Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alexzzz είπε

παιδιά έληξε η συνδρομή μου και πάω να κάνω το ίδιο ξανά μέσω Τουρκίας. Πάω να κάνω redeem και μου βγάζει ότι και καλά (αν είναι δυνατόν) δεν είμαι στο σωστό region. Έβαλα vpn Τουρκία και μου το βγάζει στο what is my ip. Αλλά και πάλι κου βγάζει αυτό στο screenshot. Έκανα και αλλαγή region αλλά τίποτα. Είναι θέμα χρόνου; Περιμένω ή έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο; 

4B0B6E9C-2CF5-4FE5-B8F4-8A1BFA517C1A.png

Στο outlook βαλε region Τουρκία

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexzzz είπε

παιδιά έληξε η συνδρομή μου και πάω να κάνω το ίδιο ξανά μέσω Τουρκίας. Πάω να κάνω redeem και μου βγάζει ότι και καλά (αν είναι δυνατόν) δεν είμαι στο σωστό region. Έβαλα vpn Τουρκία και μου το βγάζει στο what is my ip. Αλλά και πάλι κου βγάζει αυτό στο screenshot. Έκανα και αλλαγή region αλλά τίποτα. Είναι θέμα χρόνου; Περιμένω ή έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο; 

4B0B6E9C-2CF5-4FE5-B8F4-8A1BFA517C1A.png

Αλλαγή region ΔΕΝ κάνουμε. Απορώ γιατί το κάνετε όσοι το κάνετε. 

Άλλαξε vpn ή δοκίμασε άλλη ώρα. Συνήθως δουλεύει το windscribe για Τουρκία 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Αλλαγή region ΔΕΝ κάνουμε. Απορώ γιατί το κάνετε όσοι το κάνετε. 

Άλλαξε vpn ή δοκίμασε άλλη ώρα. Συνήθως δουλεύει το windscribe για Τουρκία 

Έχω την εντύπωση ότι κάτι έχει αλλάξει. Μέχρι πρόσφατα έπαιρνα gift βραζιλ και δούλευαν. Προχθές αν δεν έβαζα στο outlook region brazil δεν την έπερνε.  Ας είχα και βραζιλ διεύθυνση στο ms account. Θέλει και στο outlook 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Εσείς που κάνετε αλλαγή region κτλπ δεν φοβάστε για ban ;

Οχι χρόνια τώρα γίνεται αυτό. Αν ξεκινησουν τα ban θα μας πάρουν μέχρι και τα καλώδια hdmi. Πολύ δύσκολα να φτάσουν σε σημείο να κάνουν μαζικά ban. κονομανε δεν τους ενδιαφέρει χασούρα θα έχουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον το vpn είναι. Έχω δοκιμάσει ένα καρότσι vpn αλλά κακαλα. Ούτε το windscribe. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι για Τουρκία θα χαρώ

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, alexzzz said:

Μάλλον το vpn είναι. Έχω δοκιμάσει ένα καρότσι vpn αλλά κακαλα. Ούτε το windscribe. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι για Τουρκία θα χαρώ

Vpn.lat δοκίμασε 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, d_gkal είπε

Vpn.lat δοκίμασε 

Μπα και με αυτό τίποτα. Προσπαθώ να κάνω refund για να πάρω βραζιλιάνικα κλειδιά που δούλεψε την πρώτη φορα. Για 15-20€ τρώω τώρα αυτό το πήξιμο 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Έχω την εντύπωση ότι κάτι έχει αλλάξει. Μέχρι πρόσφατα έπαιρνα gift βραζιλ και δούλευαν. Προχθές αν δεν έβαζα στο outlook region brazil δεν την έπερνε.  Ας είχα και βραζιλ διεύθυνση στο ms account. Θέλει και στο outlook 

Τι εννοείς στο Outlook; Το πρόγραμμα των emails; Πού κολλάει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Update στην υπόθεση μου (για όποιον τον ενδιαφέρει) συνδέθηκα με anydesk με γνωστή μου που μένει Τουρκία, Κωνσταντινούπολη. Πάλι δεν με άφησε να τα κάνω redeem, αυτή τη φορά το 1ο από τα 3 κλειδιά με την ίδια δικαιολογία (geo restrictions) και τα άλλα 2 γιατί έχουν ήδη γίνει redeem (όχι από μένα και χτες δεν το εβγαζε αυτό). Περιμένω να δω τι θα πει το cdkeys για αυτό το θέμα, υποτίθεται ότι το refund τους θα κάνει καμία εβδομάδα (έτσι έλεγε στο email). 

Δημοσ.

Έφαγα μια μέρα, αλλά τελικά περασαν οι κωδικοι Τουρκίας και έχω 3 χρόνια υltimate.

Γύρισα την τοποθεσία σε Τουρκία στο xbox και το λογαριασμό μου της Microsoft ΑΛΛΑ δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητο.

Χρησιμοποίησα urban vpn σε κινητό και edge σε in private.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ, νομίζω είναι να συνδεθείτε και να περάσετε τους κωδικούς gold στο office.com/setup 😁

Μετά πέρασα ένα κωδικό μήνα ultimate worldwide μέσα από το λογαριασμό μου,το κλασσικό reedem κωδικού.

Ελπιζω να δουλέψει...πάω βόλτα έσκασα 😂

Δημοσ.

Παντως για οσους εχουν συνδρομη αυτη την στιγμη και θελουν να επεκτεινουν την συνδρομη τους με τριμηνες  ultimate gamepass

Καλυτερα να παιρνουν κλειδια που να δουλευουν αυτοματα σε ελλαδα χωρις την χρηση vpn

Κοιταξα τιμες στο ενεμπα και την  τριμηνη απο τουρκια την ειχε 17 ευρω και την ευρωπαικη στα 20

Οπωτε τωρα για τρια ευρω διαφορα δεν νομιζω να αξιζει τετοια ταλαιπωρια

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kyrliot είπε

Έφαγα μια μέρα, αλλά τελικά περασαν οι κωδικοι Τουρκίας και έχω 3 χρόνια υltimate.

Γύρισα την τοποθεσία σε Τουρκία στο xbox και το λογαριασμό μου της Microsoft ΑΛΛΑ δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητο.

Χρησιμοποίησα urban vpn σε κινητό και edge σε in private.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ, νομίζω είναι να συνδεθείτε και να περάσετε τους κωδικούς gold στο office.com/setup 😁

Μετά πέρασα ένα κωδικό μήνα ultimate worldwide μέσα από το λογαριασμό μου,το κλασσικό reedem κωδικού.

Ελπιζω να δουλέψει...πάω βόλτα έσκασα 😂

που κολλαει το office site που λες?

Μάλλον κάνεις πλάκα.

Δημοσ.

Εγώ μόνο από εκεί μπόρεσα να περάσω τους κωδικούς μάλλον έχει "τρύπα" στον έλεγχο...και δεν κάνω πλάκα έφαγα ώρες και ώρες μέχρι να βρω λύση.

Δημοσ.

Λοιπόν!έβαλα χθες βράδυ 2 12μηνες  κάρτες gold 56.98 από cdkeys από Τουρκία και 12,99 ultimate από ms store 69,97  δηλαδή 2.91 ο μήνας χωρίς κανένα πρόβλημα!

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...