Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Τι φωτογραφίες; Για ποιο λόγο; 

Για να επιβεβαιώσουν ότι ο κάτοχος της κάρτας έκανε την αγορά και ότι είναι υπαρκτό άτομο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

45 λεπτά πριν, jpil είπε

Για να επιβεβαιώσουν ότι ο κάτοχος της κάρτας έκανε την αγορά και ότι είναι υπαρκτό άτομο.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό σε διαδικτυακές συναλλαγές. Γίνεται αυτόματα και στιγμιαία η επιβεβαίωση των στοιχείων της κάρτας και η επιβεβαίωση, στην περίπτωση του φυσικού προσώπου, γίνεται πάντα με αποστολή μνήματος στο κινητό τηλέφωνο ή στο email. Είναι σίγουρα αξιόπιστο το σάιτ.

• Like 1

Μια ερώτηση να κάνω.Διαβασα τις τελευταίες σελίδες και όπως καταλαβα όπως λέει και ένα μέλος για αγορά παιχνιδιού από eneba Αργεντινής κάνουμε αγορά κανονικά το παιχνιδι απλώς βάζουμε vpn Αργεντινής όταν πάμε να βάλουμε τον κωδικό στην Microsoft reedem.Ολα αυτά τα έκανα.Ηθελα να ρωτήσω η διαδικασία αυτή πετυχαίνει  μόνο από απο eneba Αργεντινής η μπορώ να αγοράσω και από Τουρκία η λατινική Αμερική οπου  βρω φτηνότερα το παιχνίδι που θέλω και στο τελευταίο βήμα να βάλω vpn?

29 λεπτά πριν, sifario1 είπε

Μια ερώτηση να κάνω.Διαβασα τις τελευταίες σελίδες και όπως καταλαβα όπως λέει και ένα μέλος για αγορά παιχνιδιού από eneba Αργεντινής κάνουμε αγορά κανονικά το παιχνιδι απλώς βάζουμε vpn Αργεντινής όταν πάμε να βάλουμε τον κωδικό στην Microsoft reedem.Ολα αυτά τα έκανα.Ηθελα να ρωτήσω η διαδικασία αυτή πετυχαίνει  μόνο από απο eneba Αργεντινής η μπορώ να αγοράσω και από Τουρκία η λατινική Αμερική οπου  βρω φτηνότερα το παιχνίδι που θέλω και στο τελευταίο βήμα να βάλω vpn?

Μπορείς να αγοράσεις όποιας χώρας κλειδί θέλεις και σε συμφέρει από το eneba και το κάθε eneba. Aπό εμένα για παράδειγμα έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς Αργεντινή, Τουρκία και ΗΠΑ. Το Vpn το ενεργοποιείς όταν είναι να κάνεις redeem τον κωδικό του κλειδιού στην σελίδα της μικρομαλακής.

• Like 1
  • Sad 1

11 ώρες πριν, sifario1 είπε

10 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Μπορείς να αγοράσεις όποιας χώρας κλειδί θέλεις και σε συμφέρει από το eneba και το κάθε eneba. Aπό εμένα για παράδειγμα έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς Αργεντινή, Τουρκία και ΗΠΑ. Το Vpn το ενεργοποιείς όταν είναι να κάνεις redeem τον κωδικό του κλειδιού στην σελίδα της μικρομαλακής.

Με την προϋπόθεση πάντα ότι υπάρχει vpn που δουλεύει σωστά σε αυτη τη χωρα...

• Like 1

Παιδια σορρυ ειμαι ασχετος με συνδρομες, αλλα μολις πηρα ενα PC και λεει οτι μου δινει ενα μηνα δωρεαν xbox pass ultimate. Τι ειναι αυτο ακριβως

γκογγκλαρα και λεει προσβαση σε πανω απο 100 τιτλους κτλ. Δε παιζω online εγω γενικα, οποτε αν το ενεργοποιησω τι μου ακριβως θα εχω? Τα παιχνιδια τα στριμαρω η πρεπει να κατεβουν στον δισκο, και μολις ληξει ο μηνας κοβεται η προσβαση και η προοδος

2 λεπτά πριν, therock είπε

Παιδια σορρυ ειμαι ασχετος με συνδρομες, αλλα μολις πηρα ενα PC και λεει οτι μου δινει ενα μηνα δωρεαν xbox pass ultimate. Τι ειναι αυτο ακριβως

γκογγκλαρα και λεει προσβαση σε πανω απο 100 τιτλους κτλ. Δε παιζω online εγω γενικα, οποτε αν το ενεργοποιησω τι μου ακριβως θα εχω? Τα παιχνιδια τα στριμαρω η πρεπει να κατεβουν στον δισκο, και μολις ληξει ο μηνας κοβεται η προσβαση και η προοδος

Τα παιχνίδια βρίσκονται σε μία λίστα στο Game Pass της Microsoft και για να τα παίξεις πρέπει να τα κατεβάσεις στον σκληρό πρώτα. Δεν σου ανήκουν τα παιχνίδια. Θα μπορείς να τα παίζεις για όσο έχεις τη συνδρομή. Η πρόοδος δεν σταματάει. Αν διακόψεις τη συνδρομή και αποφασίσεις στο μέλλον να την ανανεώσεις τα saves σου θα είναι εκεί. 

24 λεπτά πριν, therock είπε

Διάβασε το πρώτο post στο τρέχον θέμα.

Λοιπόν όλα καλά. Αγόρασα απο Eneba και G2A τουρκικούς και αμερικανικούς κωδικούς και έγιναν redeemed με vpn χωρις κανένα πρόβλημα.Επίσης έχω από παλιά Us paypal account και αγόρασα απευθείας από το Us store χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς τη χρήση vpn.

13 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Επίσης έχω από παλιά Us paypal account και αγόρασα απευθείας από το Us store χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς τη χρήση vpn.

Έχεις κ region USA όμως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...