Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Καλημέρα παιδες. Εχω ενεργή συνδρομή Ultimate μεχρι τις 29 Μαρτιου του 2024 που σημαινει λιγοτερο απο χρονο πλεον. Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος να το παω μεχρι το μαξ που αν θυμαμαι καλα ειναι 36;

Δεν υπάρχει φθηνός τρόπος. Καλύτερα να περιμένεις να λήξει. Το ίδιο θα κάνω κ εγώ. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 hours ago, d_gkal said:

Εχεις επικοινωνήσει μαζί τους;  τελευταία φορά ποτέ ήταν;  

Απ το 2018(ή 2019) που έχω πάρε δωσε μαζί τους μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. 

Δεν έχεις να χάσεις κάτι αν τους τηλεφώνησεις

Σημερα με αφησε να βαλω το gold πανω στο ultimate αλλα αντι για 3 μηνες προσεθεσε 50 μερες + 1 μηνα με το auto renew αρα επι της ουσιας εχασα δεκα μερουλες δεν πειραζει. Ολα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Είχα βάλει ultimate μέσω fups με αυτόματη χρέωση κάθε μήνα πριν 10 ημέρες. Θέλω να κάνω τα βήματα για τα 3 χρόνια με 40 ευρώ, αλλά για να μην περιμένω να τελειώσει ο μήνας, υπάρχει πρόβλημα αν ακυρώσω επιτόπου τη συνδρομή που έχω και κάνω μετά τη διαδικασία;

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-06-27, 11.39.32.png

Δημοσ.
6 hours ago, kaktos77 said:

Παιδιά καλησπέρα,

Είχα βάλει ultimate μέσω fups με αυτόματη χρέωση κάθε μήνα πριν 10 ημέρες. Θέλω να κάνω τα βήματα για τα 3 χρόνια με 40 ευρώ, αλλά για να μην περιμένω να τελειώσει ο μήνας, υπάρχει πρόβλημα αν ακυρώσω επιτόπου τη συνδρομή που έχω και κάνω μετά τη διαδικασία;

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-06-27, 11.39.32.png

Όπως αναφέρει δεν δουλεύει αν έχεις κάτι ενεργό

Οπότε ναι πας στην μέση ακύρωση, στην χειρότερη αν δεν το δεχτεί απλά θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις ξανά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εχω gamepass ultimate συνδρομή. Κάθε τοσο βγαίνουν προσφορές (deals with gold) για εκπτώσεις σε παιχνίδια. Πάω να κάνω αγορά οποιαδήποτε προσφορά και μου βγάζει μηνυμα διαχειριστείτε τη συνδρομή σας, ενώ θα επρεπε να με αφήνει κανονικά να το αγοράσω καθώς το gold περιλαμβάνεται στο ultimate. Επίσης δε με αφήνει να περάσω τα δωρεάν του gold. Με βγάζει να τα αγοράσω. Τι πάει λαθος? Η συνδρομή ultimate ισχύει και λειτουργει χωρίς πρόβλημα. Λέτε να είναι κανενα store conflikt? πχ άλλο region? Η κάνω κατι λάθος?

Επεξ/σία από geomd
Δημοσ.
15 ώρες πριν, sdikr είπε

Όπως αναφέρει δεν δουλεύει αν έχεις κάτι ενεργό

Οπότε ναι πας στην μέση ακύρωση, στην χειρότερη αν δεν το δεχτεί απλά θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις ξανά

Καλημέρα παιδιά,

Επιβεβαιώνω ότι έκανα ακύρωση της υπάρχουσας συνδρομής με επιστροφή του υπόλοιπου ποσού στην FUPS (δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη FUPS).

Αμέσως μετά ακολούθησα επακριβώς τον οδηγό από τα λαγονικά και πήρα ultimate για 3 χρόνια κοντά στα 40 ευρώ. Ακολουθείτε τον οδηγό επακριβώς, απλώς αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι όταν προσθέτετε τη συνδρομή για το PC δεν χρειάζεται να κάνετε cancel την αυτόματη ανανέωση κάθε φορά, απλώς βάζετε έναν έναν μήνα μέχρι και 12, στη συνδρομή για την κονσόλα πρέπει να κάνεις cancel την αυτόματη κάθε φορά γιατί δεν σε αφήνει να αγοράσεις τον επόμενο μήνα.

Γενικά η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Χρειάζεται προσοχή να μην χάσεις τα μετρήματα με το πόσες φορές αγόρασες τι (εγώ τα σημείωνα σε ένα χαρτί κάθε φορά που αγόραζα μήνα για να μην χάσω την μπάλα), στο τέλος κάνεις την μετατροπή και σου λέει ότι θα γίνει συμψηφισμός των συνδρομών και σου γράφει και την ημερομηνία. Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και έχεις συνδρομή μέχρι το 2026 κάνεις cancel την αυτόματη ανανέωση από παντού και τέλος.

Επίσης για όποιον κολλήσει, η FUPS μπλόκαρε τις online συναλλαγές μου στο τελευταίο βήμα και δεν μπορούσα να κάνω την αγορά του ultimate, προφανώς από τις άπειρες αγορές που έγιναν σε διάστημα 10 λεπτών. Οπότε όσοι το αντιμετωπίσετε απλώς μπαίνεις στην εφαρμογή της FUPS και στην κάρτα ενεργοποιείς πάλι τις online συναλλαγές.

Καταπληκτική προσφορά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 27/06/2023 at 08:40, TutaKachun said:

Καλημέρα παιδες. Εχω ενεργή συνδρομή Ultimate μεχρι τις 29 Μαρτιου του 2024 που σημαινει λιγοτερο απο χρονο πλεον. Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος να το παω μεχρι το μαξ που αν θυμαμαι καλα ειναι 36;

Προσωπικά στοκάρω 3μηνα που αγοράζω από eneba.com και τα περνάω στον λογαριασμό μου ΑΦΟΥ ανοίξω VPN (Τουρκίας). Οπότε είμαι πάντα στους 33 έως 36 μήνες από σήμερα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, kaktos77 said:

Γενικά η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Χρειάζεται προσοχή να μην χάσεις τα μετρήματα με το πόσες φορές αγόρασες τι (εγώ τα σημείωνα σε ένα χαρτί κάθε φορά που αγόραζα μήνα για να μην χάσω την μπάλα), στο τέλος κάνεις την μετατροπή και σου λέει ότι θα γίνει συμψηφισμός των συνδρομών και σου γράφει και την ημερομηνία. Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και έχεις συνδρομή μέχρι το 2026 κάνεις cancel την αυτόματη ανανέωση από παντού και τέλος.

Να ξέρετε,  10 δάχτυλα έχουμε  όχι 12 😋

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Επιβεβαιώνω ότι έκανα ακύρωση της υπάρχουσας συνδρομής με επιστροφή του υπόλοιπου ποσού στην FUPS (δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη FUPS).

Αμέσως μετά ακολούθησα επακριβώς τον οδηγό από τα λαγονικά και πήρα ultimate για 3 χρόνια κοντά στα 40 ευρώ. Ακολουθείτε τον οδηγό επακριβώς, απλώς αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι όταν προσθέτετε τη συνδρομή για το PC δεν χρειάζεται να κάνετε cancel την αυτόματη ανανέωση κάθε φορά, απλώς βάζετε έναν έναν μήνα μέχρι και 12, στη συνδρομή για την κονσόλα πρέπει να κάνεις cancel την αυτόματη κάθε φορά γιατί δεν σε αφήνει να αγοράσεις τον επόμενο μήνα.

Επίσης για όποιον κολλήσει, η FUPS μπλόκαρε τις online συναλλαγές μου στο τελευταίο βήμα και δεν μπορούσα να κάνω την αγορά του ultimate, προφανώς από τις άπειρες αγορές που έγιναν σε διάστημα 10 λεπτών. Οπότε όσοι το αντιμετωπίσετε απλώς μπαίνεις στην εφαρμογή της FUPS και στην κάρτα ενεργοποιείς πάλι τις online συναλλαγές.

Καταπληκτική προσφορά.

Η φορτιση της fups αν δεν εχεις revolut πως γίνετε? Επίσης και η αγορά για τον τουρκικο αριθμό, ξερουμε μέχρι ποτε  ισχύει αυτή η προσφορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ramshi είπε

Η φορτιση της fups αν δεν εχεις revolut πως γίνετε? Επίσης και η αγορά για τον τουρκικο αριθμό, ξερουμε μέχρι ποτε  ισχύει αυτή η προσφορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πιστεύω ότι μέσω Revolut είναι η πιο εύκολη και ασφαλέστερη επιλογή. Επιτόπου φορτίζεις τη Revolut χωρίς προμήθεια από Ελληνική κάρτα και στη συνέχεια στέλνεις σε 10 δευτερόλεπτα τα λεφτά στη FUPS. Η αγορά για Τούρκικο αριθμό από το 5sim δεν νομίζω ότι είναι σε προσφορά, λογικά θα εξακολουθεί να υπάρχει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να σημειώνεις. Ένα refresh στον λογαριασμό σου στην Microsoft σου λέει μέχρι πότε έχεις αγοράσει την κάθε συνδρομή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη μέθοδο που έδειξε ο Σωτήρης με fups γίνεται σε account με χώρα Ελλάδα δεν έχει γίνει ποτέ ενεργοποίηση gamepassη κάτι άλλο  είναι παλιό account.

Επεξ/σία από Stavros_13
Δημοσ.
On 28/06/2023 at 10:44, mclound said:

Προσωπικά στοκάρω 3μηνα που αγοράζω από eneba.com και τα περνάω στον λογαριασμό μου ΑΦΟΥ ανοίξω VPN (Τουρκίας). Οπότε είμαι πάντα στους 33 έως 36 μήνες από σήμερα.

Αυτό όμως δεν απαιτεί και ο λογαριασμός να είναι Τουρκία? Γίνεται και με ελληνικό λογαριασμό? 

Δημοσ.
5 minutes ago, Strategos said:

Αυτό όμως δεν απαιτεί και ο λογαριασμός να είναι Τουρκία? Γίνεται και με ελληνικό λογαριασμό? 

Ελληνικότατος λογαριασμός. Ανοίγω VPN μόνο για το redeem.

Δημοσ.

Εχει αλλος το προβλημα που δεν μπορει να παιξει τα δωρεαν παιχνιδια του Gold; Μιλησα και με το support και μου ειπε οτι ειναι δικο του προβλημα και το δουλευουν.

Μια φορα μ'αρεσε παιχνιδι του Gold (Darkwood) και δεν μπορω να το κατεβασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...