Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Καλησπέρα, αγόρασα ένα κλειδί Αργεντινής το cyberpunk από eneba συγκεκριμένα που βρήκα 10 ευρώ και ενεργοποίησα το vpn.lat μόνο κατά την εξαργύρωση απ το κινητό μου, δείχνει να το πήρε και τώρα κατεβαίνει κανονικα το game στη κονσόλα. Τα στοιχεία μου στο xbox και στο λογαριασμό είναι Ελλάδα.

Έκανα σωστά τη διαδικασία?

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν το vpn δουλεύει μόνο για Αργεντινή και Βραζιλία και όχι με Τουρκία ή Αμερική και αν μπορεί να φάει ban η κονσόλα με αυτό το τρόπο ενεργοποίησης κλειδιού.

Edit: Σόρυ αν κάνω αυτό το ερώτημα σε λάθος τοπικ αλλά το τοπικ του series x είναι κλειδωμένο.

Αφού κατεβαίνει την έκανες σωστά τη διαδικασία 😛

Τι εννοείς αν το << vpn δουλεύει μόνο για Αργεντινή και Βραζιλία >> ;

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα ban.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gregpec2 είπε

😛

Τι εννοείς αν το << vpn δουλεύει μόνο για Αργεντινή και Βραζιλία >> ;

Ενοοω αν αγοράσω ένα κλειδί από Τουρκία ή Αμερική και το ενεργοποιήσω με vpn Τουρκίας ή Αμερικής αντίστοιχα θα δουλεύει το ίδιο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ενοοω αν αγοράσω ένα κλειδί από Τουρκία ή Αμερική και το ενεργοποιήσω με vpn Τουρκίας ή Αμερικής αντίστοιχα θα δουλεύει το ίδιο?

Ναι, έχω κάνει αγορές από Βραζιλία, Αργεντινή και Τουρκία και με το ανάλογο vpn (vpn.lat από κινητό .η windscribe από λάπτοπ)  όλα δουλεύουν ορθώς.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, touristen είπε

Ναι, έχω κάνει αγορές από Βραζιλία, Αργεντινή και Τουρκία και με το ανάλογο vpn (vpn.lat από κινητό .η windscribe από λάπτοπ)  όλα δουλεύουν ορθώς.

A ok τότε γιατί είχα ακούσει τελευταία ότι Τουρκία δεν δουλεύει πια το vpn.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

A ok τότε γιατί είχα ακούσει τελευταία ότι Τουρκία δεν δουλεύει πια το vpn.

Είναι ανάλογα το vpn που χρησιμοποιείς. Εγώ με Windscribe παίζει μια χαρά η Τουρκία 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ναι μια χαρά θα δουλεύει, έχω αγοράσει πολλές φορές και πρόσφατα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή λίγο χάθηκα, σε λογαριασμό που έχω ήδη κάνει το κόλπο με τα 3 χρόνια και τελειώνει σε 1 μήνα τι είναι καλύτερο και τι μπορώ να κάνω;

Κάνω ξανά το ίδιο κόλπο πριν τελειώσει η συνδρομή; 
Κάνω ξανά το ίδιο κόλπο αφού τελειώσει η συνδρομή; 
Κάνω άλλο κόλπο; 
Κάνω άλλο λογαριασμό; (θα ήθελα να το αποφύγω)

Δημοσ.

Το πιο λογικό είναι να περιμένεις να λήξει η συνδρομή. Έπειτα να φορτωσεις έως 36 μήνες gold και έπειτα με 1 ή 13€ να γίνει η μετατροπή σε ultimate. 

Απλά να ελπίζεις μεσα στο μήνα μην αλλάξει κάτι 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexzzz είπε

Καλησπέρα παιδιά, επειδή λίγο χάθηκα, σε λογαριασμό που έχω ήδη κάνει το κόλπο με τα 3 χρόνια και τελειώνει σε 1 μήνα τι είναι καλύτερο και τι μπορώ να κάνω;

Κάνω ξανά το ίδιο κόλπο πριν τελειώσει η συνδρομή; 
Κάνω ξανά το ίδιο κόλπο αφού τελειώσει η συνδρομή; 
Κάνω άλλο κόλπο; 
Κάνω άλλο λογαριασμό; (θα ήθελα να το αποφύγω)

Κάνεις ξανά το ίδιο κόλπο αφού τελειώσει η συνδρομή 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, d_gkal είπε

Το πιο λογικό είναι να περιμένεις να λήξει η συνδρομή. Έπειτα να φορτωσεις έως 36 μήνες gold και έπειτα με 1 ή 13€ να γίνει η μετατροπή σε ultimate. 

Απλά να ελπίζεις μεσα στο μήνα μην αλλάξει κάτι 

9 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Κάνεις ξανά το ίδιο κόλπο αφού τελειώσει η συνδρομή 

Ευχαριστώ. Δεν θα χάσω κάτι από save ή από τα παιχνίδια που πήρα με gold, έτσι; 

Δημοσ.

ιδέα μου είναι ή τελευταία δεν βλέπουμε πολύ νέο υλικό στο gamepass;

Το high on life αξιόλογο, το deathloop καλή προσθήκη (αν και το ψιλο-παράτησα λόγω έλλειψης save). Εχω στραφεί σε παλιότερο υλικό τελευταία, έβαλα το just cause 4 που φαίνεται πολυ ενδιαφέρον και δεν το είχα παίξει.

Εχει πολλά που αναμένονται στο 2023 αλλά χωρίς σαφή ημερομηνία ακόμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jimmakos7 είπε

προσπαθω να περασω την 12μηνη στο redeem με vpn ανοικτο ειτε nord ειτε windscribe αλλα συνεχεια με εχει region united states 

τι να κανω;

το region στο λογαριασμό της Microsoft, είναι άσχετο με το VPN ούτε χρειάζεται να το αλλάξεις, για να βάλεις κωδικό με VPN. 

Συνδρομή ποιας χώρας πας να βάλεις?

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τουρκικο κωδικο με τουρκικο vpn

μου λεει δεν ειναι δυνατη η εξαργυρωση αυτου του κωδικου , εχει αγοραστει σε διαφορετικη περιοχη απο το λογαριασμο σας

Επεξ/σία από jimmakos7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...