Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψωνισα 3 χρονια EU συνδρομη απο το cdkeys, μου εστειλαν 3 τετραδες κλειδια (το καθενα ενα τριμηνο) και δυστυχως το τελευταιο δεν το δεχεται γιατι λεει ξεπερναω την μαξιμουμ περιοδο επεκτασης συνδρομης. Με τα 11 από τα 12 κλειδια που εχω βαλει η συνδρομη ληγει 22/3/2026.

Αρα μιλαμε για 33 μηνες αντι για 36. Τι να εχει παει στραβα; Να πρεπει να περιμενω 1-2 μερες για να δεχτει και τον τελευταιο κωδικο; Ή να προχωρησω σε αναβαθμιση σε Ultimate και να κρατησω καβαντζα ενα τριμηνο για την επομενη φορα; Παιζει να ληξει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισης σε καθε κωδικο μου ζηταγε να ενεργοποιησω το auto renew για να δωσει ενα μηνα εξτρα. Δεν το εκανα. Αν το ειχα κανει με τον 1ο κωδικο και εδινε 3+1, το απενεργοποιουσα εβαζα τον 2ο κωδικο (παλι 3+1) κοκ θα εφτανα να εχω παρει 4x4μηνες αντι για 4x3 μηνες;

2 minutes ago, Mr_Terror said:

μηπως ο τελευταιος κωδικος  δινει πανω απο 3 μηνες συνδρομη.Οταν πας να τον εξαργυρωσεις σου λεει οτι ειναι για 3 μηνες?

image.png.bff1e98d9d41417760897d5351137b6a.png

Κανενας κωδικος δεν ελεγε διαρκεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασε αυριο παλι μηπως  το συστημα εχει φαει καποιο κολλημα, η ακομα καλυτερα ζητα επιστροφη χρηματων απο cdkeys για τον τελευταιο κωδικο.Πιστευω θα στα δωσουν τα χρηματα.Εχω θετικη εμπειρια απο cdkeys για επιστροφη χρηματων.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Thanks 1

Θα δοκιμασω παλι αυριο και μεθαυριο μην τυχον και κολλαμε για 1-2 μερες με κανα δισεκτο μεσα στα χρονια ή δεν ξερω κι εγω τι. Αν μεχρι τη δευτερα δεν παιξει θα μιλησω με CD Keys

• Like 1

On 14/06/2023 at 19:42, vagmouk said:

Για αυτό βάλτε την απο τώρα σε Google pay,Apple pay η όπου αλλού αποθηκεύεται για άμεσες πληρωμές χωρίς 3d secure για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και από αυτήν την πλευρά.

Το έχεις καταφέρει αυτό;  γιατί που δοκίμασα να την περάσω σε gpay δεν περάσε

Καλησπέρα παιδιά ! Θα ήθελα τη βοήθεια σας .Έχω αγοράσει από eneba 3 μήνο code  game pass με 12 ευρώ,και συνδέομαι στην εφαρμογή  στο pc στο xbox αpp με vpn Τουρκίας .Παρ όλα αυτά μου βγαζει ότι δεν ταιριάζει το store του λογαριασμού με το store του κωδικου.Τι κάνω λάθος 

22 λεπτά πριν, Geogal1997 είπε

Καλησπέρα παιδιά ! Θα ήθελα τη βοήθεια σας .Έχω αγοράσει από eneba 3 μήνο code  game pass με 12 ευρώ,και συνδέομαι στην εφαρμογή  στο pc στο xbox αpp με vpn Τουρκίας .Παρ όλα αυτά μου βγαζει ότι δεν ταιριάζει το store του λογαριασμού με το store του κωδικου.Τι κάνω λάθος 

Μη μπεις απο το app. Δοκιμασε να μπεις (με vpn) απο εδω: redeem.microsoft.com

3 ώρες πριν, sdikr είπε

Το έχεις καταφέρει αυτό;  γιατί που δοκίμασα να την περάσω σε gpay δεν περάσε

Ναι κανονικά.Σε Τουρκικό account εννοείται.Τι μήνυμα σου βγάζει?

1 hour ago, vagmouk said:

Ναι κανονικά.Σε Τουρκικό account εννοείται.Τι μήνυμα σου βγάζει?

Δεν το δοκίμασα σε τούρκικο, απλά μου λέει πως δεν είναι δυνατή η προσθήκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αγόρασα πριν λίγο από cdkeys.com μια συνδρομή "12 MONTH XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP - (EU & UK)" και μου έβγαλε 4 κωδικούς (4 τρίμηνες συνδρομές gold).

'Εβαλα τον 1ο κωδικό όπου μου ζήτησε να ενεργοποίησω και την αυτόματη ανανέωση για να πάρω άλλον ένα μήνα δώρο, όλα καλά. Μου δείχνει ενεργή συνδρομή gold μέχρι 24 Οκτωβρίου 2023.

Πάνω να περάσω και τους υπόλοιπους κωδικούς στη συνέχεια και πάιρνς σφάλμα.

Μήπως έχει ιδέα κανένας τι πάιζει;

image.jpeg.f5350335941e3df4f5524fa5ecaea4ae.jpeg

Επεξ/σία από lvasilis22

2 ώρες πριν, vasilis_ts είπε

Μη μπεις απο το app. Δοκιμασε να μπεις (με vpn) απο εδω: redeem.microsoft.com

Το δοκίμασα και αυτό με urban vpn και vpn lat ,αλλά χωρίς προκοπή 

4 ώρες πριν, Geogal1997 είπε

Διάβασε τις οδηγίες του 2ου post. Αν τα κάνεις όλα σωστά, τότε περίμενε να τα κάνεις πάλι αύριο μήπως και θέλουν το χρόνο τους τα vpn

1 ώρα πριν, lvasilis22 είπε

Καλησπέρα, αγόρασα πριν λίγο από cdkeys.com μια συνδρομή "12 MONTH XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP - (EU & UK)" και μου έβγαλε 4 κωδικούς (4 τρίμηνες συνδρομές gold).

'Εβαλα τον 1ο κωδικό όπου μου ζήτησε να ενεργοποίησω και την αυτόματη ανανέωση για να πάρω άλλον ένα μήνα δώρο, όλα καλά. Μου δείχνει ενεργή συνδρομή gold μέχρι 24 Οκτωβρίου 2023.

Πάνω να περάσω και τους υπόλοιπους κωδικούς στη συνέχεια και πάιρνς σφάλμα.

Μήπως έχει ιδέα κανένας τι πάιζει;

image.jpeg.f5350335941e3df4f5524fa5ecaea4ae.jpeg

Αναμονή και δοκιμάζεις άλλη ώρα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...