Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτι εκανες με το game pass  βραζιλιας κανεις το ιδιο με τουρκιας.Για vpn χρησιμοποιησε το Windscribe που δουλευει καλα για τουρκια.

Τι προσφορα ειχε η νοβα με series s?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχει προσφορά όπου αν έρθεις απο άλλη εταιρία στη nova(wind) ή αναβαθμίσεις τη γραμμή σου και βάλεις σταθερό (απεριόριστα σταθερά και κινητα) internet (ακόμα και 24αρι) και κινητό (απεριόριστες κλήσεις απεριόριστα μηνύματα και απεριόριστο internet) σου δίνει δώρο κονσόλα είτε το series s είτε το switch v2 όπου υπάρχει απόθεμα. Εγώ για παράδειγμα επειδή σπίτι είχα ήδη το φουλ πακέτο το έκανα στο πατέρα μου που είχε μόνο 24αρα σύνδεση και του έβαλα και το κινητό του μέσα (πλήρωνε χοντρικά 23 ευρώ το internet και 15 τις κάρτες που έβαζε άρα 38) και τώρα πληρώνει 44 για να έχει απεριόριστα στο κινητό και τσίμπησα και ένα δεύτερο switchaki να έχω. Αν τύχει να πας σε μαγαζί και σου πουν δεν γίνεται αυτό πήγαινε σε άλλο δεν είναι ενημερωμένοι. Εγώ πχ πήγα στο κατάστημα στου Ζωγράφου που μένω και δεν ήξεραν τι τους γίνεται με αποτέλεσμα να πάω στο κατάστημα του παγκρατίου και να είναι σωστά ενημερωμένοι και εξυπηρετικοί. Αυτά απο μένα. Και ευχαριστω και για το vpn

20 ώρες πριν, Speedakis90 είπε

Έχει προσφορά όπου αν έρθεις απο άλλη εταιρία στη nova(wind) ή αναβαθμίσεις τη γραμμή σου και βάλεις σταθερό (απεριόριστα σταθερά και κινητα) internet (ακόμα και 24αρι) και κινητό (απεριόριστες κλήσεις απεριόριστα μηνύματα και απεριόριστο internet) σου δίνει δώρο κονσόλα είτε το series s είτε το switch v2 όπου υπάρχει απόθεμα. Εγώ για παράδειγμα επειδή σπίτι είχα ήδη το φουλ πακέτο το έκανα στο πατέρα μου που είχε μόνο 24αρα σύνδεση και του έβαλα και το κινητό του μέσα (πλήρωνε χοντρικά 23 ευρώ το internet και 15 τις κάρτες που έβαζε άρα 38) και τώρα πληρώνει 44 για να έχει απεριόριστα στο κινητό και τσίμπησα και ένα δεύτερο switchaki να έχω. Αν τύχει να πας σε μαγαζί και σου πουν δεν γίνεται αυτό πήγαινε σε άλλο δεν είναι ενημερωμένοι. Εγώ πχ πήγα στο κατάστημα στου Ζωγράφου που μένω και δεν ήξεραν τι τους γίνεται με αποτέλεσμα να πάω στο κατάστημα του παγκρατίου και να είναι σωστά ενημερωμένοι και εξυπηρετικοί. Αυτά απο μένα. Και ευχαριστω και για το vpn

Επειδή εληξε το ultimate μου κοίταξα και εγώ για κάρτα από Τουρκία μέσω cdkeys,το έκανες και λειτούργησε; Είχες κανένα πρόβλημα; Ευχαριστώ 

Τελικά έπρεπε να πάρω το Ελληνικό support για να με φτιάξει, το Αμερικάνικο δεν ήξερε τι να κανει. Σε 3' το Ελληνικό μου άλλαξε την Τούρκικη συνδρομή σε Ευρωπαϊκη και μπόρεσα να βάλω το Ultimate με 1€ από πάνω.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπόρεσε να σε βοηθήσει το ελληνικό ms support και το ξένο δεν μπόρεσε.

Μάλλον το ξένο ms support δεν κατάλαβε τι ακριβώς θέλεις.

Αν κρίνω από φίλο που έγραψε πριν δεν έχει να κάνει με ελληνικό ή αμερικάνικο support αλλά με τον υπάλληλο. Σε μένα λύθηκε άμεσα και στον φίλο του είπαν να παίξει με τα region. Καλύτερα να το κλείσουμε και να δοκιμάσουμε ξανά κλήση θα πρότεινα εγώ 

Τι να πω, 2 φορές πήρα στο Αμερικάνικο, ο ένας με έβαλε να αλλάξω όλο το προφιλ και ο 2ος το εκανε escalate στο Tier2. Και με την Ελληνίδα Αγγλικά μιλούσαμε και μου το έφτιαξε αμέσως.

Καλησπέρα και από εμένα. Ας πούμε ότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα παιχνίδι από eneba που είναι για Τουρκία ή Βραζιλία - Λατινική Αμερική και είναι φθηνότερο από το ευρωπαϊκό. Μπορώ να το ενεργοποιήσω με την ίδια διαδικασία που έκανα για τα 3 χρόνια game pass ultimate? Δηλαδή αγορά χρήση vpn και redeem? Ευχαριστώ προκαταβολικά 

22 λεπτά πριν, Arian13 είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Ας πούμε ότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα παιχνίδι από eneba που είναι για Τουρκία ή Βραζιλία - Λατινική Αμερική και είναι φθηνότερο από το ευρωπαϊκό. Μπορώ να το ενεργοποιήσω με την ίδια διαδικασία που έκανα για τα 3 χρόνια game pass ultimate? Δηλαδή αγορά χρήση vpn και redeem? Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Ναι, σωστα.

• Like 1

Στις 6/3/2023 στις 5:50 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Οτι εκανες με το game pass  βραζιλιας κανεις το ιδιο με τουρκιας.Για vpn χρησιμοποιησε το Windscribe που δουλευει καλα για τουρκια.

Τι προσφορα ειχε η νοβα με series s?

Να ρωτήσω κάτι άσχετο, έκανα την κουταμαρα κ αγόρασα xbox pc game pass με 1 ευρώ κ μετά πέρασα της κάρτες 36 μήνες μέσω Βραζιλίας, μπορώ να αγοράσω pc game pass ultimate μέσω ενός η μόνο από το site της Microsoft με 12,99?

Συνδρομες αγοραζεις απο τα κλειδαδικα που λεμε, σε πιο χαμηλες τιμες απο το site της ms.

Γιατι αγορασες συνδρομη pc game pass και οχι game pass ultimate που θα ειχες τα παιχνιδια του pc και της κονσολας μαζι.

10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Συνδρομες αγοραζεις απο τα κλειδαδικα που λεμε, σε πιο χαμηλες τιμες απο το site της ms.

Γιατι αγορασες συνδρομη pc game pass και οχι game pass ultimate που θα ειχες τα παιχνιδια του pc και της κονσολας μαζι.

Γιατί έτσι έδειχνε το βίντεο που είδα πως την ενεργοποιω , Μπορώ οποιαδήποτε συνδρομή ,xbox pc game pass ενός μήνα να αγοράσω η μόνο Βραζιλίας?

Έπαθα κ έμαθα που λεμε

Μπορεις και απο αλλο region να αγορασεις πχ τουρκιας.Εκει την περνας με vpn + το ρισκο να παει κατι στραβα και να μην περναει.Αν δεν θες ρισκο διαλεξε ευρωπαικο η worldwide.

Αυτο που θα προσεξεις ειναι να μην λεει οτι ο η συνδρομη ενος μηνα ειναι για νεους συνδρομητες.Αν πας να την περασεις σε λογαριασμο που στο παρελθον ειχε ενεργοποιησει συνδρομη , δεν θα περασει.

Αλλα τι θες ακριβως να κανεις να σου πουμε τον καλυτερο και φθηνοτερο τροπο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μου έλειξε το ultimate και τώρα θέλω να αγοράσω τις 3 ετήσιες κάρτες Τουρκίας από το cd keys. Πρέπει να τις κάνω reedeem με vpn Τουρκίας μέσω του λογαριασμού της Microsoft και μετά να βάλω 1 μήνα ultimate. Τα λέω καλά; Υπάρχει το ρίσκο να μην με αφήνει μετά η ms να το περάσω; Και αν όχι μπορώ σίγουρα να πάρω πίσω τα χρήματα μου από την cd keys? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Konsmal

Καλησπέρα, να επιβεβαιώσω και γω την ορθότητα του οδηγού συνδρομής αφού μόλις απέκτησα 3 χρόνια ultimate με 88,77 € +1€, χωρίς κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσω ότι κολλούσε το urban vpn με αποτέλεσμα να φάω 15 λεπτά για να περάσω τους κωδικούς. Αγορά 3Χ12 κάρτες gold της γείτονος χώρας. Απλά ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες του αρχικού post. Πολλά μπράβο στον δημιουργό του post!!

• Like 3
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...