Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 minutes ago, Paragontas-x said:

Εν ολιγης όσο χαρήκαμε/χαρήκαμε.

Όταν τελειώσουν οι μήνες που είχαμε στακαρει τότε να δούμε τι θα κάνουμε αφού πλέον είτε μετατρέψεις το xbox live gold -> game pass ultimate.

Προβλέπω να αγοράζουμε όλοι ετήσιες xbox game pass και να το μετατρέπουμε σε ultimate αλλά ακόμα και αυτό θα είναι ακριβό πλέον.

Πάντως με τα παιχνίδια που βάζει η Ms στο game pass τελευταία εγώ δεν με βλέπω να ανανεώνω όταν τελειώσει το στακαρισμα που έχω κάνει.

Κάτι τέτοιο δεν παίζει γιατί κανένα κλειδαδικο δεν σου εγγυάται ότι ο κωδικός που θα αγοράσεις σήμερα θα σου δουλεύει για πάντα.

Άντε να σου δώσουν εγγύηση για 1 μήνα και πολύ σου λέω.

Κάθε φορά που λήγει θα αγοράζουμε νέα μηνιαία 3μηνη 6μηνη και λοιπά. 

ΟΧΙ μαζική αγορα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

35 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Όχι δεν ειναι το ίδιο. Δεν κατάλαβες σωστά. Μόνο η μετατροπή 1 μηνα live σε ultimate , σε ενεργή συνδρομή είναι ίδια. Oi υπόλοιπες πάνε βάσει της αναλογίας που γράφει το 1ο ποστ του τρέχοντος θέματος. 

Screenshot_20200303-210532.jpg

Προσθέτω κάτι ακόμα. Πλέον μπορείς να έχεις μέχρι 24-25 μήνες συνδρομής. Γιατι? Γιατί οι 36 μήνες που ειναι η μέγιστη συνδρομή Gold γίνονται 24. Οπότε η μετατροπή σε φτάνει έως 24 μήνες + 1 μήνας της Ultimate. 

Μα και εγώ ΔΕΝ μιλάω για 1:1 αναλογίας, αλλά 3:2 -->

image.png.dee10ef1f829c6bc2795ea5407ddac6c.png

1 λεπτό πριν, Braveheart1980 είπε

Μα και εγώ ΔΕΝ μιλάω για 1:1 αναλογίας, αλλά 3:2 -->

image.png.dee10ef1f829c6bc2795ea5407ddac6c.png

Πάμε ξανά. Εσύ έχεις ενεργή συνδρομή μέχρι τον Αύγουστο. 

• Αν βάλεις τώρα live, στην ενεργή συνδρομή σου, ισχύει ο πίνακας του 1ου ποστ
  • Αν βάλεις συνδρομές, μόλις λήξει η συνδρομή σου, θα ισχύει το 3:2
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Πάμε ξανά. Εσύ έχεις ενεργή συνδρομή μέχρι τον Αύγουστο. 

• Αν βάλεις τώρα live, στην ενεργή συνδρομή σου, ισχύει ο πίνακας του 1ου ποστ
  • Αν βάλεις συνδρομές, μόλις λήξει η συνδρομή σου, θα ισχύει το 3:2

Αρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ τώρα που έχω ενεργό gamepass ultimate ισχύει αυτό:

Screenshot_20200303-210532.jpg

30 μέρες Gold = 20 μέρες Gamepas --> 3:2 αναλογία!

Τωρα ειδα πως η ετήσια gold είναι 4 μήνες ultimate μονο!

ΥΓ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Επεξ/σία από Braveheart1980
  • Like 1

παιδια μην τρελαινεστε.Καλο χρυσο το game pass αλλα για να αξιζει το στοκαρισμα πρεπει να παιζει καποιος οτι παιχνιδι μπαινει στο pass.Και να παιζει συχνα.Για περιπτωσεις που δεν υπαρχει ο χρονος και η διαθεση να παιζουμε xbox, προτιμότερο ειναι να αγοραζουμε  συνδρομη οταν μπαινουν παιχνιδια στην υπηρεσια που μας ενδιαφερουν να παιξουμε.Παντως ηταν αναμενομενο οτι θα γινοταν τετοια κινηση απο την ms.

• Like 1
  • Thanks 1

Μα πολλές φορές έπαιξα παιχνίδια κατά τύχη! Λίγο η εικόνα, λίγο τα screenshots με έκαναν και το κατέβασα. 

Αν δεν είχα τη συνδρομή ούτε που θα τα έπαιρνα πρέφα. 

• Like 2

Εγώ έχω παίξει μετρημένα 42 παιχνίδια στα 4 χρόνια περίπου. Και τίποτα να μην παίξω μέχρι το 26 που λήγει έχει κάνει σοβαρή απόσβεση. 

Για παράδειγμα τις προάλλες έγραψε ο @rodosf1 για 2 παιχνίδια (το bramble και το  fist) που μπήκαν πρόσφατα. Τερμάτισα το 1ο και τώρα παίζω το 2ο. Με πέτυχε και στα 2.

Σίγουρα αυτά τα 4 χρόνια έχω αγοράσει και παιχνίδια αλλά η συνδρομή και μου εξοικονόμησε χρήματα και έπαιξα παιχνίδια που δε θα τα έβλεπα καν. 

• Like 1

Ναι παιδια εχετε δικιο αυτο λεω και εγω.Το στοκαρισμα αξιζει οταν ξερεις οτι θα δοκιμασεις νεα παιχνιδια, θα παιξεις αρκετα συχνα, και να εισαι gamer που παιζει σχεδον τα παντα.Η δικη μου συνδρομη εχει τελειωσει τον Απριλιο.Ειχα παρει 2 ετη.Σε αυτα τα 2 χρονια επαιξα ελαχιστα.Θα μπορουσα να παρω ενα μηνα να παιξω τα παιχνιδια που με ενδιεφεραν.Σαν και μενα ειναι αρκετα παιδια.Οποτε δεν αξιζει να στοκαρεις το μαξιμουμ για να παιξεις ελαχιστα.Τωρα ομως πρεπει να ανανεωσω παλι την συνδρομη για να παιζει η ανηψια μου.

Καλησπέρα 

Να ρωτήσω το εξής, ας πούμε οτι λήγει η συνδρομή μου και αγοράζω ένα κωδικό για 1 έτος και μετατρέπω 1 μήνα σε ultimate.

Aυτό σημαίνει οτι για τους 8 ή 4 μήνες θα έχω ultimate συνδρομή και πρόσβαση στο game pass  ;!

Aφού παρέλθει το διάστημα των 8 μηνών τι πρέπει να αγοράσω εκ νέου για να έχω πρόσβαση σε game pass και για τους υπόλοιπους 4 μήνες που έχω ενεργή τη gold συνδρομή  ;

Κάπου το χάνω θαρρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Leanousios είπε

Καλησπέρα 

Να ρωτήσω το εξής, ας πούμε οτι λήγει η συνδρομή μου και αγοράζω ένα κωδικό για 1 έτος και μετατρέπω 1 μήνα σε ultimate.

Aυτό σημαίνει οτι για τους 8 ή 4 μήνες θα έχω ultimate συνδρομή και πρόσβαση στο game pass  ;!

Aφού παρέλθει το διάστημα των 8 μηνών τι πρέπει να αγοράσω εκ νέου για να έχω πρόσβαση σε game pass και για τους υπόλοιπους 4 μήνες που έχω ενεργή τη gold συνδρομή  ;

Κάπου το χάνω θαρρώ

Λήγει η συνδρομή σου.

Αγοράζεις 12 μήνες Gold

Βάζεις 1 μήνα Ultimate.

Έχεις 8+1=9 μήνες Ultimate. 

Μετά απο 9 μήνες, κάνεις πάλι τα ίδια, αν ακόμα ισχύουν. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2

Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Λήγει η συνδρομή σου.

Αγοράζεις 12 μήνες Gold

Βάζεις ένα μήνα Ultimate.

Έχει 8+1=9 μήνες Ultimate. 

Μετά απο 9 μήνες, κάνεις πάλι τα ίδια, αν ακόμα ισχύουν. 

Θα ξανααγοράσω όμως πάλι gold για ένα χρόνο ενώ θα έχω ήδη ένα υπόλοιπο 3 μηνών  ;

Με το χρόνο που μένεις μόνο με gold δε καταλαβαίνω τι γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Leanousios είπε

Θα ξανααγοράσω όμως πάλι gold για ένα χρόνο ενώ θα έχω ήδη ένα υπόλοιπο 3 μηνών  ;

Με το χρόνο που μένεις μόνο με gold δε καταλαβαίνω τι γίνεται

Δεν μενεις καθολου μονο με Gold.

Οι 12 μήνες Gold, μετατρεπονται σε 8 μηνες Ultimate +1 μηνα Ultimate που θα βαλεις = 9 μηνες Ultimate. Αυτο, τελος. Δεν εχεις υπολοιπο Gold.

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δε με γελάνε τα μαθηματικά μου αυτό σημαίνει πρακτικά μια άυξηση της τάξεως του 25% σε ετήσια βάση ; 

Σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

Επεξ/σία από Leanousios

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

παιδια μην τρελαινεστε.Καλο χρυσο το game pass αλλα για να αξιζει το στοκαρισμα πρεπει να παιζει καποιος οτι παιχνιδι μπαινει στο pass.Και να παιζει συχνα.Για περιπτωσεις που δεν υπαρχει ο χρονος και η διαθεση να παιζουμε xbox, προτιμότερο ειναι να αγοραζουμε  συνδρομη οταν μπαινουν παιχνιδια στην υπηρεσια που μας ενδιαφερουν να παιξουμε.Παντως ηταν αναμενομενο οτι θα γινοταν τετοια κινηση απο την ms.

Σωστός.

Και με τα παιχνίδια που βάζει τελευταία η Ms δεν θα έλεγα ότι είναι μεγάλη αξία το game pass.

Μάλλον αυτό θα αλλάξει αν τελικά γίνει η εξαγορά Activision/blizzard  δεν ξέρω θα δείξει.

8 λεπτά πριν, Leanousios είπε

Αν δε με γελάνε τα μαθηματικά μου αυτό σημαίνει πρακτικά μια άυξηση της τάξεως του 25% σε ετήσια βάση ; 

Σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

Σε γελάνε. 50% αύξηση είναι. 

Είχε πχ 20€ το έτος. Τώρα έχουν 20€ οι 8 μήνες. Το έτος έχει 30€. 

Το ότι το 100% της συνδρομής, γίνεται 66%, δεν σημαίνει ότι η αύξηση είναι 33%. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...