Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 minutes ago, dakangr said:

Υπάρχει κάποιος που πηρε Gift Card απο Πειραιως και του πιστωθηκαν τα yellows?

Ακόμη όχι. 

Η προωθητική ενέργεια λήγει στις 12/1 και οι πόντοι θα πιστωθούν έως και 15 ημέρες μετά. 

Άρα απ' τις 27/1 και μετά θα πρέπει να ανησυχούμε 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry για το offtopic, αλλά πιθανόν ειναι το πιο κατάλληλο thread για να ρωτησω.

Υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας για ελληνικο xbox support ή ο μονος τροπος ειναι να ζητησω να με καλεσουν απο τις επιλογες επικοινωνιας? 

Εχω βρει αυτα τα τηλεφωνα αλλα δεν ξερω αν ισχυουν και για XBox support.

Τηλέφωνο: +30 211 1206 000
Φαξ: +30 211 1206 003
Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) (local charge) or +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο) (calling from mobile device)

Επεξ/σία από mikesss

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που μπορει να παρει καποιος με 100 ευρω δωροκαρτα microsoft; Μπορει να φτιαξει λογαριασμο αλλης χωρας; Σκεφτομαι για αγορα με την Πειραιως, τζαμπα θα ειναι στην ουσια.

Επεξ/σία από Witcher1st

9 minutes ago, Witcher1st said:

Ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που μπορει να παρει καποιος με 100 ευρω δωροκαρτα microsoft; Μπορει να φτιαξει λογαριασμο αλλης χωρας; Σκεφτομαι για αγορα με την Πειραιως, τζαμπα θα ειναι στην ουσια.

Να αγοράσει hardware απ' το γερμανικό store 

• Confused 1

3 ώρες πριν, mikesss είπε

Sorry για το offtopic, αλλά πιθανόν ειναι το πιο κατάλληλο thread για να ρωτησω.

Υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας για ελληνικο xbox support ή ο μονος τροπος ειναι να ζητησω να με καλεσουν απο τις επιλογες επικοινωνιας? 

Εχω βρει αυτα τα τηλεφωνα αλλα δεν ξερω αν ισχυουν και για XBox support.

Τηλέφωνο: +30 211 1206 000
Φαξ: +30 211 1206 003
Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) (local charge) or +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο) (calling from mobile device)

Πήρα πρόσφατα τηλέφωνο σε ελληνικό νούμερο, δε θυμάμαι ποιο ήταν, για μια αγορά κονσόλας που είχα κάνει και δεν είχε έρθει mail επιβεβαίωσης. 

Αναμονή ελάχιστα δευτερόλεπτα, γλώσσα αγγλικά (στο αναφέρει πριν μιλήσεις) και τρομερή εξυπηρέτηση. Στο τέλος προσπάθησε να μου πουλήσει επέκταση εγγύησης και Xbox Game Pass, έφαγε άκυρο και για τα δύο.

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Σαν τι δλδ; Κονσολες δε παιζω. 

Ε πέρα από pass κτλ για pc, τα οποία όμως μπορείς να τα αγοράσεις αρκετά φθηνότερα με τους πλάγιους τρόπους, αν παίζεις diablo 4 ή mw2, ίσως να πάρεις Blizzard gift card. 

• Sad 1

Καλησπέρα, μια ερώτηση.  Εαν κάποιος έχει πάρει τρίμηνη  ultimate, μπορεί να κάνει πάλι τη διαδικασία κ να βάλει από επάνω την τρίμηνη ή πρέπει να κάνει τη διαδικασία με το 1€ κ μετά να βάλει κ την τρίμηνη 

41 λεπτά πριν, christos78 είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση.  Εαν κάποιος έχει πάρει τρίμηνη  ultimate, μπορεί να κάνει πάλι τη διαδικασία κ να βάλει από επάνω την τρίμηνη ή πρέπει να κάνει τη διαδικασία με το 1€ κ μετά να βάλει κ την τρίμηνη 

Μπορείς να τη προσθέσεις από τώρα. Η διαδικασία που αγοράζεις gold και τα μετατρέπεις σε ultimate ισχύει σε συνδρομές που έχουν λήξει 

Καλησπέρα, 

Έχω αγοράσει gamepass μέσω vpn Τουρκίας. 

Θα ήθελα να αγοράσω και extra games αλλά θέλει τουρκική κάρτα. Υπάρχει κάποιο workaround; 

Αν όχι αν γυρίσω το account στην Ελλάδα θα διατηρήσω την συνδρομή που έχω ήδη;

16 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Καλησπέρα, 

Έχω αγοράσει gamepass μέσω vpn Τουρκίας. 

Θα ήθελα να αγοράσω και extra games αλλά θέλει τουρκική κάρτα. Υπάρχει κάποιο workaround; 

Αν όχι αν γυρίσω το account στην Ελλάδα θα διατηρήσω την συνδρομή που έχω ήδη;

Κατ αρχάς γιατί έχεις Τούρκικο λογαριασμό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αγόρασα ένα κλειδί Αργεντινής το cyberpunk από eneba συγκεκριμένα που βρήκα 10 ευρώ και ενεργοποίησα το vpn.lat μόνο κατά την εξαργύρωση απ το κινητό μου, δείχνει να το πήρε και τώρα κατεβαίνει κανονικα το game στη κονσόλα. Τα στοιχεία μου στο xbox και στο λογαριασμό είναι Ελλάδα.

Έκανα σωστά τη διαδικασία?

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν το vpn δουλεύει μόνο για Αργεντινή και Βραζιλία και όχι με Τουρκία ή Αμερική και αν μπορεί να φάει ban η κονσόλα με αυτό το τρόπο ενεργοποίησης κλειδιού.

Edit: Σόρυ αν κάνω αυτό το ερώτημα σε λάθος τοπικ αλλά το τοπικ του series x είναι κλειδωμένο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

1 ώρα πριν, Nnoutas είπε

Κατ αρχάς γιατί έχεις Τούρκικο λογαριασμό; 

Βαθιά μέσα μου νιώθω Τούρκος. Έχει σημασία όμως ο λόγος που έχω τουρκικό λογαριασμό, σε σχέση με το τι γίνεται αν αλλάξω region;

• Confused 1

1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Βαθιά μέσα μου νιώθω Τούρκος. Έχει σημασία όμως ο λόγος που έχω τουρκικό λογαριασμό, σε σχέση με το τι γίνεται αν αλλάξω region;

Ρωτάω για να καταλάβω (ειλικρινής απορία) σε τι εξυπηρετεί να έχεις Τούρκικο λογαριασμό; Σε ότι αφορά το ερώτημά σου, ναι μπορείς να αλλάξεις region στο account σου αλλά δεν θα μπορείς να διατηρήσεις τις συνδρομές σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...