Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν υπάρχει απάντηση που να ισχύει όλες τις εποχές. Έτσι όπως ειναι οι τιμές αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι που συμφέρει κ μπορεί να κάνει κάποιος.

Κατα περιόδους βγαίνουν λύσεις με 3,5-4€ το μηνα. Πιο πάνω δεν αξίζει. Το αφήνεις να λήξει, ελπίζοντας πως θα υπάρχει η μετατροπή κ τότε

1 λεπτό πριν, idak22 είπε

Έχει και τρίμηνο με €16.98 αλλά ναι, έχουν ανέβει αυτό τον καιρό.

Πράγματι, δε (πολύ) συμφέρει σε αυτές τις τιμές. Κάνουμε υπομονή μπας και εμφανιστεί καμία χαμηλότερη. Αν πάρει το βλέφαρο κανενός ας βάλει μία "φωνή" εδώ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

52 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Πράγματι, δε (πολύ) συμφέρει σε αυτές τις τιμές. Κάνουμε υπομονή μπας και εμφανιστεί καμία χαμηλότερη. Αν πάρει το βλέφαρο κανενός ας βάλει μία "φωνή" εδώ.

εχει αυτη τη στιγμη το cdkeys τη τριμηνη xbox live gold στα 9ευρω,που βγαινει ultimate για 50μερες,οριακη η τιμη βεβαια αλλα δεν νομιζω απο εδω και περα να πεσουν χαμηλοτερα σε οσους ηδη εχουν ενεργη συνδρομη ultimate και δεν θελουν να μπλεξουν με vpn,τουρκιες,βραζιλιες κτλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα πρότεινα να δείτε λίγο το θέμα με τα barcode του Oreo, αν τους βάζετε κάθε μέρα 1-2 φορές θα σας βγάλει 3μηνες συνδρομές Ultimate, μέχρι τώρα έχω κερδίσει 2 συνδρομές από 3μήνες, τις πέρασα και απέκτησα δωρεάν 6μήνες επιπλέον επέκταση της συνδρομής μου Ultimate. Επίσης αρκετοί δεν τα θέλουν αυτά τα 3μηνα και υπάρχουν κάμποσες αγγελίες εδώ και σε Facebook με 3μηνες συνδρομές. Αγόρασα από 1 χρήστη εδώ στο Insomnia 3 3μηνα (9 μήνες σύνολο) με 25 ευρώ...συνολικά δηλαδή πήρα 15 μήνες με το Oreo μαζι (μου τελείωνε η συνδρμή Ultimate) με μόνο 25 ευρώ. Θα συνεχίσω με τους κωδικους στο Oreo μήπως και πάρω κανέαν 3μηνο ακόμα δωρεάν.

Συνολικά με τα νέα παιχνίδια που έρχονται, τις ανατημίσεις στα πάντα, τις εξαγορές τις Μicrosoft κλπ. μόνο προς τα πάνω θα πάνε οι τιμές στο Ultimate, ήδη κόπηκε το 1 ευρω για νέους χρήστες και οι τιμές συνεχώς ανεβαίνουν στα κλειδάδικα. Μαζέψτε μήνες, ότι προλάβετε τώρα που γυρίζει!!

Επεξ/σία από karamela693

για εξήγησε το καλύτερα. Βάζω 2 διαφορετικά barcodes πάνω από 15 φορές την ημέρα και πάντα βγάζει το ΩΧ... Παραλίγο! Την επόμενη φορά θα το πετύχετε!

25 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

για εξήγησε το καλύτερα. Βάζω 2 διαφορετικά barcodes πάνω από 15 φορές την ημέρα και πάντα βγάζει το ΩΧ... Παραλίγο! Την επόμενη φορά θα το πετύχετε!

Κάνω το ίδιο με εσένα άλλα με 5 κωδικούς για 1+ μήνα κάθε μέρα από 2-3 φορές τον κάθε κωδικά, έχει γίνει η καθημερινή μιυ ρουτίνα, 3-4 λεπτά χρόνο μου τρώει κάθε μέρα, μου έδωσε μια 3μηνη ύστερα από 20 μέρες και άλλη μια πριν 4 μέρες και συνεχίζω. Τα 5 Barcodes παρακάτω για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν.

7622300336738 - 7622210638021 - 5000396020687 - 7622201499990 - 7622300160692

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Κάνω το ίδιο με εσένα άλλα με 5 κωδικούς για 1+ μήνα κάθε μέρα από 2-3 φορές τον κάθε κωδικά, έχει γίνει η καθημερινή μιυ ρουτίνα, 3-4 λεπτά χρόνο μου τρώει κάθε μέρα, μου έδωσε μια 3μηνη ύστερα από 20 μέρες και άλλη μια πριν 4 μέρες και συνεχίζω. Τα 5 Barcodes παρακάτω για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν.

7622300336738 - 7622210638021 - 5000396020687 - 7622201499990 - 7622300160692

Βάλε και αυτόν

8410000810004

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα έληξε το ultimate που είχα κάνει πριν κανα τριάρι χρόνια. Ακολουθώ τη διαδικασία από το πρώτο ποστ πάλι με στοκαρισμα με τον 1ο τρόπο; Πρέπει να προσέξω κάτι; Στο τελευταίο βήμα το ultimate θα κοστίσει 12.99;

Επεξ/σία από anthony_88

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Εμένα έληξε το ultimate που είχα κάνει πριν κανα τριάρι χρόνια. Ακολουθώ τη διαδικασία από το πρώτο ποστ πάλι με στοκαρισμα με τον 1ο τρόπο; Πρέπει να προσέξω κάτι; Στο τελευταίο βήμα το ultimate θα κοστίσει 12.99;

Ίδια διαδικασία αλλά αντί για 1€ για τη μετατροπή σε ultimate θα δώσεις 13.

Επεξ/σία από Lobo10

10 ώρες πριν, anthony_88 είπε

2ο post τρέχοντος θέματος. 

10 ώρες πριν, anthony_88 είπε

Αγόρασε με 80€ 3 X 12 Xbox gold βάλε και τον κωδικό στη φωτό και καθάρισες μέχρι το 2026 Απρίλη

IMG_0296.png

• Like 1

1 ώρα πριν, dream21 είπε

Αγόρασε με 80€ 3 X 12 Xbox gold βάλε και τον κωδικό στη φωτό και καθάρισες μέχρι το 2026 Απρίλη

IMG_0296.png

Πως καθάρισε για 3 χρόνια; Gold είναι η κάρτα που πόσταρες όχι Ultimate.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...