Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω αγορα xbox game pass απο gold - ultimate ακολουθοντας τον οδηγο στη πρωτη σελιδα, για τον ανιψιο μου, μπορω να μπω απο το δικο μου κινητο ή πρεπει να χρησιμοποιησω το δικο του (το οποιο δε γινεται γιατι ειναι βορεια ελλαδα λολ εκτος αν τον καθοδηγησω αλα ειναι μικρος δυσκολοοοο); με λιγα λογια το κινητο πρεπει να εχει το ιδιο e-mail με το pc? (ms account?) πρωτη φορα θα το κανω και θελω να βεβαιωθω μη κανω καμμια πατατα, ευχαριστω

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα συνδεθείς με το mail του και θα κάνεις τη διαδικασία για αυτόν. 

Δε παίζει ρόλο από ποια συσκευή θα το κάνεις, αρκεί να είναι σωστός ο λογαριασμός 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Θα συνδεθείς με το mail του και θα κάνεις τη διαδικασία για αυτόν. 

Δε παίζει ρόλο από ποια συσκευή θα το κάνεις, αρκεί να είναι σωστός ο λογαριασμός 

στο πισι εχω windscribe να το κανω ετσι ή ρισκαρω; 

Δημοσ.
49 minutes ago, zoya23 said:

στο πισι εχω windscribe να το κανω ετσι ή ρισκαρω; 

δοκιμασε. αν δε γινει, προσπαθησε στο κινητο με vpn.lat

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

δοκιμασε. αν δε γινει, προσπαθησε στο κινητο με vpn.lat

ευχαριστω πολυ τα καταφερα! εβαλα 2 χρονια τουρκιας! ο ανιψιος κανει παρτυ :)

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, zoya23 said:

ευχαριστω πολυ τα καταφερα! εβαλα 2 χρονια τουρκιας! ο ανιψιος κανει παρτυ :)

καλα εκανες, ομως θα ηταν καλυτερα αν εβαλες 3 ετη ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα επειδή θα βάλω και εγώ σε λίγες μέρες που λήγει γίνετε να βάλουμε τουρκίας gold σε λογαριασμό ελληνικό με ελληνικά στοιχεια και μετά μέσα από την κονσόλα με ελληνική κάρτα αγορά game pass για να γίνει η μετατροπή? μήπως χρειάζεται να έχω στοιχεια τουρκίας και διεύθυνση η όχι?

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ.
19 ώρες πριν, andreas443 είπε

καλησπέρα επειδή θα βάλω και εγώ σε λίγες μέρες που λήγει γίνετε να βάλουμε τουρκίας gold σε λογαριασμό ελληνικό με ελληνικά στοιχεια και μετά μέσα από την κονσόλα με ελληνική κάρτα αγορά game pass για να γίνει η μετατροπή? μήπως χρειάζεται να έχω στοιχεια τουρκίας και διεύθυνση η όχι?

Διάβασε το 2ο post. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2023 στις 10:38 ΠΜ, takjar είπε

Δεν υπήρχε ποτέ μόνιμο κουπόνι, με μοναδική εξαίρεση το HOTUKDEALS που έδινε 5% αλλά έληξε με την νέα χρονιά και δεν το έχουν πάρει πρέφα στο hotukdeals.com.

Βγαίνουν κουπόνια στο άσχετο και γίνονται expire είτε με κανόνα χρονικό είτε με κανόνα ποσότητας χρήσης

Τουλάχιστον να υπήρχε κάποιο site ενημερωμένο όσο ποιο άμεσα γίνεται και με το που κάποιο κουπόνι δεν ισχύει ποια να το σβήνει από τη λίστα του και όχι να τα έχει ακόμα και ένα χρόνο μετά απλά για να τραβάει κόσμο.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Εκπληκτικό ότι γίνονται ξανά και ξανά οι ίδιες ερωτήσεις ενώ υπάρχει ο εκπληκτικός οδηγός του sphinx και έχουν απαντήσει διάφορα μέλη σε πολλές ερωτήσεις 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 22/1/2023 στις 5:52 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Τουλάχιστον να υπήρχε κάποιο site ενημερωμένο όσο ποιο άμεσα γίνεται και με το που κάποιο κουπόνι δεν ισχύει ποια να το σβήνει από τη λίστα του και όχι να τα έχει ακόμα και ένα χρόνο μετά απλά για να τραβάει κόσμο.

Δυστυχώς, επειδή χρησιμοποιούν εργαλεία όπου κλέβει το κάθε κουπονάδικο τα κουπόνια του αλουνού και πρακτικά έτσι ανανεώνουν τις λίστες τους, ακόμα να να μαρκάρουν το κουπόνι τους ανενεργό κάποιος χρήστης, γίνεται ξανά enable μόλις το πάρουν ενεργό από το άλλο site

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, inuk35 είπε

Καλησπέρα, έκανα όλα τα βήματα  μέχρι το 9ο με VPN  Τουρκίας  με επιτυχία αλλά οταν πηγαίνω στο 10o βήμα για να αγοράσω το ultimate game pass με 1 Ευρω μου βγάζει μήνυμα " Change your Microsoft store region you are currently have a subscription from different region", Όταν δοκιμάζω να επιλέξω game pass μόνο για pc με αφήνει να προχωρήσω.  Συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενο ποστ αλλά  δεν βρήκα κάτι. Και η χαζομάρα είναι ότι πήγα να κάνω εξυπηρέτηση σε κάποιο φίλο φίλου και έχω βρεθεί και εκτεθειμένος. Λάθος μου το αναγνωρίζω

Επεξ/σία από inuk35
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, inuk35 είπε

Μήπως έχεις Region ορισμένο εκτός Ελλάδος?!

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από ότι βλέπω το region μου είναι Ελλάδα, 

11 ώρες πριν, inuk35 είπε

Επεξ/σία από inuk35

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...