Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dream21 είπε

Εφτιαξα για φίλο Τουρκίκο account με Fups και του βγαίνει το Ultimate Game Pass για τον κάθε μήνα ₺44,99 aka 2.18€ :) 

Πρέπει να κάνουμε νέο account?

Δημοσ.

3.3 ευρώ το μήνα βγαίνει με το κλασικό τρόπο 12 μήνες xbox live gold + 1 μήνα game pass ultimate.

Όπως βλέπεις δεν είναι και η τρελή διαφορά για να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Για να μην αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που έχεις κάνει Τούρκικο λογαριασμό παίζει να συνδέεται σε Τούρκικους ms servers για το xbox live.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Billie13 είπε

Πρέπει να κάνουμε νέο account?

Ναι Βασίλη ο φίλος δεν ειχε λογαριασμο και του εφτιαξα καινουργιο.

3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

3.3 ευρώ το μήνα βγαίνει με το κλασικό τρόπο 12 μήνες xbox live gold + 1 μήνα game pass ultimate.

Όπως βλέπεις δεν είναι και η τρελή διαφορά για να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Για να μην αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που έχεις κάνει Τούρκικο λογαριασμό παίζει να συνδέεται σε Τούρκικους ms servers για το xbox live.

Προς το παρόν με τον κλασικό τρόπο οπως λες βγαινει ο μηνας 3.3€. μην ξεχνας ομως οτι τo Xbox live gold θα μας χαιρετησει επίσημα απο μαμα Microsoft οποτε μετα πας στα 12.99€

Οι servers ειναι οι ίδιοι Τουρκια-Ελλαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. 

Η προσφορά που είχε με το 1 ευρώ ο μήνας για αυτούς που δεν είχαν ξανακάνει Game Pass Ultimate σταμάτησε από την ms. 

Το xbox live gold δεν προκειτε να σταματήσει γιατί πολλοί δεν θέλουν  να κάνουν καν game pass και απλά θέλουν να μπορούν να παίζουν online που αυτό είναι το xbox live gold. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Updated οι οδηγίες του 2ου Post με τις τωρινές εξελίξεις. Προσπάθησα να τις κάνω ακόμα πιο απλές και συμπεριέλαβα και τις αγορές απο Τουρκία. 

Thanks και στον @Malthador για το edit :)  

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. 

Η προσφορά που είχε με το 1 ευρώ ο μήνας για αυτούς που δεν είχαν ξανακάνει Game Pass Ultimate σταμάτησε από την ms. 

Το xbox live gold δεν προκειτε να σταματήσει γιατί πολλοί δεν θέλουν  να κάνουν καν game pass και απλά θέλουν να μπορούν να παίζουν online που αυτό είναι το xbox live gold. 

Εγω δεν εχω μπερδέψει τιποτα .. Η xbox live gold θα μας χαιρετησει επισημα απο την MS. Στοκαρε να εχεις 3 χρόνια γεμάτα διοτι μετα θα πέσει πολύ κλάμα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα, και να μη την καταργησουν, αν σταματησουν τη μετατροπη της gold σε ultimate το ιδιο ειναι.

Μπορει να την αφησουν μονο για το online.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εγω δεν εχω μπερδέψει τιποτα .. Η xbox live gold θα μας χαιρετησει επισημα απο την MS. Στοκαρε να εχεις 3 χρόνια γεμάτα διοτι μετα θα πέσει πολύ κλάμα.

Από υποθέσεις άλλο τίποτα.

Από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα η ίδια η ms όλα αυτά που λες είναι απλά υποθέσεις και τίποτα άλλο.

Και εγώ πιστεύω ότι το σκέτο xbox live gold δεν πρόκειται να το ακυρώσει και σου εξήγησα ποιο πάνω το λόγο.

Μπορεί να ακυρώσει τη μετατροπή του σε game pass ultimate που ούτε αυτό πιστεύω ότι θα κάνει γιατί της έχει αποφέρει απίστευτα κέρδη και απίστευτα περισσότερους συνδρομητές απ' ότι να παίρνανε απλά κάρτες game pass ultimate.

Το ότι υπάρχει πολύς κόσμος επίσης που απλά θέλει να παίζει online χωρίς να έχει καθόλου game pass αυτό το συμπεριέλαβες στην υπόθεση σου?(Μάλλον όχι)

Αν λοιπόν καταργήσει το xbox live gold πως θα κάνει το παραπάνω?

Γενικότερα η ms έχει δείξει ότι προσφέρει πολλές επιλογές για το οτιδήποτε θέλεις(Απόδειξη το νεότερο game pass friends).

Αυτό λοιπόν δείχνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει το xbox live gold αλλά ούτε και τη μετατροπή σε game pass ultimate κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Και για να χουμε καλό ρώτημα ας ρωτήσουμε τη γνώμη του ποιο ειδήμων γι' αυτό το ζήτημα εδώ.

sphinxgr Ποια η άποψη σου επί του θέματος?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Και για να χουμε καλό ρώτημα ας ρωτήσουμε τη γνώμη του ποιο ειδήμων γι' αυτό το ζήτημα εδώ.

sphinxgr Ποια η άποψη σου επί του θέματος?

Προσωπική μου άποψη ειναι ότι δεν γίνεται να καταργήσει το Live Gold. Αν κάποιος θέλει να παίζει Online σε παιχνίδια που αγοράζει, δεν είναι δυνατόν να τον υποχρεώσεις να κάνει Ultimate και να έχει τα ίδια παιχνίδια που αγόρασε, δωρεάν. Έτσι κανείς δεν θα αγοράζει παιχνίδια στο τέλος!!! Βγάζεις τα μάτια σου, μόνος σου δηλαδή. 

Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο, δωρεάν, να σου επιτρέπει να παίζεις δικτυακά τα παιχνίδια που αγόρασες. 

Για να έχουμε αξιόλογη άποψη όμως πρέπει να δούμε οικονομικά / στατιστικά στοιχεία. 

As of 2021, there are an estimated 57 million Xbox Live Gold subscribers and 2 million Xbox Game Pass Ultimate subscribers. This is a significant increase from the 42 million Gold subscribers and 1 million Ultimate subscribers in 2020. 

Απο τα παραπάνω, πιο πιθανό και εύκολο θεωρώ να κόψει τη μετατροπή Gold Live -> Ultimate. Ο αριθμός των Gold Live είναι τεράστιος σε σχέση με τους Ultimate. Οπότε η υπηρεσία πουλάει. Δεν γίνεται να την κόψεις. 

Το τι θα γίνει, κανείς δεν ξέρει όμως. Αν κάποιος πει ότι ξέρει σίγουρα, αυτός θα είναι ο CEO. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις.  

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά πιστεύεις ότι θα έδινε δωρεάν το multiplayer ακόμα και σε παιχνίδια που έχεις αγοράσει η ms?

Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό γιατί ξέρω πόσο αγαπάει τα φράγκα για να δώσει κάτι δωρεάν.

Εδώ η Sony που έδινε δωρεάν το multiplayer στο ps4 κάποτε το έκανε και αυτή επί πληρωμή πλέον.

Κακά τα ψέματα οι σερβερ θέλουν συντήρηση και λεφτά για να είναι online μόνιμα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Πραγματικά πιστεύεις ότι θα έδινε δωρεάν το multiplayer ακόμα και σε παιχνίδια που έχεις αγοράσει η ms?

Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό γιατί ξέρω πόσο αγαπάει τα φράγκα για να δώσει κάτι δωρεάν.

Εδώ η Sony που έδινε δωρεάν το multiplayer στο ps4 κάποτε το έκανε και αυτή επί πληρωμή πλέον.

Κακά τα ψέματα οι σερβερ θέλουν συντήρηση και λεφτά για να είναι online μόνιμα.

Με υποθέτω 70εκ ενεργές συνδρομές το 2023 Gold Live, μάλλον δεν θα χαρίσει αυτά τα 100αδες εκατομμύρια να μήνα κάνοντας το τσάμπα

Δημοσ.
On 25/03/2023 at 18:35, leo066 said:

Με την Fups μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια κατευθείαν από το τουρκικό store, δεν μπορώ να δοκιμάσω για ultimate αλλά λογικά γίνεται. Φορτίζει πολύ εύκολα μέσω revolut. Ο Σωτήρης έχει φτιάξει ένα βίντεο με οδηγίες. Η κάρτα περνάει και στο Netflix, εχει και επιστροφή 50% στην πληρωμή του Netflix 

https://www.facebook.com/100044628120331/videos/2323361557849943?__so__=permalink

ωραιος. η ερωτηση ειναι η εξης,γιατι να εκδωσει φυσικη καρτα και οχι  virtual και να κανει ολο αυτο το κομματι?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, barman_ είπε

ωραιος. η ερωτηση ειναι η εξης,γιατι να εκδωσει φυσικη καρτα και οχι  virtual και να κανει ολο αυτο το κομματι?

Ποια virtual?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...