Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Ήρθε η ώρα και το έκανα ανανέωση κι εγώ, όλα μια χαρά, βγαίνει 2,5€ ο μήνας περίπου.

Να δω πότε θα μπαλώσουν την τρύπα που έχουν αφήσει, γιατί 100% γνωρίζουν τι παίζει.

Ίσως ελπίζουν ότι όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε τόσο invested στο οικοσύστημά τους που δε θα θέλουμε/μπορούμε να φύγουμε και θα σκάμε 13+€ το μήνα. Φουσκώνουν και τα νούμερα με τους συνδρομητές για να δείχνουν πόσο καλά πάει το game pass. Aν και εμείς που το κάνουμε παίζει να είμαστε σταγόνα μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους.

από που ψώνισες? από κινητό ή browser? με ποιο vpn?

Επεξ/σία από antnatal
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Ήρθε η ώρα και το έκανα ανανέωση κι εγώ, όλα μια χαρά, βγαίνει 2,5€ ο μήνας περίπου.

Να δω πότε θα μπαλώσουν την τρύπα που έχουν αφήσει, γιατί 100% γνωρίζουν τι παίζει.

Ίσως ελπίζουν ότι όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε τόσο invested στο οικοσύστημά τους που δε θα θέλουμε/μπορούμε να φύγουμε και θα σκάμε 13+€ το μήνα. Φουσκώνουν και τα νούμερα με τους συνδρομητές για να δείχνουν πόσο καλά πάει το game pass. Aν και εμείς που το κάνουμε παίζει να είμαστε σταγόνα μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους.

απο που πηρες και βγηκε 2,5 € / μηνας φιλε μου ; Ληγει η συνδρομη μου τον Φεβρουαριο θα πρεπει σιγα σιγα να αρχισω να ψαχνομαι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, antnatal είπε

από που ψώνισες? από κινητό ή browser? με ποιο vpn?

1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

απο που πηρες και βγηκε 2,5 € / μηνας φιλε μου ; Ληγει η συνδρομη μου τον Φεβρουαριο θα πρεπει σιγα σιγα να αρχισω να ψαχνομαι

Το φθηνότερο που βρήκα(δεν έψαξα και πολύ) ήταν από Eneba, Χbox Live Gold της Τουρκίας 12 μηνών, που έβγαινε στα ~28€.

Κατά τα άλλα, ίδιες ακριβώς οδηγίες με τα αρχικά post, απλά όπου Βραζιλία->Τουρκία.

VPN έχω της Nord, οπότε χρησημοποίησα αυτό, από το κινητό μου για την ενεργοποίηση των καρτών και όλα τα άλλα από το pc, χωρίς vpn.

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Αν την κλείσουν θα βάλουμε family πακέτο που βγαίνει περίπου 5 ευρώ ο μηνας 😛

57 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Αν την κλείσουν θα βάλουμε family πακέτο που βγαίνει περίπου 5 ευρώ ο μηνας 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθώντας όλα τα βήματα και χρησιμοποιώντας hola vpn στο κινητό όλα πήγαν μια χαρά.

Αφού έγινε ultimate με 1€ και απενεργοποίησα την περιοδική πληρωμή, να υποθέσω ότι μπορώ να αφαιρέσω τη πιστωτική κάρτα από το τρόπο πληρωμής ή χρειάζεται να μείνει;

Επεξ/σία από vikman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Το φθηνότερο που βρήκα(δεν έψαξα και πολύ) ήταν από Eneba, Χbox Live Gold της Τουρκίας 12 μηνών, που έβγαινε στα ~28€.

Κατά τα άλλα, ίδιες ακριβώς οδηγίες με τα αρχικά post, απλά όπου Βραζιλία->Τουρκία.

VPN έχω της Nord, οπότε χρησημοποίησα αυτό, από το κινητό μου για την ενεργοποίηση των καρτών και όλα τα άλλα από το pc, χωρίς vpn.

Λογικά μιλάς για αυτό https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-turkey

Μπορώ να την αγοράσω τώρα και να την περάσω όταν λήξει η συνδρομή μου ; ή παίζει να έχω πρόβλημα ; 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Λογικά μιλάς για αυτό https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-turkey

Μπορώ να την αγοράσω τώρα και να την περάσω όταν λήξει η συνδρομή μου ; ή παίζει να έχω πρόβλημα ; 

Πρέπει πρώτα να λήξει η συνδρομή σου και μετά να την περάσεις. Διαφορετικά το conversion δεν θα είναι ένα προς ένα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Πρέπει πρώτα να λήξει η συνδρομή σου και μετά να την περάσεις. Διαφορετικά το conversion δεν θα είναι ένα προς ένα.

Ναι αυτό το ξέρω. Αναρωτιέμαι αν την παρω τώρα που είναι σε αυτά τα χρήματα και την χρησιμοποιήσω όταν λήξει η να την παρω τότε μια και καλή απλά. Φοβάμαι μην εκτοξευτεί λόγο των φήμων για αυξηση 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Ναι αυτό το ξέρω. Αναρωτιέμαι αν την παρω τώρα που είναι σε αυτά τα χρήματα και την χρησιμοποιήσω όταν λήξει η να την παρω τότε μια και καλή απλά. Φοβάμαι μην εκτοξευτεί λόγο των φήμων για αυξηση 

Όχι μην την πάρεις τώρα γιατί αν έχεις πρόβλημα σε λίγους μήνες που θα την χρησιμοποιήσεις τότε κανείς δεν ξέρει αν θα εχεις βοήθεια απο το support .

• Like 1
Δημοσ.

82 ευρώ για τρία χρόνια μόλις βγήκε σε μένα από turgame με revolut και Windscribe vpn. Πολύ απλή διαδικασία σε δύο λεπτά ήμουν έτοιμος και ήδη παίζω Football Manager 2013 στο pc. 

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές μια ερώτηση όσο αφορά τα free VPN βλέπω ότι αφορά την Τουρκία όλοι λένε το Windscribe είναι αυτό που χρησιμοποιούν χωρίς θέμα για Αργεντινή ας πούμε είναι καλό να γίνει η διαδικασία με αυτό το VPN ή για κάθε χώρα αυτό που συνηθώς δεν έχει θέμα είναι διαφορετικό?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, DimitriosT86 είπε

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές μια ερώτηση όσο αφορά τα free VPN βλέπω ότι αφορά την Τουρκία όλοι λένε το Windscribe είναι αυτό που χρησιμοποιούν χωρίς θέμα για Αργεντινή ας πούμε είναι καλό να γίνει η διαδικασία με αυτό το VPN ή για κάθε χώρα αυτό που συνηθώς δεν έχει θέμα είναι διαφορετικό?

Δοκίμασε οποίο βρεις, αλλά πριν από κάθε ενέργεια να είσαι σίγουρος πως έχεις IP της χώρας που θες. Αυτό το επιβεβαιώνεις με έναν απλό έλεγχο "what is my IP" στο Google.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...