Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγώ μπαινω να επιβεβαιώσω οτι μια χαρά δουλεύει η Τουρκία χωρίς τηλέφωνα και τίποτα ( ακομα και σε λογαριασμο [email protected]).

Εμένα το Windscribe ενώ εμπαινα TR IST server, και σε query where is my IP στο ιντερνετ εβλεπα κανονικά TR δν μου δούλευε.

Έκανα την δουλειά με urban vpn, οπότε αν κάποιος δυσκολεύεται με το Windscribe ας δοκιμάσει και το Urban ( και vice versa).

Κατα τα άλλα για Argentina/Brazil μονο tunnel bear!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Update στην υπόθεση μου για όποιον θυμάται που είχα θέμα με τα Τουρκικά κλειδιά από cdkeys. Είχα επικοινωνήσει μαζί τους και δεν κου απάντησαν ποτέ. Αναγκάστηκα να κάνω dispute στο PayPal και από 22 Φεβρουαρίου μόλις τώρα έγινε refund και αυτό γιατι πέρασε ο χρόνος που δίνει το PayPal. Εγώ στο ενδιάμεσο είχα πάρει βραζιλιάνικες από eneba χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχετε άλλες έμπειρες από cdkeys πάντως εγω οσο με παίρνει θα τους αποφεύγω από εδώ και στο εξής 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο λεπτομερές ανάγνωση των οδηγιών και εγώ έβαλα αρχικα 12 μηνες μέσω Cd keys Gold συνδρομή .

Έφαγα μια κρυάδα γιατί την έβαλα στο 2ο email . Επικοινώνησα με την Microsoft και μου την άλλαξε σε 10 λεπτά .

Μετά κόλλησα άλλες 2 Χ 12 μήνες  Gold από CDkeys και στο τέλος μετατροπή ολα σε Ultimate με 13 Ευρώ .

Σύνολο 3 Χ 30.79  + 13  δηλ 105.4   ευρώ για 3 έτη !

Ευχαριστώ για τις οδηγίες ολα τα μέλη και καλά μας παιχνιδια !

Να σημειώσω οτι μου δούλεψε με Urban Vpn  , με το άλλο δεν την περνούσε !

Επεξ/σία από Galaxy
  • Like 1

13 ώρες πριν, Galaxy είπε

Μετά απο λεπτομερές ανάγνωση των οδηγιών και εγώ έβαλα αρχικα 12 μηνες μέσω Cd keys Gold συνδρομή .

Έφαγα μια κρυάδα γιατί την έβαλα στο 2ο email . Επικοινώνησα με την Microsoft και μου την άλλαξε σε 10 λεπτά .

Μετά κόλλησα άλλες 2 Χ 12 μήνες  Gold από CDkeys και στο τέλος μετατροπή ολα σε Ultimate με 13 Ευρώ .

Σύνολο 3 Χ 30.79  + 13  δηλ 105.4   ευρώ για 3 έτη !

Ευχαριστώ για τις οδηγίες ολα τα μέλη και καλά μας παιχνιδια !

Να σημειώσω οτι μου δούλεψε με Urban Vpn  , με το άλλο δεν την περνούσε !

Τούρκος ή Βραζιλιάνος?

Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι το κολπακι από την αρχική ανάρτηση με την διαφορά ότι με urban vpn πήρα από Τουρκία λειτούργησε άψογα. Πολλά ευχαριστούμε 

• Like 2

Ευχαριστώ κι εγώ για τις πληροφορίες, με 91,57€ (3 x 30.19€ + 1€) ενεργοποιήθηκε κανονικά 3 ετής Ultimate από Τουρκία με VPN Unlimited (που είχα ήδη lifetime συνδρομή βέβαια).

To link της τούρκικης από CDKeys.com : https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey

• Like 2

Θα αφήσεις να λήξει η συνδρομή και έπειτα θα κάνεις την διαδικασία που είχες κάνει. 

Δηλαδή πρώτα gold (έως 36 μήνες) και έπειτα μετατροπή σε ultimate με 1 ή 13€

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την Fups μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια κατευθείαν από το τουρκικό store, δεν μπορώ να δοκιμάσω για ultimate αλλά λογικά γίνεται. Φορτίζει πολύ εύκολα μέσω revolut. Ο Σωτήρης έχει φτιάξει ένα βίντεο με οδηγίες. Η κάρτα περνάει και στο Netflix, εχει και επιστροφή 50% στην πληρωμή του Netflix 

https://www.facebook.com/100044628120331/videos/2323361557849943?__so__=permalink

Επεξ/σία από leo066
  • Like 1
  • Thanks 2

Στις 2/3/2023 στις 10:46 ΜΜ, dreaming123 είπε

Αν δεν γίνεται έτσι όπως γράφω πιο πάνω θα δοκιμάσω  με Τούρκικη κάρτα oldubil που λογικά θα τη δεχτεί κανονικά.

Δοκίμασες τελικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...