Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Δεν είδα κάπου έναν μήνα gold... Που το κοιτάω?

Το dolby access με άφησε να το κατεβάσω δωρεάν.. Πρέπει να πληρώσω σίγουρα?

Βλακεία σου είπα. Θυμάμαι ultimate μου είχε δώσει αλλά δεν με ένοιαζε. Το dolby το κατεβάζεις ναι αλλά όταν πας να το ενεργοποιήσεις σου βγάζει την λυπητερή.

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Βλακεία σου είπα. Θυμάμαι ultimate μου είχε δώσει αλλά δεν με ένοιαζε. Το dolby το κατεβάζεις ναι αλλά όταν πας να το ενεργοποιήσεις σου βγάζει την λυπητερή.

Ναι το είδα τώρα θέλει κάτι λιγότερο από 19 ευρώ :(

Προς το παρών ας ενεργοποιήσω το ultimate με 1 ευρώ να παίξω τίποτα... Και τον άλλον μήνα βάζω ευρωπαϊκή gold 12μηνη, συν ultimate, συν dolby!

Με ultimate έχω όλα τα προνόμια σωστά? Εννοώ και τα προνόμια του gold....

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Ναι το είδα τώρα θέλει κάτι λιγότερο από 19 ευρώ :(

Προς το παρών ας ενεργοποιήσω το ultimate με 1 ευρώ να παίξω τίποτα... Και τον άλλον μήνα βάζω ευρωπαϊκή gold 12μηνη, συν ultimate, συν dolby!

Με ultimate έχω όλα τα προνόμια σωστά? Εννοώ και τα προνόμια του gold....

Γιατί δε βάζεις 12 μήνες gold και καπάκι το 1€ ultimate να στο μετατρέψει όλο σε ultimate? Όπως το λες τον άλλο μήνα θα βάλεις 12 μήνες gold +13 € για να το μετατρέψει σε ultimate. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Γιατί δε βάζεις 12 μήνες gold και καπάκι το 1€ ultimate να στο μετατρέψει όλο σε ultimate? Όπως το λες τον άλλο μήνα θα βάλεις 12 μήνες gold +13 € για να το μετατρέψει σε ultimate. 

Πίστεψέ με αυτό θα έκανα αν είχαν μείνει λεφτά χαχαχαχαχα

Xbox, ασύρματα ακουστικά, δεύτερο χειριστήριο και βάση φόρτισης για τα χειριστήρια με μπαταρίες μου πήγαν 720 ευρώ!

Έμεινα ταπί και ψύχραιμος λοιπόν και έβαλα το 1 ευρώ ultimate να στανιαρω!!!

Τώρα κατεβαίνει το Fifa και στην ουρά έχω το Assassins odyssey 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Πίστεψέ με αυτό θα έκανα αν είχαν μείνει λεφτά χαχαχαχαχα

Xbox, ασύρματα ακουστικά, δεύτερο χειριστήριο και βάση φόρτισης για τα χειριστήρια με μπαταρίες μου πήγαν 720 ευρώ!

Έμεινα ταπί και ψύχραιμος λοιπόν και έβαλα το 1 ευρώ ultimate να στανιαρω!!!

Τώρα κατεβαίνει το Fifa και στην ουρά έχω το Assassins odyssey 

Μια χαρά είσαι τότε. Ξεκινά assassin. Μέχρι να το τελειώσεις θα έχεις μαζέψει άλλα τόσα. 😂😂

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Μια χαρά είσαι τότε. Ξεκινά assassin. Μέχρι να το τελειώσεις θα έχεις μαζέψει άλλα τόσα. 😂😂

Θα ξεκινήσω σε λίγο το Fifa... Και θα περιμένω να κατέβει Assassins και Forza!

Έχω ενθουσιαστεί και ακόμα δεν έχω παίξει λεπτό... Χεχε

Κανένα καλό παιχνίδι έχεις να προτείνεις?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Θα ξεκινήσω σε λίγο το Fifa... Και θα περιμένω να κατέβει Assassins και Forza!

Έχω ενθουσιαστεί και ακόμα δεν έχω παίξει λεπτό... Χεχε

Κανένα καλό παιχνίδι έχεις να προτείνεις?

Παίξε το Odyssey να χαθείς

• Like 1
Δημοσ.

Με την Τουρκία δεν έβγαλα άκρη και έτσι έκανα με Βραζιλιάνικες κάρτες από eneba. Για να μην κάνω μαλ!#%!# τώρα στο τέλος... gold είχα πάρει πριν 3 χρόνια με 1€, τώρα αγοράζω Xbox Live Gold 1 month Xbox Live Key EUROPE και μου κάνει και τους 36 μήνες gold ή κανω κάτι άλλο; Χωρίς vpn η ενεργοποίηση αυτή, κανονικά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε

Παίξε το Odyssey να χαθείς

Θα έχει κατέβει όταν ξυπνήσω, θα παίξω όταν γυρίσω από δουλειά :) :)

Τώρα μπορείς να μου πεις γιατί ενώ συνδέονται τα ακουστικά (τα xbox wireless πήρα) και φαίνονται στα αξεσουάρ κανονικά δεν ακούγεται από εκεί ο ήχος αλλά από την tv? Έχω φρικαρει δε βγάζω άκρη 

edit: Τελικά έπρεπε να γυρίσω τα ακουστικά από αριστερά προς τα εμπρός για να μπει σε λειτουργία παιχνιδιού... Επίσης έπρεπε να κλείσω και τη φωνή της τηλεόρασης χαχαχαχαχ! Εγώ φανταζομουν πως αν ενεργοποιηθούν τα ακουστικά κλείνει η φωνή της tv... Τόσο άσχετος 

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, alexzzz είπε

Με την Τουρκία δεν έβγαλα άκρη και έτσι έκανα με Βραζιλιάνικες κάρτες από eneba. Για να μην κάνω μαλ!#%!# τώρα στο τέλος... gold είχα πάρει πριν 3 χρόνια με 1€, τώρα αγοράζω Xbox Live Gold 1 month Xbox Live Key EUROPE και μου κάνει και τους 36 μήνες gold ή κανω κάτι άλλο; Χωρίς vpn η ενεργοποίηση αυτή, κανονικά; 

Θελεις  μια συνδρομη  ultimate  τωρα  για να γινει σωστα η μετατροπη

Ναι  χωρις ενεργοποιημενο vpn  θα την περασεις

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.

Πήρα έναν μήνα ultimate αλλά μου βγάζει:

Change your Microsoft Store region
You currently have a subscription from a different region. If it still doesn't work, please contact customer support.

Επικοινωνώ με microsoft; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Πήρα έναν μήνα ultimate αλλά μου βγάζει:

Change your Microsoft Store region
You currently have a subscription from a different region. If it still doesn't work, please contact customer support.

Επικοινωνώ με microsoft; 

Έχεις βάλει άλλο region εκτός Ελλάδος?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Έχεις βάλει άλλο region εκτός Ελλάδος?

Είχα (από το ναυάγιο με την τουρκική vpn) Tουρκία το οποίο ξανά άλλαξα σε Ελλάδα. Άλλα όλα αυτά χτες που ξανά έπιασα το θέμα. Δεν ξέρω αν πρέπει να περάσει κάποια ώρα/μέρα από τις αλλαγές regio τώρα που το ξανα έφερα Ελλάδα 

Δημοσ.

Λίγο off topic ερώτηση.

Πώς αγοράζουμε από Τούρκικο store game;

Παλιά είχα αγοράσει κανονικά με κάρτα δεν θυμάμαι αν ήταν Eλληνική η revolut.

Τώρα μου βγάζει σφάλμα και δεν βρίσκω και Τούρκικες gift cart (με αυτές θα μπορέσω να αγοράσω τα παιχνίδια;)

VPN τουρκικό κανονικά έχω ενεργοποιήσει...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και πάλι update με ευχάριστο τέλος. Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών της ms. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ξέρουν τι γίνεται και δεν λένε τίποτα γιατί το παιδί μου είπε "α βλέπω 3 12άρες" και γέλασε. Μου τις ακύρωσε και μου έβαλε ξανά εκ νέου (μάλλον γιατί έπρεπε να γίνει κάτι σαν reset με Ευρωπαϊκες υποθέτω) και έπειτα δέχτηκε κανονικά τον κωδικό Ultimate. Οπότε επιτέλους τελειώσε και η δική μου περιπέτεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...