Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, mclound είπε

είναι 6€ ο μήνας και δεν μπλέκεις με gold, μόνο με vpn. Ούτε 2 σουβλάκια με 6€ πια...

Με την ίδια λογική, με 8€ το μήνα, δεν μπλέκεις ούτε με Vpn. Τι είναι 8€ το μήνα? 2 καφέδες είναι.  

Και με 15€ το μήνα, δεν προπληρώνεις. Γιατί να προπληρώσεις? Τους τα χρωστάς? Να τα τρώει ο Gates σε ποτάρες και οι άλλοι μέτοχοι!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 03/08/2023 at 23:37, sphinxgr said:

Με την ίδια λογική, με 8€ το μήνα, δεν μπλέκεις ούτε με Vpn. Τι είναι 8€ το μήνα? 2 καφέδες είναι.  

Και με 15€ το μήνα, δεν προπληρώνεις. Γιατί να προπληρώσεις? Τους τα χρωστάς? Να τα τρώει ο Gates σε ποτάρες και οι άλλοι μέτοχοι!

Ο καθένας έχει τη λογική του. Και ναι, υπάρχουν πολλοί που συμφωνούν με τα 15€ τον μήνα και τα δίνουν. Εγώ πιστεύω είμαι κάπου στη μέση, δλδ ούτε στην πιο οικονομική αλλά ούτε στην πιο ακριβή επιλογή. Τουλάχιστον εδώ έχουμε επιλογή, ακόμη :)

Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει.Θελω να πουλήσω το Xbox s και έχω game pass μέχρι τέλος του χρόνου.Μπορω να το δώσω και αυτό στον αγοραστή αλλάζοντας το email μόνο ή θέλει και τίποτα άλλο;Θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση;Μπορώ να βάλλω όλα τα στοιχεία του αγοραστή;

34 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει.Θελω να πουλήσω το Xbox s και έχω game pass μέχρι τέλος του χρόνου.Μπορω να το δώσω και αυτό στον αγοραστή αλλάζοντας το email μόνο ή θέλει και τίποτα άλλο;Θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση;Μπορώ να βάλλω όλα τα στοιχεία του αγοραστή;

Το game pass πάει με το λογαριασμό του mail σου. Αν θες να το δώσεις, πρέπει να δωσεις το mail σου μαζί με τους κωδικούς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 

• Like 1

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Το game pass πάει με το λογαριασμό του mail σου. Αν θες να το δώσεις, πρέπει να δωσεις το mail σου μαζί με τους κωδικούς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 

Τελικά βρήκα τρόπο με το home console.Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε

Αυτή τη στιγμή ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος και αγορά από που ;

Διαβάζεις το 2ο post.

Τουρκία για 9 μήνες (29€) και Βραζιλία για 24 μήνες (108€).

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Διαβάζεις το 2ο post.

Τουρκία για 9 μήνες (29€) και Βραζιλία για 24 μήνες (108€).

Δεν είχε αλλάξει αυτό και έγινε 40 € για τρία χρόνια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν είχε αλλάξει αυτό και έγινε 40 € για τρία χρόνια;

Το 2ο post ανανεώνεται με το που υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή. Το γράφει και στις πρώτες λέξεις του.

16 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Βλεπω οτι το 1 ευρω game pass ultimate ειναι 14 μερες και οχι μηνας.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ? γινεται η μετατροπη απο gold σε ultimate κανονικα?

Αλλαξε και αυτό τελικά. Με 1€ ο  1 δοκιμαστικός μήνας, έγινε 14 ημέρες....

Η μετατροπή παραμένει δυνατή και ενεργή (για την ώρα)

image.png.618a2937dcbdaf947add9ac8a7ff0224.png

image.png.5444c2824409fcb97f2ebe1a5c8d4c62.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

13 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Κρίμα η εφαρμογή της Fups δεν γίνεται να μπει σε άλλη συσκευή αν θέλεις να αλλάξεις κινητό δηλαδη

Γίνεται.Εχω το ίδιο account σε δύο κινητά και ένα tablet.Πηγαινεις εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό μου και ακολουθείς τα βήματα Θέλει τον αριθμό του Τουρκικού τηλεφώνου που δήλωσες,τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας και τον τριψήφιο κωδικό και το Pin της κάρτας που έβαλες.Βαζεις καινούριο password και είσαι έτοιμος.

10 minutes ago, vagmouk said:

Γίνεται.Εχω το ίδιο account σε δύο κινητά και ένα tablet.Πηγαινεις εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό μου και ακολουθείς τα βήματα Θέλει τον αριθμό του Τουρκικού τηλεφώνου που δήλωσες,τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας και τον τριψήφιο κωδικό και το Pin της κάρτας που έβαλες.Βαζεις καινούριο password και είσαι έτοιμος.

αν θυμάμαι καλά, στην ενεργοποίηση, βάζαμε εικονικό αριθμό τουρκικού κινητού που δεν είναι πλέον διαθέσιμος.

έχεις βρει τρόπο να κατέχεις κανονικό νούμερο τουρκικού κινητού; γιατί με ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...