Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, telistikos είπε

Λοιπόν!έβαλα χθες βράδυ 2 12μηνες  κάρτες gold 56.98 από cdkeys από Τουρκία και 12,99 ultimate από ms store 69,97  δηλαδή 2.91 ο μήνας χωρίς κανένα πρόβλημα!

με ποιο vpn?

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

με ποιο vpn?

Με το urban 

Όπως λέει ο οδηγός του sphinxgr 

Δεν αλλάζουμε ούτε region ούτε outllok ουτε κάτι άλλο και από το κινητό :

1.αγορασα το gold με κανονικά στοιχεία 

2.ανοιξα το urban vpn επέλεξα Τουρκία και με ένα ip checker σιγουρευτικα ότι όντως έδειχνε ότι ήμουν Τουρκία.

3.εκανα redeem τους 2 κωδικούς και τους δεκχτηκε κανονικά μετά έκανα log out 

4.εκλεισα το νpn έκανα log in και αγόρασα από την ms μια ultimate 12,99 και καθάρισα μέχρι τον Μάρτη του 25 💪💪

Επεξ/σία από telistikos
Δημοσ.

Τι της έχω κάνει της μαλ@%@# της microsoft εγώ και με παιδεύει έτσι; 

Άλλοι 300 έχουν κάνει μετά από μένα χωρίς πρόβλημα 

images.jpg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, grmaster2 είπε

νομίζω οτι υπάρχει ban για 48 ώρες οταν κάνεις κάτι λάθος

Η λέξη BAN δεν υπάρχει στη Microsoft / Xbox, σε κανένα επίπεδο. Μη γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν και πιαστούν άλλοι 800 απο κάτω να μιλάνε για ban αν υπάρχει ή οχι.

• Like 5
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kyrliot είπε

Εγώ μόνο από εκεί μπόρεσα να περάσω τους κωδικούς μάλλον έχει "τρύπα" στον έλεγχο...και δεν κάνω πλάκα έφαγα ώρες και ώρες μέχρι να βρω λύση.

Συνήθως έως πάντα όταν δεν δέχεται το κωδικό φταίει το vpn που χρησιμοποιείτε καλό είναι αν δείτε ότι δεν δουλεύει να δοκιμάσετε κάποιο άλλο vpn.

13 ώρες πριν, alexzzz είπε

Τι της έχω κάνει της μαλ@%@# της microsoft εγώ και με παιδεύει έτσι; 

Άλλοι 300 έχουν κάνει μετά από μένα χωρίς πρόβλημα 

images.jpg

Μάλλον χρησιμοποιείς λάθος vpn.

Δοκίμασε κάποιο άλλο.

9 ώρες πριν, Andreas4y είπε

Αυτο το vpn turkey δουλευει πολυ καλα στο android.

vpn turkey.jpg

Ναι αλλά δυστυχώς πρέπει να είναι μόνο για Τουρκία.

Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 8:55 ΠΜ, telistikos είπε

Λοιπόν!έβαλα χθες βράδυ 2 12μηνες  κάρτες gold 56.98 από cdkeys από Τουρκία και 12,99 ultimate από ms store 69,97  δηλαδή 2.91 ο μήνας χωρίς κανένα πρόβλημα!

Σε παρακαλώ φίλε κατεύθυνε με αν μπορείς να κάνω ακριβώς το ίδιο... Έχω και το ultimate με 1 ευρώ οπότε θα μου βγει πολύ καλά!

Τετάρτη έρχεται το Χ και δεν έχω ιδέα πως κάνω τα βήματα είμαι εντελώς ασχετος με αυτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Σε παρακαλώ φίλε κατεύθυνε με αν μπορείς να κάνω ακριβώς το ίδιο... Έχω και το ultimate με 1 ευρώ οπότε θα μου βγει πολύ καλά!

Τετάρτη έρχεται το Χ και δεν έχω ιδέα πως κάνω τα βήματα είμαι εντελώς ασχετος με αυτά 

Διάβασε το 2ο post, στο τρέχον θέμα. 

Αν θες από Τουρκία, απλά αγοράζεις για Τουρκία και χρησιμοποιείς το windscribe vpn ή το urban vpn. 

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Διάβασε το 2ο post, στο τρέχον θέμα. 

Αν θες από Τουρκία, απλά αγοράζεις για Τουρκία και χρησιμοποιείς το windscribe vpn ή το urban vpn. 

Το διάβασα για εκατοστή φορά και πραγματικά μπερδευομαι πάρα πολύ... Τι διάολο... Χαζός είμαι ή είναι κομματακι δύσκολο μου φαίνεται?

Χάνομαι δε μπορώ να βγάλω άκρη αλήθεια σου λέω.. Εσύ μια χαρά τα γράφεις αλλά δε μπορώ να κατανοήσω την ακριβή διαδικασία 😕

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Το διάβασα για εκατοστή φορά και πραγματικά μπερδευομαι πάρα πολύ... Τι διάολο... Χαζός είμαι ή είναι κομματακι δύσκολο μου φαίνεται?

Χάνομαι δε μπορώ να βγάλω άκρη αλήθεια σου λέω.. Εσύ μια χαρά τα γράφεις αλλά δε μπορώ να κατανοήσω την ακριβή διαδικασία 😕

Στις 24/2/2023 στις 10:27 ΠΜ, telistikos είπε

Με το urban 

Όπως λέει ο οδηγός του sphinxgr 

Δεν αλλάζουμε ούτε region ούτε outllok ουτε κάτι άλλο και από το κινητό :

1.αγορασα το gold με κανονικά στοιχεία 

2.ανοιξα το urban vpn επέλεξα Τουρκία και με ένα ip checker σιγουρευτικα ότι όντως έδειχνε ότι ήμουν Τουρκία.

3.εκανα redeem τους 2 κωδικούς και τους δεκχτηκε κανονικά μετά έκανα log out 

4.εκλεισα το νpn έκανα log in και αγόρασα από την ms μια ultimate 12,99 και καθάρισα μέχρι τον Μάρτη του 25 💪💪

Διάβασε με απλά λόγια τι γράφει ο φίλος που κάνω quote 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Διάβασε με απλά λόγια τι γράφει ο φίλος που κάνω quote 

Μπαίνω στο λινκ για τούρκικη συνδρομή και αγοράζω 12 μήνες gold παράδειγμα οκ? Χωρίς να πειράξω ή να κρύψω τίποτα... 

Μετά ανοίγω urban, βάζω Τουρκία και μπαίνω εδω https://account.microsoft.com/billing/redeem.... Περνάω τον κωδικό (συν τον έναν μήνα gold που θα μου δώσουν δώρο) και μετά κάνω log out...

Έπειτα κλείνω urban, ξανασυνδεομαι και αγοράζω ultimate...

Αυτά ακριβώς πρέπει να κάνω? 

Υ.Γ πρέπει όταν αγοράσω τη συνδρομή από cdkeys να είμαι αποσυνδεδεμενος από λογαριασμό Microsoft?

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Μπαίνω στο λινκ για τούρκικη συνδρομή και αγοράζω 12 μήνες gold παράδειγμα οκ? Χωρίς να πειράξω ή να κρύψω τίποτα... 

Μετά ανοίγω urban, βάζω Τουρκία και μπαίνω εδω https://account.microsoft.com/billing/redeem.... Περνάω τον κωδικό (συν τον έναν μήνα gold που θα μου δώσουν δώρο) και μετά κάνω log out...

Έπειτα κλείνω urban, ξανασυνδεομαι και αγοράζω ultimate...

Αυτά ακριβώς πρέπει να κάνω? 

Υ.Γ πρέπει όταν αγοράσω τη συνδρομή από cdkeys να είμαι αποσυνδεδεμενος από λογαριασμό Microsoft?

Ναι. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...