Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, αν μπορείς κάποιος να με βοηθήσει. Έκανα σήμερα ένα νέο λογαριασμό για να βάλω 12μηνη Gold συνδρομή και μετά να την αναβαθμίσω σε ultimate. Ο λογαριασμός έχει πάρει τους 12 μήνες Gold αλλά δε λέει να αναβαθμίσει με τίποτα σε ultimate και μου βγάζει συνεχώς σφάλμα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το λογαριασμό τον έκανα με χώρα την Τουρκία, αλλά ακόμα και μετά αν αλλάξω χώρα δεν γίνεται κάτι. Έκανα βλακεία μήπως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το καρφιτσωμένο ποστ λέει ότι πρέπει να τον ακολουθήσετε κατά γράμμα. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι ελληνικός με τα πραγματικά μας στοιχεία. Εδώ λέμε συνέχεια και απαντάμε σε φίλους, ότι ο λογαριασμός πρέπει να είναι ο δικός σας (ελληνικός) για να γίνει σωστά η διαδικασία, είτε με vpn είτε χωρίς. Εσείς, που το βρίσκετε γραμμένο και συνεχίζετε να φτιάχνεται λογαριασμούς από άλλες χώρες; 

• Like 2

Δεν είπα ότι ακολουθήσα τον οδηγό και δεν έγινε. Ρώτησα αν γίνεται κάτι ή να κάνω άλλο λογαριασμό. Δε νομίζω ότι χρειάζονται οι ειρωνείες. 

• Like 1

6 λεπτά πριν, _wise_ είπε

Δεν είπα ότι ακολουθήσα τον οδηγό και δεν έγινε. Ρώτησα αν γίνεται κάτι ή να κάνω άλλο λογαριασμό. Δε νομίζω ότι χρειάζονται οι ειρωνείες. 

Καμία ειρωνεία. Έχουν γραφτεί πολλές φορές όλα, νομίζω, περί αυτού του θέματος. Ανέτρεξε στις τελευταίες σελίδες. 

• Like 1

2 hours ago, tsoukalasKaminia said:

Άκυρο reply

Ξεκάθαρα άκυρο. 

Άλλωστε είναι πολύ λογικό κάποιος που δεν έχει δει καν τη λίστα με τα παιχνίδια, μιας και δεν ξέρει πόσα είναι, να ξέρει πόσα αξίζουν. 

2 hours ago, tasosbacon said:

Εγω απλα εκανα μια ερωτηση και εγραψα την αποψη μου και ως συνηθως στο insomnia κραζουν και ειρωνευονται οπως ο Nicktg

Ναι ο NickTG φταίει όταν η άποψή σου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη βάση καθώς δεν έχεις κάνει τον κόπο να ανοίξεις έστω τη λίστα των παιχνιδιών από τις υπηρεσίες. 

• Like 1

Και η υπηρεσία του playstation αξίζει φουλ ειδικά αν την προμηθευτείς φθηνά μέσω Τουρκίας. Δεν έχει καμία σχέση με την αστεία υπηρεσία του παρελθόντος.

• Like 1

2 ώρες πριν, NickTG είπε

Ξεκάθαρα άκυρο. 

Άλλωστε είναι πολύ λογικό κάποιος που δεν έχει δει καν τη λίστα με τα παιχνίδια, μιας και δεν ξέρει πόσα είναι, να ξέρει πόσα αξίζουν. 

Ναι ο NickTG φταίει όταν η άποψή σου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη βάση καθώς δεν έχεις κάνει τον κόπο να ανοίξεις έστω τη λίστα των παιχνιδιών από τις υπηρεσίες. 

μεγαλε κουρασες χωρις καν να εχεις δει τι γραφω.

5 minutes ago, tasosbacon said:

μεγαλε κουρασες χωρις καν να εχεις δει τι γραφω.

'Μεγάλε' αν δεν θες αντίλογο γράψε σε blog ή κάνε με και ignore. 

Κατά τα άλλα θα σχολιάζω όταν κάτι θεωρώ πως αξίζει σχολιασμού. 

1 λεπτό πριν, NickTG είπε

'Μεγάλε' αν δεν θες αντίλογο γράψε σε blog ή κάνε με και ignore. 

Κατά τα άλλα θα σχολιάζω όταν κάτι θεωρώ πως αξίζει σχολιασμού. 

Να σχολιάζεις σε άλλον. Μην με ξανακάνεις παράθεση. Τις ειρωνίες στο σπίτι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, tasosbacon said:

Να σχολιάζεις σε άλλον. Μην με ξανακάνεις παράθεση. Τις ειρωνίες στο σπίτι σου.

Από το σπίτι τα γράφω μην αγχώνεσαι. :lol:

@GaGaS_Thess

Τι ακριβώς σε μπέρδεψε να σε βοηθήσω. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Confused 1

5 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Το ποστ σου καταδεικνύει πόσο υποκειμενική είναι η απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε ο φίλος παραπάνω. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να ήτανε άλλωστε, μιας και τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Εμένα ας πούμε π.χ. μ ' ενδιαφέρουν τα  exclusives να μπαίνουν day one στην υπηρεσία, και πολλά άλλα. Καλώς κάνει και ρωτά ο φίλος, αλλά μάλλον τελικά πρέπει να αναρωτηθεί τι αρέσει σε εκείνον και μόνο.

Ζήτησε την γνώμη μας και εγώ είπα την δικιά μου. Κάτι που φαντάζομαι διάβασες στην απάντηση που έδωσα ότι το τόνισα 1-2 φορές.

Το πόστ μου λοιπόν καταδεικνύει απλά την άποψη μου σαν χρήστης και των 2 υπηρεσιών. 

Για μένα λοιπόν απάντησα εντελώς ειλικρινά και αντικειμενικά. 😀

• Like 1

2 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Ζήτησε την γνώμη μας και εγώ είπα την δικιά μου. Κάτι που φαντάζομαι διάβασες στην απάντηση που έδωσα ότι το τόνισα 1-2 φορές.

Το πόστ μου λοιπόν καταδεικνύει απλά την άποψη μου σαν χρήστης και των 2 υπηρεσιών. 

Για μένα λοιπόν απάντησα εντελώς ειλικρινά και αντικειμενικά. 😀

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός φαίνεται. Ειμαι σίγουρος οτι απάντησες ειλικρινά, δεν τέθηκε τέτοιο θέμα απο μέρους μου. Αυτό που τόνισα εγώ είναι οτι ουδείς μπορεί να συμβουλέψει τον φίλο που ρώτησε εξ' αρχής ποια υπηρεσία είναι καλύτερη διότι υπάρχουν τόσες παράμετροι, και ο καθένας έχει τη δική του άποψη εντελώς. Ουσιαστικά η απάντησή μου αφορούσε εκείνον, όχι εσένα.

• Like 1

Δεν έχω καταλάβει γιατί τσακώνεστε κ δεν βλέπω κ το λόγο. 

Πάντως το παλικάρι που απάντησε κ έχει κ τις 2 υπηρεσίες, μια χαρά με κάλυψε. 

Το αν στο τέλος γράφει κάποιος ότι προτιμά μια από τις 2 υπηρεσίες, δεν σημαίνει κάτι. Την προσωπική του υποκειμενική άποψη λέει. Από κει κ πέρα έχουμε κριτική σκέψη κ αντίληψη να καταλήξουμε αν αυτό ισχύει κ για εμάς κ τις δικές μας προτεραιότητες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...