Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, barman_ είπε

Δεν έχει η FUPS virtual? 

Δεν ξέρω. Εμένα πάντως δεν μου έστειλε φωτογραφία της κάρτας, μόνο τα  στοιχεία. Δεν ξέρω αν είναι φυσική ή virtual 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, barman_ είπε

ωραιος. η ερωτηση ειναι η εξης,γιατι να εκδωσει φυσικη καρτα και οχι  virtual και να κανει ολο αυτο το κομματι?

Η Fups ειναι μεσω του App virtual card , Υπάρχει και φυσική κάρτα αλλα για να την εκδόσεις χρειάζεσαι ΑΦΜ τούρκικο.

Επεξ/σία από dream21

2 minutes ago, dream21 said:

Η Fups ειναι μεσω του App ειναι virtual card , Υπάρχει και φυσική κάρτα αλλα για να την εκδόσεις χρειάζεσαι ΑΦΜ τούρκικο.

αυτο εννοω,ποιος ο λογος να παρεις φυσικη καρτα?

3 λεπτά πριν, barman_ είπε

αυτο εννοω,ποιος ο λογος να παρεις φυσικη καρτα?

Για πληρωμες σε POS με φυσικη παρουσία για τους Τούρκους. Αλλωστε δεν μπαινει ουτε Apple Pay ουτε Google Pay

14 minutes ago, dream21 said:

Για πληρωμες σε POS με φυσικη παρουσία για τους Τούρκους. Αλλωστε δεν μπαινει ουτε Apple Pay ουτε Google Pay

Δεν εχω καταλαβει κάτι.

Στη διαδικασία σου στέλνουν φωτο πραγματικη κάρτα , αυτο δε σημαινει οτι τα στοιχεία που παιρνας στο app ειναι της φυσικης καρτας ασχετος ότι δεν την εχεις στα χερια σου και δεν ειναι  virtual;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sndev είπε

Δεν εχω καταλαβει κάτι.

Στη διαδικασία σου στέλνουν φωτο πραγματικη κάρτα , αυτο δε σημαινει οτι τα στοιχεία που παιρνας στο app ειναι της φυσικης καρτας ασχετος ότι δεν την εχεις στα χερια σου και δεν ειναι  virtual;

Nαι σου στελνουν σε φωτογραφια  φυσική καρτα και περνας τα στοιχεια κανεις add card στο Application ειτε σου στέλνουν qrcode που το σκαναρεις μεσα απο την εφαρμογη.

Επεξ/σία από dream21

19 minutes ago, dream21 said:

Nαι σου στελνουν σε φωτογραφια  φυσική καρτα και περνας τα στοιχεια κανεις add card στο Application ειτε σου στέλνουν qrcode που το σκαναρεις μεσα απο την εφαρμογη.

Αρα ειναι κανονικη καρτα τουρκική.. κατι χανω η δε κατάλαβαινω; 

57 minutes ago, dream21 said:

Η Fups ειναι μεσω του App virtual card , Υπάρχει και φυσική κάρτα αλλα για να την εκδόσεις χρειάζεσαι ΑΦΜ τούρκικο.

Εκτος αν εννοείς οτι ειναι virtual διαχείριση με τα στοιχεια φυσικης κάρτας..;

Και ξερεις γτ τα ρωτάω ολα αυτα; την εκανα τη διαδικασία ολα οκ αλλα σκέφτομαι αν στέλνουν στοιχεία φυσικής καρτας τυχαιοι τύποι κ την έχουν αυτοι στη κατοχη τους κ εγω βαλω μεσα 100ε δε μπορουν ανα πασα στιγμη να τα παρουν;

18 λεπτά πριν, sndev είπε

Αρα ειναι κανονικη καρτα τουρκική.. κατι χανω η δε κατάλαβαινω; 

Εκτος αν εννοείς οτι ειναι virtual διαχείριση με τα στοιχεια φυσικης κάρτας..;

Και ξερεις γτ τα ρωτάω ολα αυτα; την εκανα τη διαδικασία ολα οκ αλλα σκέφτομαι αν στέλνουν στοιχεία φυσικής καρτας τυχαιοι τύποι κ την έχουν αυτοι στη κατοχη τους κ εγω βαλω μεσα 100ε δε μπορουν ανα πασα στιγμη να τα παρουν;

Οχι διότι ορίζεις εσύ Pin στην κάρτα αλλα και μεσω του App στης ρυθμισεις της κάρτας μπορεις να απανεργοποιησεις τα παντα και να αφησεις μονο τις αγορες online.

IMG_0280.PNG

• Thanks 2

@sphinxgr στο πρώτο και δεύτερο post σου επί του θέματος αναφέρεις μόνο για όσους δεν έχουν ήδη ενεργή συνδρομή GPU. Εμείς που έχουμε, ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή να στακάρουμε;

13 λεπτά πριν, bill_viper είπε

@sphinxgr στο πρώτο και δεύτερο post σου επί του θέματος αναφέρεις μόνο για όσους δεν έχουν ήδη ενεργή συνδρομή GPU. Εμείς που έχουμε, ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή να στακάρουμε;

Ultimate Τουρκίας συνήθως.

• Like 1

1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Δεν υπάρχει απάντηση που να ισχύει όλες τις εποχές. Έτσι όπως ειναι οι τιμές αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι που συμφέρει κ μπορεί να κάνει κάποιος.

Κατα περιόδους βγαίνουν λύσεις με 3,5-4€ το μηνα. Πιο πάνω δεν αξίζει. Το αφήνεις να λήξει, ελπίζοντας πως θα υπάρχει η μετατροπή κ τότε

• Like 2

16 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Έχει και τρίμηνο με €16.98 αλλά ναι, έχουν ανέβει αυτό τον καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...