Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Gια εμας που ειμαστε ηδη συνδρομητες του Ultimate ποια διαδικασια ακολουθούμε?

Παργματικα έχω μπερδευτει

Απο VPN εχω το CyberGhost

Αν εχεις ηδη ενεργη συνδρομη ultimate, μονο αν παρεις κωδικο για ultimate μπορεις να κανεις επεκταση της συνδρομης σου.

Αν θελεις να κανεις τη μετατροπη με το gold, αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου πρωτα.

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 14/2/2023 στις 8:27 ΜΜ, vasilis_ts είπε

Αν εχεις ηδη ενεργη συνδρομη ultimate, μονο αν παρεις κωδικο για ultimate μπορεις να κανεις επεκταση της συνδρομης σου.

Αν θελεις να κανεις τη μετατροπη με το gold, αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου πρωτα.

Αν έχουμε είδη ultimate συνδρομή μπορούμε να κάνουμε επέκταση με συνδρομές live gold, gamepass με την ανάλογη μετατροπή σε μήνες σε ultimate.. Αλλιώς με κανονική ultimate συνδρομή χωρίς μετατροπή.. 

• Like 1

Έχετε να προτείνετε δωρεάν vpn που να δουλεύει στις χώρες που μας ενδιαφέρουν(Τουρκία, Αργεντινή, Βραζιλία).

Τα windscribe, tunnelbear & vpn.lat δεν δουλεύουν πάντα και σε μερικά από αυτά η Αργεντινή κυρίως είναι μόνο επί πληρωμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Αν έχουμε είδη ultimate συνδρομή μπορούμε να κάνουμε επέκταση με συνδρομές live gold, gamepass με την ανάλογη μετατροπή σε μήνες σε ultimate.. Αλλιώς με κανονική ultimate συνδρομή χωρίς μετατροπή.. 

Δεν το ανεφερα γιατι νομιζω πως δεν αξιζει να το κανεις.

Επεξ/σία από vasilis_ts

Ρώτησα σε προηγούμενο ποστ μου αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση και γι' αυτό είπα να ξανά κάνω την ίδια ερώτηση.

Μπορούμε πλέον με κάποιο τρόπο να αγοράσουμε κάτι από διαφορετικού region ms store?

1 hour ago, Paragontas-x said:

Ρώτησα σε προηγούμενο ποστ μου αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση και γι' αυτό είπα να ξανά κάνω την ίδια ερώτηση.

Μπορούμε πλέον με κάποιο τρόπο να αγοράσουμε κάτι από διαφορετικού region ms store?

Με vpn δε γίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα έτσι γινότανε αλλά κάπου πήρε το αυτί μου ότι το κλείδωσε πλέον αυτο η ms και δεν μπορείς να φορτώσεις το κάθε ms store με points μέσω gift card με vpn 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Στις 14/2/2023 στις 10:36 ΠΜ, jonilakas είπε

Μπορούμε να αγοράσουμε από κάποιο άλλο store το hogwarts συγκεκριμένα …. Η συνδρομή μου είναι Τουρκίας 

Δυστηχως χώμα τιμή για το hogwarts μόνο σε PS5 και με τουρκικο λογαριασμό στα 39€.

Σε xbox ποιο φθηνα απο βραζιλια https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Hogwarts-Legacy-Xbox-Series-X-S-Version/9mt5nj5w7b8z

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόλο που έχω κάνει την ερώτηση εδώ ήδη 2 φορές.

Ακόμα δεν μας έχει πει κάποιος πως μπορούμε να αγοράσουμε από άλλου region ms store μιας και ο παλιός τρόπος μέσω gift cards πλέον μάλλον δεν δουλεύει.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Με έστειλαν εδώ γιατί θα πάρω κονσόλα... Αποτέλεσμα?

Δεν κατάλαβα τίποτα χαχαχαχχαχα!

Θα επανέλθω μόλις έρθει στα χέρια μου το Xbox X και θα τα διαβάσω πιο προσεχτικά!

Σας ευχαριστω που υπάρχετε μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα... Μου έχετε λύσει τα χέρια!

3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Αγόρασε με το καλό την κονσόλα και θα σου πούμε πως να αγοράσεις με τον πιο φθηνό τρόπο συνδρομή game pass

Τέλεια :) Τα λέμε σύντομα λοιπόν!!!

10 ώρες πριν, damnation74 είπε

Καλημέρα,πως μπορώ να κάνω ανανέωση gamepass ultimate για ένα χρόνο;Μου έληξε πρόσφατα ο υπάρχον

Ευχαριστώ 

Xbox Live Gold 12 months Xbox Live Key EUROPE και μετά βάζεις από πάνω ultimate. 55€ περιπου σύνολο

Γιατί η ms απέκλεισε να μπορείς να βάλεις λεφτά μέσω gift card σε αλλά ms store αλλά το να αγοράσεις παιχνίδια από άλλα region δεν το έκοψε?

Απλά κάνω αυτήν την ερώτηση γιατί στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πράγμα αλλά η ms απέκλεισε το ένα από τα δυο.

Ονειρικό θα ήταν να άφηνε και τα 2 όπως ήταν αλλά τι να αλλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...