Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, PlumberDoc είπε

Αποφάσισα να γράψω την εμπειρία μου μήπως και βοηθήσω κάποιον να μην κάνει τα ίδια λάθη με εμένα το στραβάδι.

Αφού διάβασα (βιαστικά) τον οδηγό, αγόρασα από το CDkeys κωδικούς Live Gold από τη γείτονα χώρα. Έβαλα το VPN και πήγα να κάνω redeem στη σελίδα της Microsoft. Μου έβγαλε όμως μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξω την τοποθεσία στο Microsoft Store για τους συγκεκριμένους κωδικούς. Πήγα λοιπόν κι εγώ στο Microsoft account μου και άλλαξα την τοποθεσία χωρίς να το πολυψάξω. Πήρε τους κωδικούς Live Gold κανονικά. 

Όταν πήγα όμως να κάνω τη μετατροπή σε Ultimate με €1, μου έβγαζε πάλι ότι δεν συμφωνεί η τοποθεσία μου. Τη λύση μου την είπε ο sphinxgr : αγόρασα ένα μήνα Ultimate από το CD keys και το πέρασα στο λογαριασμό μου, όμως πάλι μέσω VPN (δεν το δεχόταν από Ελλάδα). 

Μου κόστισε €8 παραπάνω από ότι αν το είχα κάνει σωστά από την αρχή, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ τον Sphinxgr για τη βοήθεια.

Καλό σας βράδυ

Καλησπέρα κ από μένα.

Κάναμε την διαδικασία για xbox φίλου σύμφωνα με τον οδηγό. Το redeem στα τουρκικά keys για live gold 12μηνες x 3 από eneba έγιναν κανονικά κ εμφανίζονται μέσα στο ms account κ στην κονσόλα.

Η μετατροπή σε ultimate που έδινε με 1€ λόγω νέας κονσόλας δεν έγινε γιατί πετούσε το σφάλμα με mismatch Microsoft store region. Αλλάξαμε το region στο ms account σε Τουρκία κ στην κονσόλα και στα windows όπως έλεγε στο support αλλά πάλι δεν έπιασε.

Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε με αγορά από eneba 1 month ultimate Τουρκίας όπως διαβάσαμε εδώ και όταν κάνουμε redeem με VPN ενεργοποιημένο πετάει πάλι το σφάλμα του store region.

Επίσης όταν λέτε σε κάποια ποστ ότι μιλήσατε με το support εννοείτε στο ελληνικό νούμερο Αθήνας; Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από desperalo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, desperalo είπε

Καλησπέρα κ από μένα.

Κάναμε την διαδικασία για xbox φίλου σύμφωνα με τον οδηγό. Το redeem στα τουρκικά keys για live gold 12μηνες x 3 από eneba έγιναν κανονικά κ εμφανίζονται μέσα στο ms account κ στην κονσόλα.

Η μετατροπή σε ultimate που έδινε με 1€ λόγω νέας κονσόλας δεν έγινε γιατί πετούσε το σφάλμα με mismatch Microsoft store region. Αλλάξαμε το region στο ms account σε Τουρκία κ στην κονσόλα και στα windows όπως έλεγε στο support αλλά πάλι δεν έπιασε.

Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε με αγορά από eneba 1 month ultimate Τουρκίας όπως διαβάσαμε εδώ και όταν κάνουμε redeem με VPN ενεργοποιημένο πετάει πάλι το σφάλμα του store region.

Επίσης όταν λέτε σε κάποια ποστ ότι μιλήσατε με το support εννοείτε στο ελληνικό νούμερο Αθήνας; Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Το redeem το κάνατε υποθέτω με VPN?
  2. Μετά το Redeem, είχατε όλα σας τα στοιχεία ελληνικά και κλειστό το VPN? Και παρόλαυτα δεν αγόραζε το Ultimate απο το ελληνικό Store?
13 ώρες πριν, desperalo είπε

https://support.xbox.com/el-GR/contact-us

image.png.dbafb83802c58ee4e486ee4569853b4a.png

Επεξ/σία από sphinxgr

Στις 8/2/2023 στις 12:21 ΜΜ, sphinxgr είπε
  1. Το redeem το κάνατε υποθέτω με VPN?
  2. Μετά το Redeem, είχατε όλα σας τα στοιχεία ελληνικά και κλειστό το VPN? Και παρόλαυτα δεν αγόραζε το Ultimate απο το ελληνικό Store?

https://support.xbox.com/el-GR/contact-us

image.png.dbafb83802c58ee4e486ee4569853b4a.png

Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι το Microsoft account και άρα και το Microsoft store region είχαν United States. Οπότε το πρόβλημα λύθηκε αγοράζοντας από eneba μια subscription ultimate 1 month US.

Οπότε προσοχή πριν ξεκινήσετε να κάνετε την διαδικασία του οδηγού τσεκαρετε τα regions.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, desperalo είπε

Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι το Microsoft account και άρα και το Microsoft store region είχαν United States. Οπότε το πρόβλημα λύθηκε αγοράζοντας από eneba μια subscription ultimate 1 month US.

Οπότε προσοχή πριν ξεκινήσετε να κάνετε την διαδικασία του οδηγού τσεκαρετε τα regions.

Λογικά έχεις τον λογαριασμό που πάτησες πάνω, πολλά χρόνια. Παλιά όσοι είχαμε λογαριασμό Microsoft τον βάζαμε usa για κάποιο λόγο. Δεν θυμάμαι γιατί. Ε ολοι αυτοί, έχουν το ίδιο πρόβλημα. Για αυτό είχαμε γράψει εξ αρχης να γίνεται νέος χρήστης.  

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά υπάρχει πλέον τρόπος να αγοράσουμε κάτι από άλλης χώρας ms store?

Π.χ. Γερμανίας ή Αμερικής ή Τουρκίας

Και αν ναι ποιος είναι ο τρόπος?

Με gift card και μετά να μεταβούμε σε αυτό το ms store με vpn?

Επεξ/σία από Paragontas-x

Μέσω του Oreo promo κέρδισα μια τρίμηνη game pass αλλά όταν πάω να την κάνω redeem μου βγάζει μήνυμα ότι το store είναι σε άλλο region (UK) από ότι είναι η συνδρομή και δεν μπορεί να προχωρήσει. 

Σας έχει συμβεί κι εσάς? Έχω ενεργή συνδρομή δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 

13 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Μέσω του Oreo promo κέρδισα μια τρίμηνη game pass αλλά όταν πάω να την κάνω redeem μου βγάζει μήνυμα ότι το store είναι σε άλλο region (UK) από ότι είναι η συνδρομή και δεν μπορεί να προχωρήσει. 

Σας έχει συμβεί κι εσάς? Έχω ενεργή συνδρομή δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 

Πρέπει να αλλάξεις το region σε Ελλάδα. Εμένα πέρασε κανονικά σε Ελληνικό λογαριασμό.

Καλησπέρα σας,

Ακολούθησα πέρυσι τον οδηγό του sphinxgr (σε ευχαριστώ πολύ) και ενεργοποίησα το Xbox Game Pass Ultimate μέσω Βραζιλίας. Στις 17/2 η συνδρομή λήγει (είχα ενεργοποιήσει μόνο 1 χρόνο). μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή μου, διατηρώντας το account, με τον ίδιο τρόπο (αν και βλέπω ότι πλέον συμφέρει και μέσω Τουρκίας), ή πρέπει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να κάνω τη διαδικασία από την αρχή;

Ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!

2 λεπτά πριν, spyros95 είπε

Καλησπέρα σας,

Ακολούθησα πέρυσι τον οδηγό του sphinxgr (σε ευχαριστώ πολύ) και ενεργοποίησα το Xbox Game Pass Ultimate μέσω Βραζιλίας. Στις 17/2 η συνδρομή λήγει (είχα ενεργοποιήσει μόνο 1 χρόνο). μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή μου, διατηρώντας το account, με τον ίδιο τρόπο (αν και βλέπω ότι πλέον συμφέρει και μέσω Τουρκίας), ή πρέπει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να κάνω τη διαδικασία από την αρχή;

Ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!

Μπορεις κανονικα, απλα θα περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου.

Μόλις τώρα, vasilis_ts είπε

Μπορεις κανονικα, απλα θα περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μετά την λήξη επομένως, ακολουθώ το υπόμνημα και αγοράζω από εδώ (https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey); Χρειάζεται να αγοράσω εκ 'νέου το Ultimate; 

3 λεπτά πριν, spyros95 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μετά την λήξη επομένως, ακολουθώ το υπόμνημα και αγοράζω από εδώ (https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey); Χρειάζεται να αγοράσω εκ 'νέου το Ultimate; 

Ναι, θα πρεπει μετα να αγορασεις και το Game Pass Ultimate για να γινει η μετατροπη της συνδρομης απο Gold σε Ultimate.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα καινουριο λογαρισαμο και μου βγαζει τις τιμες σε δολάρια! Δεν μπορω να προχωρησω ετσι! 

Δεν θα επρεπε να βλεπω ευρω? Εχω βαλει χωρα Ελλαδα Κι οταν παω μεσω browser μου δινει τιμες σε ρουπιες Ινδιας!!! 

Με τρολαρει μηπως?

Καμια ιδεα?

Επεξ/σία από yansta

Στις 10/2/2023 στις 2:18 ΜΜ, vasilis_ts είπε

Πρέπει να αλλάξεις το region σε Ελλάδα. Εμένα πέρασε κανονικά σε Ελληνικό λογαριασμό.

Ευχαριστώ. Μου πήρε λίγη ώρα γιατί αλλαξα location κονσόλας και δεν έπαιζε αλλά ήθελε όλου του Microsoft account 

Gια εμας που ειμαστε ηδη συνδρομητες του Ultimate ποια διαδικασια ακολουθούμε?

Παργματικα έχω μπερδευτει

Απο VPN εχω το CyberGhost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...