Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Και πάλι update με ευχάριστο τέλος. Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών της ms. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ξέρουν τι γίνεται και δεν λένε τίποτα γιατί το παιδί μου είπε "α βλέπω 3 12άρες" και γέλασε. Μου τις ακύρωσε και μου έβαλε ξανά εκ νέου (μάλλον γιατί έπρεπε να γίνει κάτι σαν reset με Ευρωπαϊκες υποθέτω) και έπειτα δέχτηκε κανονικά τον κωδικό Ultimate. Οπότε επιτέλους τελειώσε και η δική μου περιπέτεια 

@Paragontas-x  που ρωτάει τα τελευταία 14 χρόνια αν το ξέρει η microsoft και αν μας κανουν ban αν το μαθουν!!!

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

@Paragontas-x  που ρωτάει τα τελευταία 14 χρόνια αν το ξέρει η microsoft και αν μας κανουν ban αν το μαθουν!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν. Εδώ με ρώτησε από που αγόρασα τον έναν μήνα ultimate και του είπα eneba.com 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν. Εδώ με ρώτησε από που αγόρασα τον έναν μήνα ultimate και του είπα eneba.com 

Ε καλά δεν πουλάει παράνομους κωδικούς το eneba. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Θα ξεκινήσω σε λίγο το Fifa... Και θα περιμένω να κατέβει Assassins και Forza!

Έχω ενθουσιαστεί και ακόμα δεν έχω παίξει λεπτό... Χεχε

Κανένα καλό παιχνίδι έχεις να προτείνεις?

Αν σου αρέσει το Assasin Creed παίξε και το A Plague Tale θα χαθείς στην μαγεία του . Δεν έπαιξα τίποτα άλλο μέχρι να το τερματίσω και αφού το έκανα και ξεκλείδωσα την δυσκολία το ξεκίνησα ξανά και εκεί . Το παιχνίδι είναι στα MUST PLAY της δεκαετίας 

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο eneba και τα παρομοια site υπαρχει και ultimate με ενδειξη region global. Λογικα πρεπει να εξαργυρωνεται σε ολες τις περιοχες και ανεξαρτητα απο χρηση vpn. Εχει καποιος εμπειρια με εξαργυρωση κωδικων global region;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimitris234 είπε

Στο eneba και τα παρομοια site υπαρχει και ultimate με ενδειξη region global. Λογικα πρεπει να εξαργυρωνεται σε ολες τις περιοχες και ανεξαρτητα απο χρηση vpn. Εχει καποιος εμπειρια με εξαργυρωση κωδικων global region;

κανονικά εξαργυρωνεται χωρίς vpn. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimitris234 είπε

Αυτό που λες ειναι. Οι EU ειναι πιο φθηνές ομως

Δημοσ.

Σε 5 μέρες μου λήγει το gamepass που έκανα με 1ευρώ την μέρα που αγόρασα το series s μου. Ποιός είναι ο πιο φτηνός τρόπος να ανανεώσω χωρίς να μπλέξω με vpn?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Λίγο off topic ερώτηση.

Πώς αγοράζουμε από Τούρκικο store game;

Παλιά είχα αγοράσει κανονικά με κάρτα δεν θυμάμαι αν ήταν Eλληνική η revolut.

Τώρα μου βγάζει σφάλμα και δεν βρίσκω και Τούρκικες gift cart (με αυτές θα μπορέσω να αγοράσω τα παιχνίδια;)

VPN τουρκικό κανονικά έχω ενεργοποιήσει...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dreaming123 είπε

Νομιζω οτι δεν γινεται πλεον αυτο, το εχει κοψει η microsoft. Αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος.

Αν γνωριζει καποιος σιγουρα, ας μας πει.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikοs είπε

Σε 5 μέρες μου λήγει το gamepass που έκανα με 1ευρώ την μέρα που αγόρασα το series s μου. Ποιός είναι ο πιο φτηνός τρόπος να ανανεώσω χωρίς να μπλέξω με vpn?

Live Europe 12 μηνες με 43€ και μετά αγορά Ultimate απο το Store με 13€

https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key

Δημοσ.
23 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Αν σου αρέσει το Assasin Creed παίξε και το A Plague Tale θα χαθείς στην μαγεία του . Δεν έπαιξα τίποτα άλλο μέχρι να το τερματίσω και αφού το έκανα και ξεκλείδωσα την δυσκολία το ξεκίνησα ξανά και εκεί . Το παιχνίδι είναι στα MUST PLAY της δεκαετίας 

Σε ευχαριστώ αδερφεεεεεε! Θα το δοκιμάσω μόλις τελειώσω με το odyssey 

Να ρωτήσω κάτι άλλο οποίος ξέρει??? Έχω την LG 55QNED826QB... Είχα βάλει στο HDMI 1 τη κονσόλα... Αλλά σήμερα διαπίστωσα πως 4Κ/120hz υποστηρίζει το 3 και 4... Συνδεσα λοιπόν τη κονσόλα στο HDMI 4 και προσπάθησα να βάλω 4Κ στα 120 Fps αλλά δεν το δέχτηκε με μια φορά που προσπάθησα...

Τι πρέπει να κάνω? Φταίει το καλώδιο της κονσόλας πρέπει να πάρω άλλο? Τι φάση?

Πλιζ οποίος ξέρει μια βοηθειααααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...