Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς πως κάνουμε το κολπάκι με το eneba Αργεντινής;

Πρέπει πρώτα να βρω ένα free vpn που να υποστηρίζει την Αργεντινή σαν επιλογή χώρας και μετά να κάνω την αγορά του παιχνιδιού από το Eneba με προσοχή στο να υποστηρίζει Europe area το κλειδί;

Να πω ότι έχω κάνει μια φορά αγορά μέσω eneba, αλλά από ότι μου έλεγε ένα παλικάρι αν πας μέσω αργεντινής κερδίζεις πολλά λεφτά από την ισοτιμία.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από skiabox
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, skiabox είπε

Πρέπει πρώτα να βρω ένα free vpn που να υποστηρίζει την Αργεντινή σαν επιλογή χώρας και μετά να κάνω την αγορά του παιχνιδιού από το Eneba με προσοχή στο να υποστηρίζει Europe area το κλειδί;

Να πω ότι έχω κάνει μια φορά αγορά μέσω eneba, αλλά από ότι μου έλεγε ένα παλικάρι αν πας μέσω αργεντινής κερδίζεις πολλά λεφτά από την ισοτιμία.

Ευχαριστώ.

Διαβασε το καρφιτσωμενο ποστ και ακολούθησε το πιστά. Η φθηνότερη επιλογή είναι κλειδί Τουρκίας. 

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που δεν έχω δει να κάνει κάποιος. Για κάποιον σαν εμένα που αγοράζει μόνο physical games, αξίζει το ultimate? Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται εφόσον η λίστα των 100 παιχνιδιών ανανεώνεται συνέχεια και κάποια στιγμή το παιχνίδι που σου αρέσει μπορεί να μην υπάρχει στο xbox σου. Χάνω κάτι ? Σας ευχαριστώ.

Κατά αξιζει. 

Αν έχεις άπλετο χρόνο παίζεις όσα παιχνίδια μπορείς. 

Αν όχι, με τα φυσικά είσαι καλά. 

Προσωπικά έπαιξα παιχνίδια που δεν ήξερα καν την ύπαρξη τους! Και όμως ήταν διαμαντακια!  Στο συν ότι μπαίνουν ΑΑ τίτλοι την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους!

• Like 1

2 λεπτά πριν, tasosbacon είπε

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που δεν έχω δει να κάνει κάποιος. Για κάποιον σαν εμένα που αγοράζει μόνο physical games, αξίζει το ultimate? Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται εφόσον η λίστα των 100 παιχνιδιών ανανεώνεται συνέχεια και κάποια στιγμή το παιχνίδι που σου αρέσει μπορεί να μην υπάρχει στο xbox σου. Χάνω κάτι ? Σας ευχαριστώ.

Δεν ανανεώνονται και συνέχεια. Τα παιχνίδια μένουν αρκετό καιρό μέσα. Εγώ παίζω κάποια παιχνίδια εδώ και 3 χρόνια. Δεν χωράει συζήτηση αν αξίζει αφού μπορείς με 30-45 ευρώ το χρόνο να παίζεις όλα αυτά τα παιχνίδια

38 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Διαβασε το καρφιτσωμενο ποστ και ακολούθησε το πιστά. Η φθηνότερη επιλογή είναι κλειδί Τουρκίας. 

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δε ρωτάω για συνδρομή αλλά για μεμονωμένη αγορά παιχνιδιού.

• Like 1

2 ώρες πριν, skiabox είπε

Ευχαριστώ.

Απο ενεμπα αγορά κανονικα και περασμα με vpn κανενα πρόβλημα 

10 λεπτά πριν, pollop είπε

Απο ενεμπα αγορά κανονικα και περασμα με vpn κανενα πρόβλημα 

Ναι το κατάλαβα.

Για vpn από το κινητό για να κάνω την ενεργοποίηση από Τούρκικη ip μου προτείνει ένα παλικάρι στο facebook το vpn.lat

31 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ναι το κατάλαβα.

Για vpn από το κινητό για να κάνω την ενεργοποίηση από Τούρκικη ip μου προτείνει ένα παλικάρι στο facebook το vpn.lat

Και το windscribe λειτουργεί με Τουρκία μια χαρά.

2 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Προφανώς και όχι

εχει αναφερθει πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες και η microsoft κοιταει πλεον απο ποια χωρα αγοραζεις.

• Like 1

2 hours ago, tasosbacon said:

Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται εφόσον η λίστα των 100 παιχνιδιών ανανεώνεται συνέχεια και κάποια στιγμή το παιχνίδι που σου αρέσει μπορεί να μην υπάρχει στο xbox σου. Χάνω κάτι ? Σας ευχαριστώ.

Για αρχή χάνεις κάπου τον αριθμό των παιχνιδιών. 

Το συνέχεια είναι σχετικό. Τα περισσότερα μένουν μέσα πολύ καιρό. 

• Like 1

1 ώρα πριν, tasosbacon είπε

εχει αναφερθει πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες και η microsoft κοιταει πλεον απο ποια χωρα αγοραζεις.

Εχω πανω απο 60 παιχνίδια αγορασμενα απο ταξίδια μου στην Βραζιλία 😉, δεν είχα ποτέ προβλημα. Σαφώς κ η Microsoft  γνωρίζει το θέμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν ασχολείται από ποια χώρα γίνεται η αγορά

• Thanks 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, tasosbacon είπε

Όχι δεν ισχύει. Μπορείς να αγοράσεις όσα παιχνίδια θες άφοβα.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...