Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 28/06/2023 at 10:44, mclound said:

Προσωπικά στοκάρω 3μηνα που αγοράζω από eneba.com και τα περνάω στον λογαριασμό μου ΑΦΟΥ ανοίξω VPN (Τουρκίας). Οπότε είμαι πάντα στους 33 έως 36 μήνες από σήμερα.

500₺ aka 17€ το τριμηνο ειναι πολλά για ultimate οταν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με την Fups.

Λογαριασμος φίλος του Γιου μου με την καρτα την δικη μου που του εφτιαξα πριν 1.5 μηνα σχεδον.

1.5€ το μήνα και οταν πάρει αυξηση θα γίνει 4.2€.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-07-04 125000.png

Επεξ/σία από dream21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση πάω να αγοράσω από eneba 3 μήνες ultimate Τουρκίας το έχω κάνει πολλές φορές αλλά πρώτη φορά μου ζητάει αριθμό κινητού είναι λογικό ? ή κάτι δεν θυμάμαι καλά?

10 ώρες πριν, DimitriosT86 είπε

Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση πάω να αγοράσω από eneba 3 μήνες ultimate Τουρκίας το έχω κάνει πολλές φορές αλλά πρώτη φορά μου ζητάει αριθμό κινητού είναι λογικό ? ή κάτι δεν θυμάμαι καλά?

Να κάνεις εγγραφή και να κάνεις αγορές απο τον λογαριασμό που έχεις. Δεν αγοράζουμε χωρίς εγγραφή γιατί αν δεν πάει κάτι καλά δεν μπορείς με ευκολία να παρακολουθείς το Dipsute.

Το κινητό το ζητάνε για 2 factor authentication. 

• Like 1

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Να κάνεις εγγραφή και να κάνεις αγορές απο τον λογαριασμό που έχεις. Δεν αγοράζουμε χωρίς εγγραφή γιατί αν δεν πάει κάτι καλά δεν μπορείς με ευκολία να παρακολουθείς το Dipsute.

Το κινητό το ζητάνε για 2 factor authentication. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση οκ θα κάνω εγγραφή προφανώς στοιχεία κανονικά ανεξάρτητα αν αγοράζω για άλλες χώρες σωστά ;

56 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση οκ θα κάνω εγγραφή προφανώς στοιχεία κανονικά ανεξάρτητα αν αγοράζω για άλλες χώρες σωστά ;

Τα στοιχεία σου κανονικά. Δεν τους απασχολεί τι αγοράζεις. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορούν να βάλουν κανένα παιχνίδι της προκοπής και όλο βάζουν τα ίδια και τα ίδια που πριν λίγο καιρό τα είχαν βγάλει(Βλέπε Grand theft auto 5)

1 ώρα πριν, GnsP είπε

Όπα.

Τι έγινε αλλάξανε την μετατροπή 1 προς 1 από xbox live gold σε xbox game pass ultimate.

Όσο πάει η ms τη μια μ.... μετά την άλλη κάνει.

Τη στιγμή που το αντίπαλο δέος συνεχίζει και αποκτάει όλο και περισσότερο κόσμο.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείς το maximum?

Δηλαδή το μέγιστο το οποίο μπορείς να βάλεις πλέον είναι τα 2 και όχι τα 3 χρόνια?

Αν οι τιμές παραμένουν οι ίδιες.

Αν είναι αυτό οκ σιγά το πράγμα θα ανανεώνουμε κάθε 2ετια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχημα τα πράγματα όπως είπε ο φίλος απο πάνω. Τι βλέπω?

• Επέστρεψε το 1€ για ένα μήνα
  • Αυξήθηκε η μηνιαία συνδρομή στα 14,99€ το μήνα για το Ultimate
  • Παραμένει η μέγιστη συνδρομή στους 36 μήνες. ΔΕΝ μπορείς να βάλεις όμως 36 μήνες. Γιατί για να γίνει η μετατροπή έχεις ήδη βάλει 36 μήνες live οι οποίοι τελικά θα μετατραπούν σε 24...
  • Όντως άλλαξε η αναλογία μετατροπής από Gold σε Ultimate. Δυστυχώς δεν ισχύει πλέον το 1:1. Η αναλογία είναι πλέον 3:2 ή διαφορετικά, 12 μήνες Gold θα γίνουν 8 μήνες Ultimate δυστυχώς. Αυτό σημαίνει αύξηση της τιμής 50%. Οπότε αν θεωρούσαμε μια σχετικά καλή τιμή (βάσει της διαδικασίας του 2ου post) τα 2,5€ για ένα μήνα, τώρα πάμε στα 3,7€+ περίπου.
  • Η αναλογία έγινε ίδια με το να προσθέσεις ένα μήνα Gold, σε ενεργή Ultimate. Ξαναγράφω, 1 μήνα. Στους περισσότερους μήνες, χειροτερεύει κ άλλο η μετατροπή

image.png.190018046b9b86b046137c067cf4de1c.png

image.png.4a7152d2c709c6246ef4c34098b40fea.png

image.png.21b9e218aa46530c8ea2272fc1fc0108.png

image.png.e6e475595aaf7a538b63def4a02f21d2.png

image.png.50c95b2478e5f348c76164f6b1cdf4ad.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν ολιγης όσο χαρήκαμε/χαρήκαμε.

Όταν τελειώσουν οι μήνες που είχαμε στακαρει τότε να δούμε τι θα κάνουμε αφού πλέον είτε μετατρέψεις το xbox live gold -> game pass ultimate.

Προβλέπω να αγοράζουμε όλοι ετήσιες xbox game pass και να το μετατρέπουμε σε ultimate αλλά ακόμα και αυτό θα είναι ακριβό πλέον.

Πάντως με τα παιχνίδια που βάζει η Ms στο game pass τελευταία εγώ δεν με βλέπω να ανανεώνω όταν τελειώσει το στακαρισμα που έχω κάνει.

3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Άρα Πρέπει να βρούμε οικονομικές μηνιαίες 3μηνες ή 6μηνες ultimate να στακαρουμε. 

Κάτι τέτοιο δεν παίζει γιατί κανένα κλειδαδικο δεν σου εγγυάται ότι ο κωδικός που θα αγοράσεις σήμερα θα σου δουλεύει για πάντα.

Άντε να σου δώσουν εγγύηση για 1 μήνα και πολύ σου λέω.

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Άσχημα τα πράγματα όπως είπε ο φίλος απο πάνω. Τι βλέπω?

• Επέστρεψε το 1€ για ένα μήνα
  • Αυξήθηκε η μηνιαία συνδρομή στα 14,99€ το μήνα για το Ultimate
  • Παραμένει η μέγιστη συνδρομή στους 36 μήνες
  • Όντως άλλαξε η αναλογία μετατροπής από Gold σε Ultimate. Δυστυχώς δεν ισχύει πλέον το 1:1. Η αναλογία είναι πλέον 3:2 ή διαφορετικά, 12 μήνες Gold θα γίνουν 8 μήνες Ultimate δυστυχώς. Αυτό σημαίνει αύξηση της τιμής 50%. Οπότε αν θεωρούσαμε μια σχετικά καλή τιμή (βάσει της διαδικασίας του 2ου post) τα 3,5€ για ένα μήνα, τώρα πάμε στα 5€+ περίπου.
  • Η αναλογία έγινε ίδια με το να προσθέσεις ένα μήνα Gold, σε ενεργή Ultimate

image.png.190018046b9b86b046137c067cf4de1c.png

image.png.4a7152d2c709c6246ef4c34098b40fea.png

image.png.21b9e218aa46530c8ea2272fc1fc0108.png

image.png.e6e475595aaf7a538b63def4a02f21d2.png

image.png.50c95b2478e5f348c76164f6b1cdf4ad.png

Καλησπέρα ΑΡΧΟΝΤΑ!

Εχω gamepass ultimate ενεργό έως και Αύγουστό.

Αρα ΑΝ κατάλαβα καλά είτε βάλω τώρα gold είτε αφού λήξει και την κάνω μετά gamepass ultimate είναι το ίδιο;

image.png.e51f2dca31c880feb8871565b5351c4f.png

Δηλ αν αγοράσω αυτήν την ετήσια συνδρομή gold στα 37€ θα έχω + 12*(2/3)=8 μήνες gamepass ultimate? (4,64€ το μήνα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Καλησπέρα ΑΡΧΟΝΤΑ!

Εχω gamepass ultimate ενεργό έως και Αύγουστό.

Αρα ΑΝ κατάλαβα καλά είτε βάλω τώρα gold είτε αφού λήξει και την κάνω μετά gamepass ultimate είναι το ίδιο;

image.png.e51f2dca31c880feb8871565b5351c4f.png

Δηλ αν αγοράσω αυτήν την ετήσια συνδρομή gold στα 37€ θα έχω + 12*(2/3)=8 μήνες gamepass ultimate? (4,64€ το μήνα)

Όχι δεν ειναι το ίδιο. Δεν κατάλαβες σωστά. Μόνο η μετατροπή 1 μηνα live σε ultimate , σε ενεργή συνδρομή είναι ίδια. Oi υπόλοιπες πάνε βάσει της αναλογίας που γράφει το 1ο ποστ του τρέχοντος θέματος. 

Screenshot_20200303-210532.jpg

Προσθέτω κάτι ακόμα. Πλέον μπορείς να έχεις μέχρι 24-25 μήνες συνδρομής. Γιατι? Γιατί οι 36 μήνες που ειναι η μέγιστη συνδρομή Gold γίνονται 24. Οπότε η μετατροπή σε φτάνει έως 24 μήνες + 1 μήνας της Ultimate. 

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...