Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ήθελα πχ  60€ ανα έτος για διάστημα 3 ετών χρειάζομαι 180€

Με τα νέα δεδομένα για να έχω 3 έτη ενεργή συνδρομή θέλω 4 x 60€ μιας και καθε ετήσια συνδρομή μαζί με τη μετροπη σου παρέχει 9 μήνες . Οπότε 4 x 9 μήνες = 36 μήνες = 3 έτη  άρα χρειάζομαι 240€ 

Άρα έχουμε άυξηση 33% σε βάθος τριετίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Εγώ έχω παίξει μετρημένα 42 παιχνίδια στα 4 χρόνια περίπου. Και τίποτα να μην παίξω μέχρι το 26 που λήγει έχει κάνει σοβαρή απόσβεση. 

Για παράδειγμα τις προάλλες έγραψε ο @rodosf1 για 2 παιχνίδια (το bramble και το  fist) που μπήκαν πρόσφατα. Τερμάτισα το 1ο και τώρα παίζω το 2ο. Με πέτυχε και στα 2.

Σίγουρα αυτά τα 4 χρόνια έχω αγοράσει και παιχνίδια αλλά η συνδρομή και μου εξοικονόμησε χρήματα και έπαιξα παιχνίδια που δε θα τα έβλεπα καν. 

χαίρομαι που τα βρήκες ενδιαφέροντα! ισχύει ότι με τοσα που βάζει βρίσκεις games που δεν θα αγόραζες ενδεχομένως κ είναι διαμάντια!! Μπορώ να παραθέσω πάμπολλα μιας κ πέρυσι έπαιξα με βάση το true achievements πάνω από 100 games με αγορασμένα από αυτά να είναι λιγότερα από 10. 

Οπότε τα λεφτά τα βγάζει ακόμη κ αν παίζεις 1 φορά την εβδομάδα, ακόμα κ αν πλήρωνες φουλ τη συνδρομή χωρίς τα κολπάκια που έρχεται φτηνά. 

Χθες πάντως κέρδισα 1 μήνα Ultimate κ στο redeem μου τον έκανε 1,5 κ τον πρόσθεσε στο τέλος της συνδρομής μου :) (ας είμαστε κ κάπου τυχεροί μιας κ κόψαμε τα χαρτιά 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Leanousios είπε

Αν ήθελα πχ  60€ ανα έτος για διάστημα 3 ετών χρειάζομαι 180€

Με τα νέα δεδομένα για να έχω 3 έτη ενεργή συνδρομή θέλω 4 x 60€ μιας και καθε ετήσια συνδρομή μαζί με τη μετροπη σου παρέχει 9 μήνες . Οπότε 4 x 9 μήνες = 36 μήνες = 3 έτη  άρα χρειάζομαι 240€ 

Άρα έχουμε άυξηση 33% σε βάθος τριετίας

• 3 έτη δεν μπορείς να έχεις. Γιατί δεν μπορείς να βάλεις 4 12μηνες Gold.
  • Επίσης η ετήσια Gold, σου δίνει 8 μήνες. 9 μήνες γίνονται αν βάλεις Ultimate σε μία 12μηνη
  • Οπότε ΑΝ βάζεις μέχρι 9 μήνες και όταν τελειώνουν οι 9 μήνες κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία τότε σε διάστημα 3 ετών έχεις δώσει 120€ σε αντίθεση με παλιότερα που έδινες 90€. Οπότε μόνο σε βάθος τριετίας και αφού κάνεις ανανέωση κάθε 9 μήνες, υπάρχει αύξηση 33%. 

4 ώρες πριν, Leanousios είπε

Αν δε με γελάνε τα μαθηματικά μου αυτό σημαίνει πρακτικά μια άυξηση της τάξεως του 25% σε ετήσια βάση ; 

Σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

Οπότε είναι 50% σε ετήσια βάση αν βάλει κάποιος 25 μήνες και 33% σε 3ετή βάση, αν κάνει ανανέωση κάθε 9 μήνες. 

Επεξ/σία από sphinxgr

Μια ερωτηση?Εμεις που εχουμε στοκαρει συνδρομη εως 36 μηνες

Το κολπακι που βαζαμε ενα τριμηνο μια νεα συνδρομη ultimate game pass , η απλά μια τριμηνη χβοχ λαιβ συνδρομη(για να ειμαστε παντα στα τρια χρονια) θα εξακολουθει να πιανει?Η παπαλα και αυτος ο τροπος?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Μια ερωτηση?Εμεις που εχουμε στοκαρει συνδρομη εως 36 μηνες

Το κολπακι που βαζαμε ενα τριμηνο μια νεα συνδρομη ultimate game pass , η απλά μια τριμηνη χβοχ λαιβ συνδρομη(για να ειμαστε παντα στα τρια χρονια) θα εξακολουθει να πιανει?Η παπαλα και αυτος ο τροπος?

Το πρώτο post του τρέχοντος θέματος ισχύει κανονικά / το στακάρισμα σε ενεργή συνδρομή. 

Μόνες αλλαγές στο 2ο που ενημερώθηκε και αυτό 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

χαίρομαι που τα βρήκες ενδιαφέροντα! ισχύει ότι με τοσα που βάζει βρίσκεις games που δεν θα αγόραζες ενδεχομένως κ είναι διαμάντια!! Μπορώ να παραθέσω πάμπολλα μιας κ πέρυσι έπαιξα με βάση το true achievements πάνω από 100 games με αγορασμένα από αυτά να είναι λιγότερα από 10. 

Οπότε τα λεφτά τα βγάζει ακόμη κ αν παίζεις 1 φορά την εβδομάδα, ακόμα κ αν πλήρωνες φουλ τη συνδρομή χωρίς τα κολπάκια που έρχεται φτηνά. 

Χθες πάντως κέρδισα 1 μήνα Ultimate κ στο redeem μου τον έκανε 1,5 κ τον πρόσθεσε στο τέλος της συνδρομής μου :) (ας είμαστε κ κάπου τυχεροί μιας κ κόψαμε τα χαρτιά 😂😂

Τι ακριβώς εννοείς κέρδισες?

Αν εννοείς μέσω του Microsoft awards δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα(Τουλάχιστον ακόμα).

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Τι ακριβώς εννοείς κέρδισες?

Αν εννοείς μέσω του Microsoft awards δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα(Τουλάχιστον ακόμα).

κέρδισα μέσω άλλου προγράμματος membership, οχι του Microsoft awards φιλε μου. Σωστά λες, στην Ελλάδα μαζεύεις πόντους μέσω Bing κλπ αλλά ακόμη δεν εξαργυρωνεις xbox gamepass. 

Στο εξωτερικό γίνεται χαμός σε ομάδες με τα quests που δίνουν πόντους για redeem σε gamepass. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσωπικα θα συνεχισω να βαζω το μαξιμουμ που πλεον ειναι 2 χρονια καθως πιστευω ειναι ακομα καλο value for money…

Επεξ/σία από mrgill69

21 λεπτά πριν, nikx είπε

1:1 Gold to GPU seems to be gone: XboxSeriesX

image.jpeg.302670bca6c5df6fb6e663e1c8593c60.jpeg

Στις 7/7/2023 στις 10:10 ΠΜ, sphinxgr είπε

Άσχημα τα πράγματα όπως είπε ο φίλος απο πάνω. Τι βλέπω?

• Επέστρεψε το 1€ για ένα μήνα
  • Αυξήθηκε η μηνιαία συνδρομή στα 14,99€ το μήνα για το Ultimate
  • Παραμένει η μέγιστη συνδρομή στους 36 μήνες. ΔΕΝ μπορείς να βάλεις όμως 36 μήνες. Γιατί για να γίνει η μετατροπή έχεις ήδη βάλει 36 μήνες live οι οποίοι τελικά θα μετατραπούν σε 24...
  • Όντως άλλαξε η αναλογία μετατροπής από Gold σε Ultimate. Δυστυχώς δεν ισχύει πλέον το 1:1. Η αναλογία είναι πλέον 3:2 ή διαφορετικά, 12 μήνες Gold θα γίνουν 8 μήνες Ultimate δυστυχώς. Αυτό σημαίνει αύξηση της τιμής 50%. Οπότε αν θεωρούσαμε μια σχετικά καλή τιμή (βάσει της διαδικασίας του 2ου post) τα 2,5€ για ένα μήνα, τώρα πάμε στα 3,7€+ περίπου.
  • Η αναλογία έγινε ίδια με το να προσθέσεις ένα μήνα Gold, σε ενεργή Ultimate. Ξαναγράφω, 1 μήνα. Στους περισσότερους μήνες, χειροτερεύει κ άλλο η μετατροπή

image.png.190018046b9b86b046137c067cf4de1c.png

image.png.4a7152d2c709c6246ef4c34098b40fea.png

image.png.21b9e218aa46530c8ea2272fc1fc0108.png

image.png.e6e475595aaf7a538b63def4a02f21d2.png

image.png.50c95b2478e5f348c76164f6b1cdf4ad.png

• Like 2

Σε φιλο που εληξε χθες η συνδρομη του, περασαμε σημερα 12 μηνες gold και εναν μηνα ultimate.Tο ultimate το πηρε στο 1 ευρω.Συνηθως το 1 ευρω το εδινε σε νεους συνδρομητες, η σε συνδρομητες που ειχαν πολυ καιρο να κανουν ανανεωση.

Αν ισχυει σε ολους το 1 ευρω ειναι καλη στιγμη να κανετε ανανεωση gold+ultimate.Θα γλιτωσετε τα 14,99 του ενα μηνα pass.

• Like 1

25 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Γιατι ολοι θελετε το ultimate; Καποιος που δεν εχει κονσολα, αλλα μονο υπολογιστη, χρειαζεται την Ultimate συνδρομη για να παιζει τα παιχνιδια;

Νομίζω ότι είναι προϋπόθεση το ultimate για να παίζεις από pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...