Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Σε ευχαριστώ αδερφεεεεεε! Θα το δοκιμάσω μόλις τελειώσω με το odyssey 

Να ρωτήσω κάτι άλλο οποίος ξέρει??? Έχω την LG 55QNED826QB... Είχα βάλει στο HDMI 1 τη κονσόλα... Αλλά σήμερα διαπίστωσα πως 4Κ/120hz υποστηρίζει το 3 και 4... Συνδεσα λοιπόν τη κονσόλα στο HDMI 4 και προσπάθησα να βάλω 4Κ στα 120 Fps αλλά δεν το δέχτηκε με μια φορά που προσπάθησα...

Τι πρέπει να κάνω? Φταίει το καλώδιο της κονσόλας πρέπει να πάρω άλλο? Τι φάση?

Πλιζ οποίος ξέρει μια βοηθειααααα

Αλλαξε θέμα :) Εδώ είναι μόνο για τις συνδρομές XBOX . Ρώτησε στο θέμα του XBOX Series X για να σε βοηθήσουμε . 

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Αλλαξε θέμα :) Εδώ είναι μόνο για τις συνδρομές XBOX . Ρώτησε στο θέμα του XBOX Series X για να σε βοηθήσουμε . 

Σωστός 

Το έγραψα στο θέμα που λες

Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nikos_abel είπε

~Αυτό είναι για 12 μήνες; (χαζή ερώτηση αλλά λέω...)

Αφού λέει 12 month!!! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Αφού λέει 12 month!!! 

Ναι βρε, αλλά δεν γίνεται η μετατροπή στο 4μηνο;
(σόρρυ, αλλά το κεφάλι μου έχει χαλάσει 😅)

Δημοσ.
1 hour ago, nikos_abel said:

Ναι βρε, αλλά δεν γίνεται η μετατροπή στο 4μηνο;
(σόρρυ, αλλά το κεφάλι μου έχει χαλάσει 😅)

αν εχεις ηδη ενεργη ultimate τοτε θα ΠΑΡΕΙΣ 4 μηνες

αν ΔΕΝ υπαρχει ενεργη ultimate τοτε θα παρεις 12 μηνες gold, οι οποιοι με 1 ή 13 ευρω μετατρεπονται σε ultimate (συνισταται εως το μεγιστο, δηλαδη 36 μηνες gold)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Η δικη μου συνδρομη ειχε ληξει εδω και καιρο και μου βγαζει 1 month Ultimate με 1€. Αγορασα 2 Τουρκικα 12μηνα, τα εκανα redeem, ολα καλα. Πηγαινοντας ομως μεσα απο το επισημο site να αγορασω τον 1 month Ultimate, μου λεει οτι η συνδρομη μου ειναι απο διαφορετικη περιοχη και να αλλαξω την περιοχη του Microsoft Store. 

Μιλησα με το support που σαν workaround με εβαλε να αλλαξω περιοχη, billing address, να βαλω νεο payment method και να αλλαξω και την χωρα μεσα απο την κονσολα. Τζίφος. 

Τι συμβουλευετε; Να τα γυρισω ολα στα αρχικα, να αγορασω απο κανα Eneba τον 1 μηνα Ultimate και να τους πω να μου τον περασουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

αν εχεις ηδη ενεργη ultimate τοτε θα ΠΑΡΕΙΣ 4 μηνες

αν ΔΕΝ υπαρχει ενεργη ultimate τοτε θα παρεις 12 μηνες gold, οι οποιοι με 1 ή 13 ευρω μετατρεπονται σε ultimate (συνισταται εως το μεγιστο, δηλαδη 36 μηνες gold)

Άρα (επειδή ο καιρός γαρ εγγύς), θα πρέπει να κάνω τα εξής:
1. Αποεπιλέγω (προφανώς) την αυτόματη ανανέωση.

2. Αφήνω να λήξει το ultimate που έχω.

3. Αγοράζω 12μηνη gold (ευρωπαϊκή π.χ.)*

4. Την περνάω

5. Με 13€ την κάνω ultimate

*αν περάσω 3 12μηνες, με την αγορά των 13€ ultimate, οι 36 μήνες gold γίνονται 36 μήνες ultimate.

Κατάλαβα καλά; 13*3+13=142€ για 3 χρόνια, τουτέστιν 3,39€/μήνα αντί 13€ το μήνα και χωρίς να ασχολούμαι με vpn και τέτοια, εντελώς "νόμιμα".

Επεξ/σία από nikos_abel
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nikos_abel είπε

Άρα (επειδή ο καιρός γαρ εγγύς), θα πρέπει να κάνω τα εξής:
1. Αποεπιλέγω (προφανώς) την αυτόματη ανανέωση.

2. Αφήνω να λήξει το ultimate που έχω.

3. Αγοράζω 12μηνη gold (ευρωπαϊκή π.χ.)*

4. Την περνάω

5. Με 13€ την κάνω ultimate

*αν περάσω 3 12μηνες, με την αγορά των 13€ ultimate, οι 36 μήνες gold γίνονται 36 μήνες ultimate.

Κατάλαβα καλά; 13*3+13=142€ για 3 χρόνια, τουτέστιν 3,39€/μήνα αντί 13€ το μήνα και χωρίς να ασχολούμαι με vpn και τέτοια, εντελώς "νόμιμα".

Ναι σε όλα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kpapageo1 είπε

Καλησπερα σε ολους!

Η δικη μου συνδρομη ειχε ληξει εδω και καιρο και μου βγαζει 1 month Ultimate με 1€. Αγορασα 2 Τουρκικα 12μηνα, τα εκανα redeem, ολα καλα. Πηγαινοντας ομως μεσα απο το επισημο site να αγορασω τον 1 month Ultimate, μου λεει οτι η συνδρομη μου ειναι απο διαφορετικη περιοχη και να αλλαξω την περιοχη του Microsoft Store. 

Μιλησα με το support που σαν workaround με εβαλε να αλλαξω περιοχη, billing address, να βαλω νεο payment method και να αλλαξω και την χωρα μεσα απο την κονσολα. Τζίφος. 

Τι συμβουλευετε; Να τα γυρισω ολα στα αρχικα, να αγορασω απο κανα Eneba τον 1 μηνα Ultimate και να τους πω να μου τον περασουν;

Είχα το ίδιο θέμα (αν κατάλαβα καλά) και το support της MS Ελλάδας μου ακύρωσε τις 3 x12 Μήνες Βραζιλίας που είχα αγοράσει και μου έβαλε Ευρωπαϊκη, μάλλον έκανε και κάτι άλλο και όλα οκ, μου δέχτηκε την Ευρωπαϊκή ultimate. Ότι είχα δοκιμάσει μόνος μου με region δεν δούλεψε τίποτα. Το support της MS δεν μου μίλησε καν για αλλαγή region, κατευθείαν ήξερε από που προήλθε το "προβλημα"... καλύτερα ξανά πάρε μπας και πέσεις σε άλλο υπάλληλο που καταλαβαίνει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexzzz είπε

Είχα το ίδιο θέμα (αν κατάλαβα καλά) και το support της MS Ελλάδας μου ακύρωσε τις 3 x12 Μήνες Βραζιλίας που είχα αγοράσει και μου έβαλε Ευρωπαϊκη, μάλλον έκανε και κάτι άλλο και όλα οκ, μου δέχτηκε την Ευρωπαϊκή ultimate. Ότι είχα δοκιμάσει μόνος μου με region δεν δούλεψε τίποτα. Το support της MS δεν μου μίλησε καν για αλλαγή region, κατευθείαν ήξερε από που προήλθε το "προβλημα"... καλύτερα ξανά πάρε μπας και πέσεις σε άλλο υπάλληλο που καταλαβαίνει 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, στην δική σου περίπτωση είχες ήδη κωδικό για ultimate ή σου πετούσε και εσένα error όταν πήγαινες να αγοράσεις από το official website? 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, στην δική σου περίπτωση είχες ήδη κωδικό για ultimate ή σου πετούσε και εσένα error όταν πήγαινες να αγοράσεις από το official website? 

Μου πετούσε error σε αγορά από: 1.  Xbox μέσα, 2. Windows store από τα pc μου και 3. Με αγορασμένο κωδικό ευρωπαϊκό από eneba

και στα 3 το ίδιο error

Δημοσ.

Καλημερα, μπορει καποιο να μου πει μια διαδικασια για νεο χρηστη στο game pass που να ειναι εγκυρη ωστε να βγει πιο οικονομικα?

Σκοπευω σε αγορα του xbox σε κανα μηνα και λεω να ξεκινησω πρωτα με το game pass. 

Διαβαζοντας τις σελιδες πιο πισω με βραζιλια, τουρκια vpn εχω μπερδευτει λιγο.

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snakething είπε

Καλημερα, μπορει καποιο να μου πει μια διαδικασια για νεο χρηστη στο game pass που να ειναι εγκυρη ωστε να βγει πιο οικονομικα?

Σκοπευω σε αγορα του xbox σε κανα μηνα και λεω να ξεκινησω πρωτα με το game pass. 

Διαβαζοντας τις σελιδες πιο πισω με βραζιλια, τουρκια vpn εχω μπερδευτει λιγο.

Ευχαριστω

Στην κορυφή κάθε σελίδας υπάρχει αναλυτικοτατος οδηγός με και χωρίς VPN 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλή βδομάδα. Πριν 2 χρονάκια είχα πάρει το sx μου και έβαλα 3 χρονάκια ultimate με την διαδικασία που αναφέρετε στην αρχική σελίδα του post.

Τώρα έψησα την παρέα μου και πήραν όλοι series s (μέσω της προσφοράς της nova) και ξεκινάω την διαδικασία για να τους βάλω το ultimate αλλα παρατηρώ ότι για αρχή όλα τα gamepass της Βραζιλίας είναι out of stock και υπάρχουν διαθέσιμα gamepass στα 28 ευρώ μέσω Τουρκίας. Μπορώ να ακολουθήσω κανονικά την διαδικασία βάζοντας απλά στο vpn ότι είμαι Τουρκία ή πρέπει να κάνω κάτι αλλο ή υπάρχει γενικά θέμα με το συγκεκριμένο "trick".

Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και ευχαριστώ σε όποιον το διαβάσει και μπορεσει να με βοηθήσει 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...