Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Διάβασε το 2ο post. 

Λειτουργει ακομα αυτη η διαδικασια? Απλα το λεω διοτι ειναι του 2020 η αναρτηση και βλεπω οτι λετε οτι εχει αλλαξει.

Επεξ/σία από snakething
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, snakething είπε

Λειτουργει ακομα αυτη η διαδικασια? Απλα το λεω διοτι ειναι του 2020 η αναρτηση και βλεπω οτι λετε οτι εχει αλλαξει.

Αλλάχτηκε πριν λίγες μερες και ισχύει.

Βέβαια αρκετοί λένε ότι δεν μπορεί να φτάσει τους 36 μήνες. Και σε αυτή την περίπτωση όμως αν φοβάται κάποιος, μπορεί να ξεκινήσει με συνδρομές EU

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μια μικρή βοήθεια γιατί κάπου κόλλησα.

Έληξε εχθες η συνδρομή μου και έβαλα 12 μηνες brazil gold στο λογαριασμο μου κανονικά μέσα από το κινητό με tunnelbear κτλ.

Στο laptop μπήκα στο official store (ελληνικό χωρίς vpn όπως είναι το link) έχοντας αλλάξει το location σε Ελλάδα (το δοκίμασα και σε Βραζιλία) και όταν πάω να πάρω 1 μήνα Ultimate μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα

image.png.789dbcd13fea5bf222bb68c4c48a0898.png

Καμιά ιδέα τι έχω κάνει λάθος?

ΥΓ. Υπάρχει περίπτωση το λάθος που έκανα να είναι όταν έκανα redeem τον Brazil κωδικό, είχα γυρίσει το country/region σε Βραζιλία?

Επεξ/σία από Mitroglou7

48 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Καλησπέρα, μια μικρή βοήθεια γιατί κάπου κόλλησα.

Έληξε εχθες η συνδρομή μου και έβαλα 12 μηνες brazil gold στο λογαριασμο μου κανονικά μέσα από το κινητό με tunnelbear κτλ.

Στο laptop μπήκα στο official store (ελληνικό χωρίς vpn όπως είναι το link) έχοντας αλλάξει το location σε Ελλάδα (το δοκίμασα και σε Βραζιλία) και όταν πάω να πάρω 1 μήνα Ultimate μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα

image.png.789dbcd13fea5bf222bb68c4c48a0898.png

Καμιά ιδέα τι έχω κάνει λάθος?

ΥΓ. Υπάρχει περίπτωση το λάθος που έκανα να είναι όταν έκανα redeem τον Brazil κωδικό, είχα γυρίσει το country/region σε Βραζιλία?

Οδηγίες 2ου post. ΔΕΝ αλλάζουμε region. 

Αγόρασε μία global ultimate και καντην redeem, αλλιώς μιλάς με microsoft support 

Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Οδηγίες 2ου post. ΔΕΝ αλλάζουμε region. 

Αγόρασε μία global ultimate και καντην redeem, αλλιώς μιλάς με microsoft support 

Την κάνω προφανώς με region Ελλάδα και χωρίς VPN σωστά?

Καλησπέρα στην ομάδα! Ήρθε το πέρασμα του χρόνου και έληξε η ultimate 2 χρονων που είχα κάνει με βάση το υπέροχο guide του sphinx! Όποτε ήθελα να ρωτησω(αν και ψάχτηκα πρώτα στα ποστ αλλα δεν βρήκα κάτι σχετικό ) μπορώ στον υπάρχων λογαριασμό μου να προσθέσω αλλα 2-3 χρονάκια μέσο Brazil όπως παλια; 

καλες γιορτές σε όλους! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να βγαλω fups κάρτα. Στο 5sim.net όταν πάω να πληρώσω για virtual number το paypelych μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται η visa κάρτα μου (revolut και Πειραιώς) . Το intellectual money βγάζει try again later.... Συγγνώμη που στέλνω σ'αυτό το topic αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω

Επεξ/σία από Giannis_siag

7 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να βγαλω fups κάρτα. Στο 5sim.net όταν πάω να πληρώσω για virtual number το paypelych μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται η visa κάρτα μου (revolut και Πειραιώς) . Το intellectual money βγάζει try again later.... Συγγνώμη που στέλνω σ'αυτό το topic αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω

Το 5sim έχει γενικά θέμα λόγο  μάλλον θέματων κυρώσεων ρωσίας, μπορείς να κάνεις πληρωμή με crypto

δες το sms-activate  που δέχεται πληρωμές με κάρτα και εκεί θα επιλέξεις other number για τουρκία

• Like 1

55 λεπτά πριν, iskon είπε

Καλησπέρα στην ομάδα! Ήρθε το πέρασμα του χρόνου και έληξε η ultimate 2 χρονων που είχα κάνει με βάση το υπέροχο guide του sphinx! Όποτε ήθελα να ρωτησω(αν και ψάχτηκα πρώτα στα ποστ αλλα δεν βρήκα κάτι σχετικό ) μπορώ στον υπάρχων λογαριασμό μου να προσθέσω αλλα 2-3 χρονάκια μέσο Brazil όπως παλια; 

καλες γιορτές σε όλους! 

Ναι, εφόσον έχει λήξει, ακολουθείς τις οδηγίες του guide. Σου προτείνω να το κάνεις με Τουρκία γιατί θα σου βγει φθηνότερα. 

• Like 2

8 ώρες πριν, sdikr είπε

Το 5sim έχει γενικά θέμα λόγο  μάλλον θέματων κυρώσεων ρωσίας, μπορείς να κάνεις πληρωμή με crypto

δες το sms-activate  που δέχεται πληρωμές με κάρτα και εκεί θα επιλέξεις other number για τουρκία

μεσω bitcoin γίνεται μόνο με binance? Ή μπορώ και με revolut?

10 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε

μεσω bitcoin γίνεται μόνο με binance? Ή μπορώ και με revolut?

Δοκίμασε με LT,  αλλά μάλλον θα έχει μεγάλη προμήθεια,

Γιατί δεν κάνεις στο sms-activate;

τελικά μετά απο μερικές ημέρες απο τότε που ακούσαμε την είδηση (ότι με Τούρκικη live gold μόνο μέχρι 14 μήνες μπορούμε να βάλουμε) τι ισχύει;

Έχει κάνει κάποιος την διαδικασία να μας πει τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...