2026.

5*50ημ=250ημ/30=8μηνες και 10ημέρες

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global/rare-game

με κωδικό XBOXGOLD3 που δίνει επιπλέον 10%

23 ώρες πριν, thomasSHELBY είπε

Να ρωτήσω από Τουρκία να πάρω gold 36 μήνες δεν παίζει πλέον ; Και οι πιο φθηνοί τρόποι είναι οι 9 μήνες 29 ευρώ και Βραζιλία 24 μήνες 108;🥺αν έχει αλλάξει κάτι ενημερώστε με γιατί από ότι κατάλαβα κάθε μέρα μπορεί να αλλάξει κάτι 

Δες εδώ σημερινό Update

Στις 26/7/2023 στις 4:06 ΜΜ, demmian είπε

Ρε παιδιά, εγώ έχω ακόμα ένα χρόνο ultimate,πώς πέρασαν τα 2 χρόνια ούτε που κατάλαβα..τεσπα.. το έχω κ παίζουν τα μικρά , εγώ μόνο κάνα civilization παίζω ααααμα βρω χρόνο. Συμφέρει να το αφήσω να λήξει κ να δω τι θα έχει τότε ; Με ενεργή συνδρομή, δεν βλέπω συμφέρει να μετατρέπω gold σε ultimate. Σωστά ;

Δες εδώ σημερινό Update

Στις 29/7/2023 στις 12:59 ΜΜ, Easy_Rider είπε

Καλημέρα σε όλους!

Εγώ που έχω κανονικά το λογαριασμό στην microsoft και καμία ενεργή συνδρομη, αγοράζοντας κανονικά δύο χρόνια games for gold χωρίς vpn από κλειδάδικο και βάζοντας τον ένα μήνα gamepass umtimate θα πάρω 17 μήνες (16+1) με αξία στα 5.30/μήνα.

Μόλις λήξει αυτό μπορώ να κάνω την ίδια διαδικασία;

Αν πάρω το ultimate με 1€ (αφού πρώτα φορτώσω τα 12μήνα gold) θα παίξει;

Ευχαριστώ!

Δες εδώ σημερινό Update

Στις 8/8/2023 στις 12:26 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε

Αυτή τη στιγμή ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος και αγορά από που ;

Δες εδώ σημερινό Update

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...