Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και από εμένα, μου λήγει το ultimate σε δώδεκα ημέρες. Ποιος είναι ο φτηνοτερος τρόπος να το ανανεώσω για ένα αξιοπρεπές διάστημα ; Αν μπω με vpn Βραζιλία, Τουρκία κτλ θα πιάσει;Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορα τουρκικης gold συνδρομης, προτεινω 12 μηνες το λιγοτερο, θα την περασεις μεσω vpn και μετα θα παρεις ενα μηνα game pass ultimate απο το store της ms χωρις vpn, και θα στην μετατρεψει σε 12 μηνες game pass ultimate.

Αυτα θα τα κανεις οταν ληξει η συνδρομη σου.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Thanks 2

Αυτες οι ευρωπαικες-ελληνικες ultimate  συνδρομες που πουλιουνται στις αγγελιες του φορουμ,ειναι αξιοπιστες ρε παιδια?

Διοτι τις βλεπω και σε καλή τιμη.

19 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Αγορα τουρκικης gold συνδρομης, προτεινω 12 μηνες το λιγοτερο, θα την περασεις μεσω vpn και μετα θα παρεις ενα μηνα game pass ultimate απο το store της ms χωρις vpn, και θα στην μετατρεψει σε 12 μηνες game pass ultimate.

Αυτα θα τα κανεις οταν ληξει η συνδρομη σου.

Μπόρεις να πάρεις και τουρκικό ένα μήνα ultimate και να κάνεις redeem με vpn ή πρεπεί η μετατροπή να γίνει μόνο με αγορά game pass ultimate απο το ms store της τελικής χώρας χωρίς vpn?

καλημέρα, αυτό με τις αγορές από άλλες χώρες πως το κάνετε; αρκεί το VPN ή πάτε στο MS Account σας και κάνετε edit την χώρα και αφου περασετε ο,τι κλειδι περασετε μετα παλι edit τη χωρα πισω σε ελλαδα;

On 18/02/2023 at 23:23, sphinxgr said:

Xbox Live Gold 12 months Xbox Live Key EUROPE και μετά βάζεις από πάνω ultimate. 55€ περιπου σύνολο

στον πίνακα της 1ης σελίδας λέει πως οι 12 μήνες Gold αντιστοιχούν σε 4 μήνες Ultimate. καπου χανω κατι;

25 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Μπόρεις να πάρεις και τουρκικό ένα μήνα ultimate και να κάνεις redeem με vpn ή πρεπεί η μετατροπή να γίνει μόνο με αγορά game pass ultimate απο το ms store της τελικής χώρας χωρίς vpn?

Δεν το εχω κανει, δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ισως ομως να γινεται.

• Thanks 1

46 λεπτά πριν, Snolly είπε

καλημέρα, αυτό με τις αγορές από άλλες χώρες πως το κάνετε; αρκεί το VPN ή πάτε στο MS Account σας και κάνετε edit την χώρα και αφου περασετε ο,τι κλειδι περασετε μετα παλι edit τη χωρα πισω σε ελλαδα;

στον πίνακα της 1ης σελίδας λέει πως οι 12 μήνες Gold αντιστοιχούν σε 4 μήνες Ultimate. καπου χανω κατι;

Διάβασε το καρφιτσωμενο ποστ. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snolly είπε

το καρφιτσωμένο post μιλάει για νέες συνδρομές

Όχι μόνο. Τα ίδια ισχύουν και για παλιούς λογαριασμούς. Αρκεί να έχει λήξει η συνδρομή.

Επεξ/σία από Nnoutas

1 λεπτό πριν, jonilakas είπε

Καλησπέρα σε όλους αγόρασα το hogwarts από eneba uk region μπήκα με την γνωστή διαδικασία vpn και και βγάζει αυτό 

8933A26F-E06E-49A5-AEF9-5D5245AECF87.jpeg

Δοκίμασε να βάλεις στο outlook uk διεύθυνση 

παιδιά έληξε η συνδρομή μου και πάω να κάνω το ίδιο ξανά μέσω Τουρκίας. Πάω να κάνω redeem και μου βγάζει ότι και καλά (αν είναι δυνατόν) δεν είμαι στο σωστό region. Έβαλα vpn Τουρκία και μου το βγάζει στο what is my ip. Αλλά και πάλι κου βγάζει αυτό στο screenshot. Έκανα και αλλαγή region αλλά τίποτα. Είναι θέμα χρόνου; Περιμένω ή έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο; 

4B0B6E9C-2CF5-4FE5-B8F4-8A1BFA517C1A.png

11 λεπτά πριν, jonilakas είπε

Καλησπέρα σε όλους αγόρασα το hogwarts από eneba uk region μπήκα με την γνωστή διαδικασία vpn και και βγάζει αυτό 

8933A26F-E06E-49A5-AEF9-5D5245AECF87.jpeg

Δοκίμασε άλλο vpn. 

Επειδη έχω διαβάσει όλες τις σελίδες πάντως του τρέχοντος θέματος, μόνο Brazil, Argentina, Turkey αγοράζουν Και βάζουν με vpn. 

10 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δοκίμασε να βάλεις στο outlook uk διεύθυνση 

Αυτό τι σχέση έχει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...