Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, nos1 είπε

Να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εναλλακτικος τρόπος να αγοράσω φτηνότερα την συνδρομή για την εφαρμογή του Dolby access?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα, ετοιμάζομαι να πάρω xbox live gold συνδρομή και να την μετατρέψω σε ultimate. Έχω βρεί συννδρομή ultimate για 1 μήνα φτηνή που αναφέρει ότι είναι non-stackable, για να την ενεργοποιήσεις δεν πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή. Αυτό αφορά και την ενεργή συνδρομή Gold ή αναφέρετε ότι δεν πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή ultimate;

10 ώρες πριν, vfragos είπε

Καλησπέρα, ετοιμάζομαι να πάρω xbox live gold συνδρομή και να την μετατρέψω σε ultimate. Έχω βρεί συννδρομή ultimate για 1 μήνα φτηνή που αναφέρει ότι είναι non-stackable, για να την ενεργοποιήσεις δεν πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή. Αυτό αφορά και την ενεργή συνδρομή Gold ή αναφέρετε ότι δεν πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή ultimate;

Καλησπέρα.Δεν πρέπει να έχεις καμμιά συνδρομή ενεργή, ούτε gold ούτε ultimate.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ανανέωσα για 3 χρόνια ultimate. Σύνολο 99 € (86 οι 3 gold και 13 από ms). 

Πρώτη φορά έβαλα από brasil και τώρα από Τουρκία. Κάνω πολλά ταξίδια γενικά. 😂😂

Ευχαριστώ και πάλι @sphinxgr για τον οδηγό που εχεις φτιάξει. Μας έχεις γλιτώσει πολύ χρήμα. 

20230205_113629.jpg

Επεξ/σία από Tigio13
  • Like 3

10 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Ευχαριστώ και πάλι @sphinxgr 

20230205_113629.jpg

Έτσι είναι φίλε μου! Το άθλημα είναι για αρχόντους. Πρέπει να ταξιδεύεις συχνά για να ψωνίζεις από τα καλύτερα μέρη του κόσμου. Δεν είναι ασχολία για πλεμπεους :) :)😁

• Like 4

4 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Σήμερα ανανέωσα για 3 χρόνια ultimate. Σύνολο 99 € (86 οι 3 gold και 13 από ms). 

Ευχαριστώ και πάλι @sphinxgr για τον οδηγό που εχεις φτιάξει. Μας έχεις γλιτώσει πολύ χρήμα. 

20230205_113629.jpg

Έκανα κι εγώ από Τουρκία (εμφανίζει στο λογαριασμό μου το Xbox live κανονικά), αλλά όταν πάω να ενεργοποιήσω το Ultimate με 1€ μου βγάζει:

"Αυτή τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών"

Άλλαξα και την τοποθεσία σε Τουρκία αλλά τότε δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω την τραπεζική κάρτα γιατί είναι από Ελλάδα. 

Βοήθεια σύντροφοι. Κόλλησα άγρια!

5 ώρες πριν, PlumberDoc είπε

Έκανα κι εγώ από Τουρκία (εμφανίζει στο λογαριασμό μου το Xbox live κανονικά), αλλά όταν πάω να ενεργοποιήσω το Ultimate με 1€ μου βγάζει:

"Αυτή τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών"

Άλλαξα και την τοποθεσία σε Τουρκία αλλά τότε δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω την τραπεζική κάρτα γιατί είναι από Ελλάδα. 

Βοήθεια σύντροφοι. Κόλλησα άγρια!

Μάλλον δεν διάβασες τον οδηγό καλά. Δεν χρησιμοποιούμε πιστωτικές γιατί δεν περνάνε, εκτός αν έχεις πιστωτική από τουρκική τράπεζα.

Αγοράζουμε digital keys απο stores (π.χ. eneba) και τα εξαργυρώνουμε με ανοιχτό το αντίστοιχο vpn στη σελίδα της ms.  

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά , 

Έχω πάρει 2 gift cards από eneba και θέλω να τις κάνω redeem στο account μου . Γνωρίζετε αν παίζει το σενάριο ακόμα ? Μπαίνω με VPN στο redeem.microsoft.com και μου λέει ότι είμαι απο διαφορετικό region . Φυσικά για κάποιο λόγο δίπλα στο account μου γράφει (united kingdom) . 

Ευχαριστώ 

1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

Καλησπέρα παιδιά , 

Έχω πάρει 2 gift cards από eneba και θέλω να τις κάνω redeem στο account μου . Γνωρίζετε αν παίζει το σενάριο ακόμα ? Μπαίνω με VPN στο redeem.microsoft.com και μου λέει ότι είμαι απο διαφορετικό region . Φυσικά για κάποιο λόγο δίπλα στο account μου γράφει (united kingdom) . 

Ευχαριστώ 

Δεν δουλεύει σωστά το vpn σου.

53 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε

Τελικά άλλαξα  region κάτω από το account μου σε brazil , και τότε το redeem έπαιξε χωρίς πρόβλημα και χωρίς VPN. 

Έκανες και την μετατροπή σε ultimate χωρίς πρόβλημα?

9 ώρες πριν, Merlin_o_magos είπε

Τελικά άλλαξα  region κάτω από το account μου σε brazil , και τότε το redeem έπαιξε χωρίς πρόβλημα και χωρίς VPN. 

Διάβασα κάπου ότι όταν αλλάξεις region στο λογαριασμό σου, μπορείς να ξανα-αλλάξεις περιοχή μετά από 3 μήνες ξανά. Ξέρει κανείς αν είναι έγκυρη η πληροφορία;

13 ώρες πριν, PlumberDoc είπε

Διάβασα κάπου ότι όταν αλλάξεις region στο λογαριασμό σου, μπορείς να ξανα-αλλάξεις περιοχή μετά από 3 μήνες ξανά. Ξέρει κανείς αν είναι έγκυρη η πληροφορία;

Δεν το γνωρίζω αυτό παιδιά 

• Like 1

Αποφάσισα να γράψω την εμπειρία μου μήπως και βοηθήσω κάποιον να μην κάνει τα ίδια λάθη με εμένα το στραβάδι.

Αφού διάβασα (βιαστικά) τον οδηγό, αγόρασα από το CDkeys κωδικούς Live Gold από τη γείτονα χώρα. Έβαλα το VPN και πήγα να κάνω redeem στη σελίδα της Microsoft. Μου έβγαλε όμως μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξω την τοποθεσία στο Microsoft Store για τους συγκεκριμένους κωδικούς. Πήγα λοιπόν κι εγώ στο Microsoft account μου και άλλαξα την τοποθεσία χωρίς να το πολυψάξω. Πήρε τους κωδικούς Live Gold κανονικά. 

Όταν πήγα όμως να κάνω τη μετατροπή σε Ultimate με €1, μου έβγαζε πάλι ότι δεν συμφωνεί η τοποθεσία μου. Τη λύση μου την είπε ο sphinxgr : αγόρασα ένα μήνα Ultimate από το CD keys και το πέρασα στο λογαριασμό μου, όμως πάλι μέσω VPN (δεν το δεχόταν από Ελλάδα). 

Μου κόστισε €8 παραπάνω από ότι αν το είχα κάνει σωστά από την αρχή, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ τον Sphinxgr για τη βοήθεια.

Καλό σας βράδυ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...