Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

59 minutes ago, Θοδωρής005 said:

να παρω απο eneba ;

Πάρε απ' όπου πιστεύεις ότι είναι αξιόπιστα και φθηνότερα. 

Eneba πάντως είναι έμπιστη

59 minutes ago, Θοδωρής005 said:

να παρω απο eneba ;

Πάρε απ' όπου πιστεύεις ότι είναι αξιόπιστα και φθηνότερα. 

Eneba πάντως είναι έμπιστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα θέλω να βάλω game pass στο pc και από ότι βλέπω βγαίνει αρκετά οικονομικά με την χρήση των trials (ξέρω ότι θα χρειάζεται κανουργιο account κάθε φορά και δεν με ενδιαφέρουν τα saves )

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

5 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε

Καλησπέρα θέλω να βάλω game pass στο pc και από ότι βλέπω βγαίνει αρκετά οικονομικά με την χρήση των trials (ξέρω ότι θα χρειάζεται κανουργιο account κάθε φορά και δεν με ενδιαφέρουν τα saves )

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Trial μπορείς να βάλεις μόνο 1. 

33 minutes ago, sphinxgr said:

Trial μπορείς να βάλεις μόνο 1. 

Νέο account θα κάνει κάθε φορά, οπότε πάντα θα έχει trial. 

Βέβαια που αποσκοπεί όλο αυτό αδυνατω να το καταλάβω. 

2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μα πραγματικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Αν φορτώσω το ms account balance μου με 100€ από την προσφορά της Πειραιώς με τις gift card πόσους μήνες μπορώ να έχω game pass. Μέσα στο store γράφει ότι μπορείς να κάνεις εγγραφή για 20 το τρίμηνο. Αυτά τα τρίμηνα μπορούν να στακαριστουν; 

Επεξ/σία από desperalo

54 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι ο χρόνος θα είναι πολύ οικονομικός (περίπου 12 ευρώ) και το γεγονός ότι θα παίζω μόνο τα single player games τα οποία θα τερματίζω κατά την διάρκεια του trial.

3 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε

Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι ο χρόνος θα είναι πολύ οικονομικός (περίπου 12 ευρώ) και το γεγονός ότι θα παίζω μόνο τα single player games τα οποία θα τερματίζω κατά την διάρκεια του trial.

Και δε βαριέσαι να κάνεις κάθε λίγο νέο λογαριασμό; Ο χρόνος από eneba με gift card Τουρκίας βγαίνει στα 30€ περίπου. Τώρα αν για λιγότερο από 20€ το χρόνο έχεις το χρόνο και τη διάθεση να φτιάχνεις νέο λογαριασμό πάω πάσο. 

12 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Και δε βαριέσαι να κάνεις κάθε λίγο νέο λογαριασμό; Ο χρόνος από eneba με gift card Τουρκίας βγαίνει στα 30€ περίπου. Τώρα αν για λιγότερο από 20€ το χρόνο έχεις το χρόνο και τη διάθεση να φτιάχνεις νέο λογαριασμό πάω πάσο. 

O trial κωδικος ειναι για 2 μηνες αρα 6 accounts τον χρονο με κοστος 6 μολις ευρω.Οποτε νομιζω πως συμφερει στην περιπτωση μου μιας και τα περισσοτερα games που παιζω δεν ειναι στο game pass.Επομενως με βαση αυτο τα 5-6 games που θα παιξω θα τα τερματιζω κατα την διαρκεια του τριαλ των 2 μηνων.

Μπορείς να βρεις έναν φίλο να κάνει share τον λογαριασμό του και έτσι θα τη βγάζεις τζάμπα. 

Η ακόμη καλύτερα δε παίζεις ο ίδιος και "πουλάς/νοικιάζεις" τον share λογαριασμό του φίλου που είπαμε παραπάνω και βγάζεις και κέρδος. 

Όπως και να χει win win η κατάσταση!

11 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε

O trial κωδικος ειναι για 2 μηνες αρα 6 accounts τον χρονο με κοστος 6 μολις ευρω.Οποτε νομιζω πως συμφερει στην περιπτωση μου μιας και τα περισσοτερα games που παιζω δεν ειναι στο game pass.Επομενως με βαση αυτο τα 5-6 games που θα παιξω θα τα τερματιζω κατα την διαρκεια του τριαλ των 2 μηνων.

Και γιατί αντί για trials και νέο account κάθε λίγο και λιγάκι, να μην παίρνεις 1 month non stackable συνδρομές; Έτσι μόλις λήγει ο ένας μήνας, καπάκι να βάζεις άλλον....

Ήρθε η ώρα και το έκανα ανανέωση κι εγώ, όλα μια χαρά, βγαίνει 2,5€ ο μήνας περίπου.

Να δω πότε θα μπαλώσουν την τρύπα που έχουν αφήσει, γιατί 100% γνωρίζουν τι παίζει.

Ίσως ελπίζουν ότι όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε τόσο invested στο οικοσύστημά τους που δε θα θέλουμε/μπορούμε να φύγουμε και θα σκάμε 13+€ το μήνα. Φουσκώνουν και τα νούμερα με τους συνδρομητές για να δείχνουν πόσο καλά πάει το game pass. Aν και εμείς που το κάνουμε παίζει να είμαστε σταγόνα μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...