Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Marios Rios είπε

Μετά από πολύ πρήξιμο και πολλές ερωτήσεις νομίζω κατάλαβα χαχαχαχαχααχαχ

Θα σας ενημερώσω :)

Δεν είναι κάτι δύσκολο απλά προσπάθησε να το διαβάσεις αργά γενικά και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Και εγώ προσωπικά το έχω διαβάσει και το έχω καταλάβει αν και δεν έχω καθόλου συνδρομή γιατί αγοράζω μόνο physical.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε

Δεν είναι κάτι δύσκολο απλά προσπάθησε να το διαβάσεις αργά γενικά και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Και εγώ προσωπικά το έχω διαβάσει και το έχω καταλάβει αν και δεν έχω καθόλου συνδρομή γιατί αγοράζω μόνο physical.

Μάλλον το άγχος μου να μη κάνω κανένα λάθος με έκανε να το βλέπω βουνό... Ειναι αρκετά πιο εύκολο από όσο νόμιζα!

Στη τελική παίρνω την ευρωπαϊκή συνδρομή με 41 ευρώ αντί 29 της τουρκικής και δε μπλεκω και με Vpn.

Φοβάμαι λίγο μη με πακετωσει με τη τούρκικη 

• Like 1

4 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Μάλλον το άγχος μου να μη κάνω κανένα λάθος με έκανε να το βλέπω βουνό... Ειναι αρκετά πιο εύκολο από όσο νόμιζα!

Στη τελική παίρνω την ευρωπαϊκή συνδρομή με 41 ευρώ αντί 29 της τουρκικής και δε μπλεκω και με Vpn.

Φοβάμαι λίγο μη με πακετωσει με τη τούρκικη 

Αν είναι να βάλεις 12 μήνες, βάλε ευρωπαϊκή γιατί σε κόβω να πηγαίνεις για κουβά. 

Αν βάλεις 3 έτη, τότε ασχολήσου με vpn

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Αν είναι να βάλεις 12 μήνες, βάλε ευρωπαϊκή γιατί σε κόβω να πηγαίνεις για κουβά. 

Αν βάλεις 3 έτη, τότε ασχολήσου με vpn

Ναι ευρωπαϊκη θα βάλω... Και όπως το βλέπω ευρωπαϊκή θα βάζω μια φορά τον χρόνο!

Σε ευχαριστώ φίλε 

Να σου πω όμως... Επειδή πληρώνομαι 10 του μήνα... Αν βάλω τον κωδικό που μου δίνει δώρο η κονσόλα, συν το ultimate με το 1 ευρώ... Παίρνω δύο μήνες ultimate?

Και μόλις τελειώσει αυτό πάω και αγοράζω μια ευρωπαϊκή 12 μήνη gold συν μία ευρωπαϊκή 3μηνη ultimate και θα έχω 15 μήνες σύνολο....

Σωστά τα λεω??? Θα μου βγει πιο ακριβά αλλά δε θα περιμένω μέχρι τις 10 που πληρώνομαι ...

Επεξ/σία από Marios Rios

4 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Ναι ευρωπαϊκη θα βάλω... Και όπως το βλέπω ευρωπαϊκή θα βάζω μια φορά τον χρόνο!

Σε ευχαριστώ φίλε 

Να σου πω όμως... Επειδή πληρώνομαι 10 του μήνα... Αν βάλω τον κωδικό που μου δίνει δώρο η κονσόλα, συν το ultimate με το 1 ευρώ... Παίρνω δύο μήνες ultimate?

Και μόλις τελειώσει αυτό πάω και αγοράζω μια ευρωπαϊκή 12 μήνη gold συν μία ευρωπαϊκή 3μηνη ultimate και θα έχω 15 μήνες σύνολο....

Σωστά τα λεω??? Θα μου βγει πιο ακριβά αλλά δε θα περιμένω μέχρι τις 10 που πληρώνομαι ...

Γίνεται κ αυτό που λες. Θα πληρώσεις όμως 12€ επιπλέον για 10 ημέρες 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρω ότι έχει ξανά ειπωθεί και συγνώμη που ξανά ρωτάω.

Μέχρι πόσους μήνες το μαξ?

Αν πάρω 3 ετήσιες xbox live gold μετά θα μπορώ με ένα 1 μήνα game pass ultimate να τους μετατρέψω σε 3 χρόνια game pass ultimate ή θα πρέπει να περιμένω να περάσει ένας ένας πρώτα για να πάνε 35 μήνες xbox live gold?

Επεξ/σία από Paragontas-x

14 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Το ξέρω ότι έχει ξανά ειπωθεί και συγνώμη που ξανά ρωτάω.

Μέχρι πόσους μήνες το μαξ?

Αν πάρω 3 ετήσιες xbox live gold μετά θα μπορώ με ένα 1 μήνα game pass ultimate να τους μετατρέψω σε 3 χρόνια game pass ultimate ή θα πρέπει να περιμένω να περάσει ένας ένας πρώτα για να πάνε 35 μήνες xbox live gold?

Γίνεται κανονικά, και εγώ το έκανα πρόσφατα αυτό.

Απλά το ultimate ειναι 36 μήνες μετά δεν έχεις 37, τον ένα μήνα με το 1 ευρώ τον "χάνεις" αλλά αξίζει φουλ.

Καλησπέρα παίδες

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω μόλις τελείωσα με τη ρύθμιση του Χ που παρέλαβα προ ολίγου

Τώρα κάνω εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές

Έχω προς το παρών δύο ερωτήσεις:

1) Δεν έπρεπε να βρω μέσα στη συσκευασία έναν μήνα δωρεάν συνδρομή gold?

2) Αγόρασα μαζί και τα ασύρματα ακουστικά του Xbox... Κατεβάζω dolby access και επιλέγω αυτό στις ρυθμίσεις ήχου έτσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Καλησπέρα παίδες

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω μόλις τελείωσα με τη ρύθμιση του Χ που παρέλαβα προ ολίγου

2) Αγόρασα μαζί και τα ασύρματα ακουστικά του Xbox... Κατεβάζω dolby access και επιλέγω αυτό στις ρυθμίσεις ήχου έτσι?

Όταν μπεις στον λογαριασμό σου βλέπεις κανονικά τον 1 μήνα Gold. Το dolby access το πληρώνεις επίσης μια φορά. Αγόρασε το με τις οδηγίες του sphinxgr

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Καλησπέρα παίδες

Καλησπέρα και με γειά το xbox. 

1) Σε συσκευές είχα βρει 14 μέρες ultimate, δε θυμάμαι να είχε η κονσόλα κάποιου είδους δωρεάν συνδρομή. 

2) Από τη στιγμή που παίζεις με ακουστικά αγόρασε το dolby atmos. Εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά. Νομίζω έχει κάποιες δωρεάν μέρες να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε

Όταν μπεις στον λογαριασμό σου βλέπεις κανονικά τον 1 μήνα Gold. Το dolby access το πληρώνεις επίσης μια φορά. Αγόρασε το με τις οδηγίες του sphinxgr

Δεν είδα κάπου έναν μήνα gold... Που το κοιτάω?

Το dolby access με άφησε να το κατεβάσω δωρεάν.. Πρέπει να πληρώσω σίγουρα?

Σόρρυ που θα σας κουράσω με την απειρία μου.. έχω να πιάσω κονσόλα στα χέρια μου πάνω από 10-12 χρόνια 

2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλησπέρα και με γειά το xbox. 

1) Σε συσκευές είχα βρει 14 μέρες ultimate, δε θυμάμαι να είχε η κονσόλα κάποιου είδους δωρεάν συνδρομή. 

2) Από τη στιγμή που παίζεις με ακουστικά αγόρασε το dolby atmos. Εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά. Νομίζω έχει κάποιες δωρεάν μέρες να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. 

Ευχαριστώ φίλε μου!

Κάπου διαβασα ότι έχει δωρεάν έναν μήνα gold... Ο sphinx νομίζω το έγραφε κάπου!

Θα παίζω και με ακουστικά και κανονικά... Το dolby access εννοείς έτσι? Μου έγραφε κατεβάστε δωρεάν κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...