Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Ειναι εφικτό να κάνεις μια απλή μηνιαία συνδρομή game pass μέσω Τουρκίας?

Οπως δλδ σε Disney Amazon κλπ, να τραβάει κάθε μήνα απο πχ μια Revolut το ποσό?

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Thatsall είπε

Χρόνια πολλά παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Ειναι εφικτό να κάνεις μια απλή μηνιαία συνδρομή game pass μέσω Τουρκίας?

Οπως δλδ σε Disney Amazon κλπ, να τραβάει κάθε μήνα απο πχ μια Revolut το ποσό?

Αν έχεις τούρκικη κάρτα ναι μπορείς. Σε κάθε άλλη περίπτωση όχι. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά θα το σπάσω. Αγόρασα δύο 12-μηνες τούρκικες μέσω Eneba.

Κάνω login με ένα παλιο λογαριασμό αφού έχω συνδεθεί στο VPN με Τουρκία.

Εξαργυρώνω τον 1ο κωδικό πάω να το βάλω και μου λέει δε γίνεται εξαργύρωση. Έχει αγοραστεί για άλλη περιοχή.

Φτιάχνω λογαριασμό νέο στο outlook με το VPN πάλι σε Τουρκία, πάω πάλι να κάνω εξαργύρωση και πάλι μου πετάει το ίδιο μήνυμα.

Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, majnun είπε

Ρε παιδιά θα το σπάσω. Αγόρασα δύο 12-μηνες τούρκικες μέσω Eneba.

Κάνω login με ένα παλιο λογαριασμό αφού έχω συνδεθεί στο VPN με Τουρκία.

Εξαργυρώνω τον 1ο κωδικό πάω να το βάλω και μου λέει δε γίνεται εξαργύρωση. Έχει αγοραστεί για άλλη περιοχή.

Φτιάχνω λογαριασμό νέο στο outlook με το VPN πάλι σε Τουρκία, πάω πάλι να κάνω εξαργύρωση και πάλι μου πετάει το ίδιο μήνυμα.

Τι κάνω λάθος;

Προφανώς στην πρώτη περίπτωση δεν έχεις πάρει ip τουρκική. Τσεκαρε αν η τοποθεσία σου πρώτα είναι τουρκική. Δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό τουρκικό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάφερα να πάρω τουρκικη ip (το NordVPN πετούσε χαρταετο) και να βάλω τα 2 έτη Gold.

Αμ, έλα που στο να πάρω το 1 μήνα Ultimate μου πετάει ότι είμαι για άλλη περιοχή, βγάζει ένα error και πάπαλα.

Δοκίμασα:

Α) Γύρισα την περιοχή σε Ελλάδα αλλά συνεχίζει με το ίδιο σφάλμα

Β) Προσπάθησα να κάνω την εγγραφή στην Τουρκίας με 45 λίρες (2.5ε) αλλά στο τελευταίο βήμα μου πετάει σφάλμα οτι πρέπει να κάνω την αγορά με κάρτα τουρκίας (δοκίμασα ρέβολουτ).

Να πω οτι το κάνω πρώτη φορά και με παιδεύει τόσο, τι να πω. Σαν πρωτάρης με έχει πάει.

Προσπάθησα και πήρα και μια Global Ultimate 2-μηνων πάλι από το Eneba μπας και το καταφέρω με ενα redeem πάλι. Πουθενά δεν την αναγνωρίζει.

Παιδία είμαι στο 0.

Επεξ/σία από majnun
Δημοσ.
3 ώρες πριν, majnun είπε

Κατάφερα να πάρω τουρκικη ip (το NordVPN πετούσε χαρταετο) και να βάλω τα 2 έτη Gold.

Αμ, έλα που στο να πάρω το 1 μήνα Ultimate μου πετάει ότι είμαι για άλλη περιοχή, βγάζει ένα error και πάπαλα.

Δοκίμασα:

Β) Προσπάθησα να κάνω την εγγραφή στην Τουρκίας με 45 λίρες (2.5ε) αλλά στο τελευταίο βήμα μου πετάει σφάλμα οτι πρέπει να κάνω την αγορά με κάρτα τουρκίας (δοκίμασα ρέβολουτ).

Να πω οτι το κάνω πρώτη φορά και με παιδεύει τόσο, τι να πω. Σαν πρωτάρης με έχει πάει.

Προσπάθησα και πήρα και μια Global Ultimate 2-μηνων πάλι από το Eneba μπας και το καταφέρω με ενα redeem πάλι. Πουθενά δεν την αναγνωρίζει.

Παιδία είμαι στο 0.

Ελπίζω οτι ανοίγεις incognito σελίδα οταν κάνεις redeem με το vpn ε;

Δοκίμασε και με vpn.lat από κινητό μήπως το πάρει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, majnun είπε

Δοκίμασα:

Παιδία είμαι στο 0.

Μπες από την κονσόλα και πάρε το ultimate.Ετσι το έκανα και εγώ.Αλλιως δε με αφηνε.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, majnun είπε

Δοκίμασα:

Παιδία είμαι στο 0.

Τον ένα μήνα ultimate τον βάζεις χωρίς vpn. Με τον κανονικό σου, ελληνικό, λογαριασμό. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είχα κάνει στην αρχή του covid την διαδικασία και ειδών συνδρομή ultimate μέχρι τον 4/2023.

Θα μπορούσα να κάνω ανανέωση έστω κ από τώρα για 1 χρόνο η όσο παίρνει από τώρα;

Η επειδή είμαι ήδη ultimate  , αλλάζει η διαδικασία;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, evagelos_21 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Είχα κάνει στην αρχή του covid την διαδικασία και ειδών συνδρομή ultimate μέχρι τον 4/2023.

Θα μπορούσα να κάνω ανανέωση έστω κ από τώρα για 1 χρόνο η όσο παίρνει από τώρα;

Η επειδή είμαι ήδη ultimate  , αλλάζει η διαδικασία;

Αν δεν λήξει η συνδρομή ultimate δεν μπορείς να κάνεις τη διαδικασία με μετατροπή της Gold 1 προς 1.

Μπορείς να  στακάρεις μόνο ultimate αφού έχεις ενεργή συνδρομή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jpil είπε

Οι τιμές ανέβηκαν;

36 το βραζιλιάνικο 12μηνο;

110 περίπου για τρία χρόνια ή ψάχνω σε λάθος μέρος;

Κοίτα από Τουρκία μεριά 😉

• Like 1
Δημοσ.

τελικά τα κατάφερα με το game pass (kinguin με 83€ περίπου από Τουρκία, μπήκα από edge και μου έδωσε και κουπόνι, εγκατάσταση μέσω pc με windscribe).

τα παιδιά θέλουν τώρα το NBA 2k23. το βλέπω από Αργεντινή πιο χαμηλή τιμή στα 20 € και Τουρκία 24€.

το χτυπάω με τον ίδιο τρόπο???

Δημοσ.
7 ώρες πριν, antnatal είπε

τελικά τα κατάφερα με το game pass (kinguin με 83€ περίπου από Τουρκία, μπήκα από edge και μου έδωσε και κουπόνι, εγκατάσταση μέσω pc με windscribe).

τα παιδιά θέλουν τώρα το NBA 2k23. το βλέπω από Αργεντινή πιο χαμηλή τιμή στα 20 € και Τουρκία 24€.

το χτυπάω με τον ίδιο τρόπο???

Ναι,

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος και θέλω να βάλω μια συνδρομή με καρτες από Τουρκία.

Επειδή έχω χαοθει λίγο, με ποιο VPN λειτουργεί; Έχω διαβάσει στο καρφιτσωμενο μήνυμα τι πρέπει να κάνω αλλά έχω προβληματιστεί για το αν θα το δεχτεί.

Έχω το urban στο κινητό που έχει τουρκικό server, ειναι οκ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...