Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ακολουθησα τον τροπο 1, την διαδικασια με vpn, καινουργιο account (3 gold καρτες) κλπ αλλα μετα το redeem της πρωτης 12αρας τουρκικης καρτας δεν μου δεχεται την 2η λεγοντας οτι εχει φτασει το οριο συνδρομων, μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι το οριο για Τουρκια ειναι μεχρι 13 μηνες.

https://www.xbox.com/tr-tr/legal/subscription-terms (μεταφρασμένο εδώ)

Με την προσθήκη Ultimate έγιναν 9 μήνες, μέχρι Απρίλιο 2024 και περίσσεψαν 2 ετήσιες κάρτες (ξέρει κανείς αν έχουν ημερομηνίας λήξης ή πρέπει να φτιαχτούν δυο νέα accounts και να χρησιμοποιηθούν;)

Επεξ/σία από pabou13
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα,

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί.

Εμένα που έχει λήξει η συνδρομή μου και θέλω να την ανανεώσω, με συμφέρει να αγοράσω 3μηνες ή 6μηνες gold και να βάλω μετά τον 1 μήνα ultimate ή με συμφέρει να πάρω μια 3μηνη Ultimate απο Eneba.

3 hours ago, pabou13 said:

Παιδια ακολουθησα τον τροπο 1, την διαδικασια με vpn, καινουργιο account (3 gold καρτες) κλπ αλλα μετα το redeem της πρωτης 12αρας τουρκικης καρτας δεν μου δεχεται την 2η λεγοντας οτι εχει φτασει το οριο συνδρομων, μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι το οριο για Τουρκια ειναι μεχρι 13 μηνες.

Με την προσθήκη Ultimate έγιναν 9 μήνες, μέχρι Απρίλιο 2024 και περίσσεψαν 2 ετήσιες κάρτες (ξέρει κανείς αν έχουν ημερομηνίας λήξης ή πρέπει να φτιαχτούν δυο νέα accounts και να χρησιμοποιηθούν;)

περίεργο είχα διαβάσει και για περιπτώσεις που οι τουρκικες κάρτες έμπαιναν κανονικά η μία μετά την άλλη.

Σχετικά με την ημερομηνία λήξης καλό είναι να ρωτήσεις τον πωλητή ή το site απο το οποίο τις πήρες. Φυσικά αν φτιάξεις δύο νέα accounts (σε περίπτωση που υπάρχει ημερομηνία λήξης) δεν θα κερδίσεις κάτι γιατί τα accounts θα τρέχουν ταυτόχρονα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, pabou13 είπε

Έχεις δίκιο. Μπήκα και διάβασα τους όρους. Στην Τουρκία γράφουν μέγιστο live συνδρομής τους 13 μήνες. 

Στην Ελλάδα παραμένει 36. Λογικά το έκαναν αυτές τις ημέρες. 

Αν δεν βαριέται κ κάποιος άλλος, να το επιβεβαιώσει. 

45 λεπτά πριν, georgia_myl είπε

Καλημέρα,

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί.

Εμένα που έχει λήξει η συνδρομή μου και θέλω να την ανανεώσω, με συμφέρει να αγοράσω 3μηνες ή 6μηνες gold και να βάλω μετά τον 1 μήνα ultimate ή με συμφέρει να πάρω μια 3μηνη Ultimate απο Eneba.

12 μηνες live Europe χωρίς vpn και μετά ultimate 

---------------

Ναι και οι όροι για τις 2 χώρες. Λογικά η αλλαγή έγινε την τελευταία εβδομάδα όπου και έγινε αλλαγή των όρων. 

Συνεπώς η διαδικασία του 2ου post δεν ισχύει. Ισχύει μόνο για αγορές χωρίς vpn πλέον ή με vpn για μια 12 μηνη. 

Screenshot_20230722_093530.jpg

Screenshot_20230722_093811.jpg

Στην Βραζιλία παραμένει 36 μήνες.  https://www.xbox.com/pt-br/legal/subscription-terms

Στην Τουρκία 13 

https://www.xbox.com/tr-tr/legal/subscription-terms

Στην Ελλάδα 36 

https://www.xbox.com/el-GR/legal/subscription-terms

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Γιατί ευρωπαϊκή και όχι τούρκικη/βραζιλιάνικη; Πριν καιρό είχα ρωτήσει και κάποιος μου είπε ότι μπορείς να το ξανακάνεις για ανανέωση. Άλλαξε κάτι ή δεν κατάλαβα σωστά;

54 λεπτά πριν, DaDiRa είπε

Γιατί ευρωπαϊκή και όχι τούρκικη/βραζιλιάνικη; Πριν καιρό είχα ρωτήσει και κάποιος μου είπε ότι μπορείς να το ξανακάνεις για ανανέωση. Άλλαξε κάτι ή δεν κατάλαβα σωστά;

Όπως γράφτηκε πριν στην Τουρκία πλέον το όριο είναι 13 μήνες και όχι 36

4 ώρες πριν, DaDiRa είπε

Δε μιλάω για μέγιστο δυνατό στακάρισμα, και είχα την εντύπωση ότι και αυτός που ρώτησε μιλούσε για 6 μήνες ultimate.

Μίλαγε σε πληθυντικό. Ποτέ δεν διευκρίνησε αν θέλει μια ή πολλές. 

Τέλος πάντων, η ουσία της ερώτησης είναι αν ο μόνος λόγος να προτιμήσουμε ευρωπαϊκές είναι το περιορισμένο στακάρισμα στους 13 μήνες. Επίσης, μέχρι νεωτέρας δεν είναι λογικό να υποθέτουμε ότι ο περιορισμός δεν έχει μπει και στα βραζιλιάνικα; 36€ αντί για 41€ αυτή τη στιγμή.

σενάριο:

1ο δωδεκάμηνο gold με Τούρκικη

2ο δωδεκάμηνο gold με Ελληνική/Ευρωπαϊκή/Παγκόσμια

3ο δωδεκάμηνο gold με Ελληνική/Ευρωπαϊκή/Παγκόσμια

τι λέτε; θα λειτουργήσει;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, tempo said:

σενάριο:

1ο δωδεκάμηνο gold με Τούρκικη

2ο δωδεκάμηνο gold με Ελληνική/Ευρωπαϊκή/Παγκόσμια

3ο δωδεκάμηνο gold με Ελληνική/Ευρωπαϊκή/Παγκόσμια

τι λέτε; θα λειτουργήσει;

Χλωμό. Θεωρεί ότι είσαι Τουρκία όπου η μέγιστη διάρκεια συνδρομής είναι πλέον 13 μήνες.

Επεξ/σία από acomaedo

2 ώρες πριν, DaDiRa είπε

Επίσης, μέχρι νεωτέρας δεν είναι λογικό να υποθέτουμε ότι ο περιορισμός δεν έχει μπει και στα βραζιλιάνικα; 

Έχω βάλει παραπάνω το link Βραζιλίας. Αναφέρει για 36 μήνες. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, tempo είπε

περίεργο είχα διαβάσει και για περιπτώσεις που οι τουρκικες κάρτες έμπαιναν κανονικά η μία μετά την άλλη.

Σχετικά με την ημερομηνία λήξης καλό είναι να ρωτήσεις τον πωλητή ή το site απο το οποίο τις πήρες. Φυσικά αν φτιάξεις δύο νέα accounts (σε περίπτωση που υπάρχει ημερομηνία λήξης) δεν θα κερδίσεις κάτι γιατί τα accounts θα τρέχουν ταυτόχρονα

Οταν πηγα να βαλω την δευτερη καρτα μου εβγαλε το "Hold off extending this right now" error το οποιο εν συνεχεια εψαξα λιγο και βρηκα οτι εμφανιζεται οταν ξεπερνας το οριο συνδρομης και πως το αντιμετωπισαν και αλλοι χρηστες μετα την τροποποιηση ορων απο την Microsoft για Τουρκια.

Απο eneba, ναι το ξερω για το ταυτοχρονο αλλα αν δεν βρεθει λυση θα τις δωσω καπου προκειμενου να μην ληξουν. 

11 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Έχεις δίκιο. Μπήκα και διάβασα τους όρους. Στην Τουρκία γράφουν μέγιστο live συνδρομής τους 13 μήνες. 

Στην Ελλάδα παραμένει 36. Λογικά το έκαναν αυτές τις ημέρες. 

Αν δεν βαριέται κ κάποιος άλλος, να το επιβεβαιώσει. 

---------------

Ναι και οι όροι για τις 2 χώρες. Λογικά η αλλαγή έγινε την τελευταία εβδομάδα όπου και έγινε αλλαγή των όρων. 

Συνεπώς η διαδικασία του 2ου post δεν ισχύει. Ισχύει μόνο για αγορές χωρίς vpn πλέον ή με vpn για μια 12 μηνη. 

Screenshot_20230722_093530.jpg

Φαινεται μαλλον να ειναι αποκλειστικο για Τουρκια, επειτα απο googlαρισμα φαινεται να το εχουν συναντησει και αλλοι users τους τελευταιους μηνες.  

https://www.hotukdeals.com/comments/permalink/50128567

https://www.reddit.com/r/xbox/comments/129w6vm/cannot_redeem_more_than_12_months_of_gold/

Επεξ/σία από pabou13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pabou13 είπε

αν δεν βρεθει λυση θα τις δωσω καπου προκειμενου να μην ληξουν. 

Βαλτες πάνω από την ultimate. Θα γίνουν οι 12 μήνες live - > 4 μήνες ultimate. 

Θα χάσεις χρήματα, αλλά τουλάχιστον όχι εντελώς. Θα σου βγει 7.5€ ο μήνας, από 3.75€.

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...