Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, inuk35 είπε

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από ότι βλέπω το region μου είναι Ελλάδα, 

Με ελληνικά όλα τα στοιχεία του λογαριασμού, με ελληνική κάρτα και χωρίς VPN, αγοράζεις την Ultimate απο το ελληνικό store.

Αν δεν τα καταφέρεις έχεις 2 επιλογές

• Αγοράζεις κωδικό για Ultimate απο κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα τύπου eneba και τον κάνεις redeem ή
  • Επικοινωνείς με τον support της Microsoft και τους λες απλά, ότι δεν μπορείς να αγοράσεις ultimate
Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Με ελληνικά όλα τα στοιχεία του λογαριασμού, με ελληνική κάρτα και χωρίς VPN, αγοράζεις την Ultimate απο το ελληνικό store.

Αν δεν τα καταφέρεις έχεις 2 επιλογές

• Αγοράζεις κωδικό για Ultimate απο κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα τύπου eneba και τον κάνεις redeem ή
  • Επικοινωνείς με τον support της Microsoft και τους λες απλά, ότι δεν μπορείς να αγοράσεις ultimate

Ευχαριστώ για την βοηθεια, τελικα αγορασα απο eneba καρτα οπου την εκανα redeem και επαιξε. Game pass μεχρι 2026, respect

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα αγοράσει gold Αργεντινης πριν ένα χρόνο και την είχα μετατρέψει σε ultimate, τώρα πια έχει λήξει.

Μπορώ τώρα να αγοράσω και να βάλω στον ίδιο microsoft λογαριασμό gold Τουρκίας και να το μετατρέψω σε ultimate με τον ίδιο τρόπο που περιγράφει ο sphinxgr ή πρέπει να φτιάξω νέο account;

Σορυ που ξαναρωτάω ίσως, είδα μια αντίστοιχη ερώτηση πριν 5-6 σελίδες αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω καταλάβει.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, JohnWoo είπε

Thx, ρώτησα γιατί ο περσινός λογαριασμός ήταν ο δεύτερος που έχω φτιάξει και είχα χάσει τα saves του πρώτου!

Δεν υπαρχει λόγος να φτιάχνεις νεο λογαριασμό κάθε φορά. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ δοκίμασα το λινκ στο 2ο βήμα και πράγματι μου έβγαλε 1€  την Ultimate από 12,99 (ήμουν logged in), τώρα που ολοκλήρωσα τη διαδικασία και έφτασα στο 10ο βήμα και έτοιμος να αγοράσω προς 1€, μου το βγάζει στα 12,99.

Τι έγινε; Να περιμένω τις επόμενες ημέρες μήπως το αλλάξουν;

Αν επιλέξω τα 12,99 θα μετατραπεί κανονικά σε ultimate και απλά θα έχω πληρώσει 11,99€ παραπάνω ή τζίφος;;!!

Την συνδρομή Gold την έχει κάνει δεκτή κανονικά πάντως.

Επεξ/σία από JohnWoo
Δημοσ.

Ωραια προχωρα να παρεις τον 1 μηνα ultimate game pass και θα στο μετατρεψει σε ultimate.Ποτε εληξε η συνδρομη σου?Αν εληξε προσφατα οχι δεν θα σου δωσει το ενα ευρω ultimate συντομα.Πρεπει να περασει αρκετος χρονος για να στο δωσει με 1 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, JohnWoo είπε

Έληξε τον 11/2022, να περιμένω ή όχι;;;!!!

Όχι, πάρε τον ένα μήνα με τα 13 ευρώ. Το 1 ευρώ είναι για νέους λογαριασμούς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. 

Νεος στο xbox κατά λάθος αγόρασα ενα μήνα ultimate. μπορώ τερματίζοντας ο μήνας. Να αγοράσω gold και να την αλλάξω? 

Η θα πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό από την αρχή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Chrisfan είπε

καλησπέρα παιδιά. 

Νεος στο xbox κατά λάθος αγόρασα ενα μήνα ultimate. μπορώ τερματίζοντας ο μήνας. Να αγοράσω gold και να την αλλάξω? 

Η θα πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό από την αρχή;

Μπορείς, μόλις λήξει ο μήνας σου, να κάνεις τη διαδικασία που αναφέρεται στο δεύτερο ποστ του νήματος. Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο λογαριασμό. Απλά όταν αγοράσεις τον ένα μήνα ultimate (για να μετατρέψεις όλο το gold σε ultimate) θα χρεωθείς 13 ευρώ.

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Μπορείς, μόλις λήξει ο μήνας σου, να κάνεις τη διαδικασία που αναφέρεται στο δεύτερο ποστ του νήματος. Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο λογαριασμό. Απλά όταν αγοράσεις τον ένα μήνα ultimate (για να μετατρέψεις όλο το gold σε ultimate) θα χρεωθείς 13 ευρώ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...