NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 9:11 ΠΜ, tasosbacon είπε Νομιζω οτι το ultimate game pass με τα 100 παιχνιδια Γύρω στα 450 είναι τα παιχνίδια στο game pass.
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άσχετη / σχετική ερώτηση. Πλέον και η συνδρομή του Playstation έχει κάμποσα παιχνίδια και με παρόμοιους τρόπους όπως στο xbox μπορεί να βγει στα 30€/ έτος. Οι ερωτήσεις μου ειναι: Η ποιότητα των παιχνιδιών είναι ίδια κ στις 2 κονσόλες ή κάποια έχει περισσότερα? Το XBOX έχει κάπου 400 παιχνίδια. To playstation? Υπάρχει καμία άλλη τρομερή διαφορά υπέρ του playstation? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από sphinxgr
ChrisAce Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 11:59 ΠΜ, sphinxgr είπε Άσχετη / σχετική ερώτηση. Πλέον και η συνδρομή του Playstation έχει κάμποσα παιχνίδια και με παρόμοιους τρόπους όπως στο xbox μπορεί να βγει στα 30€/ έτος. Οι ερωτήσεις μου ειναι: Η ποιότητα των παιχνιδιών είναι ίδια κ στις 2 κονσόλες ή κάποια έχει περισσότερα? Το XBOX έχει κάπου 400 παιχνίδια. To playstation? Υπάρχει καμία άλλη τρομερή διαφορά υπέρ του playstation? Επέκταση Θα σου πω την δικιά μου άποψη, αυτό που βλέπω εγώ, έχοντας και τις 2 υπηρεσίες μαζί με EA στο ps. Εγώ λοιπόν βλέπω περισσότερα ποιοτικά παιχνίδια στο ps και λόγω των αποκλειστικών τίτλων του. Ακόμα και αν δεν μπαίνουν day1. Από μουλτιπλατφορμ έχουν πάνω κάτω τα ίδια έτσι και αλλιώς. Το ps έχει κάπου 700 παιχνίδια μαζί με αυτά που παίζονται μόνο μέσω στρεαμ, ps3 games π.χ. Άλλη διαφορά θα μπορούσα να πω ότι στο ps μπορείς και παίζεις κάποια παιχνίδια χωρίς κατέβασμα, μέσω stream. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο και τονίζω πάλι ότι είναι η δικιά μου άποψη μετά από χρήση και των 2 υπηρεσιών. Θα εξακολουθήσω να έχω και τις 2 υπηρεσίες όσο υπάρχει τρόπος να προμηθεύονται φτηνά...αν όχι τότε εγώ τουλάχιστον ξέρω ποια θα κρατήσω. Να τονίσω εδώ ότι τα παιχνίδια που γουστάρω αγοράζονται οπότε δεν με νοιάζει πότε βγαίνουν από τη κάθε υπηρεσία. Με λίγα λόγια έχουν πολύ σαβουρα και οι 2 υπηρεσίες οπότε όσα παιχνίδια και να έχουν σαν σύνολο, ζήτημα να παίζονται το 1/10 1
tasosbacon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 2:40 ΜΜ, ChrisAce είπε Με λίγα λόγια έχουν πολύ σαβουρα και οι 2 υπηρεσίες οπότε όσα παιχνίδια και να έχουν σαν σύνολο, ζήτημα να παίζονται το 1/10 Το μόνο που δεν έγραψα πιο πάνω. 1
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 2:51 ΜΜ, tasosbacon είπε Το μόνο που δεν έγραψα πιο πάνω. Πιο πάνω δεν ήξερες πόσα παιχνίδια έχει η κάθε υπηρεσία αλλά ήξερες αν αξίζουν?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2023 στις 4:06 ΜΜ, NickTG είπε Πιο πάνω δεν ήξερες πόσα παιχνίδια έχει η κάθε υπηρεσία αλλά ήξερες αν αξίζουν? Άκυρο reply Στις 30/1/2023 στις 2:51 ΜΜ, tasosbacon είπε Το μόνο που δεν έγραψα πιο πάνω. Μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από tsoukalasKaminia
tasosbacon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 4:06 ΜΜ, NickTG είπε Πιο πάνω δεν ήξερες πόσα παιχνίδια έχει η κάθε υπηρεσία αλλά ήξερες αν αξίζουν? Ναι οκ Στις 30/1/2023 στις 4:31 ΜΜ, tsoukalasKaminia είπε Άκυρο reply Μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι Έναν αριθμό έγραψα γενικό που δεν ήξερα
gregpec2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 2:40 ΜΜ, ChrisAce είπε Θα σου πω την δικιά μου άποψη, αυτό που βλέπω εγώ, έχοντας και τις 2 υπηρεσίες μαζί με EA στο ps. Εγώ λοιπόν βλέπω περισσότερα ποιοτικά παιχνίδια στο ps και λόγω των αποκλειστικών τίτλων του. Ακόμα και αν δεν μπαίνουν day1. Από μουλτιπλατφορμ έχουν πάνω κάτω τα ίδια έτσι και αλλιώς. Το ps έχει κάπου 700 παιχνίδια μαζί με αυτά που παίζονται μόνο μέσω στρεαμ, ps3 games π.χ. Άλλη διαφορά θα μπορούσα να πω ότι στο ps μπορείς και παίζεις κάποια παιχνίδια χωρίς κατέβασμα, μέσω stream. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο και τονίζω πάλι ότι είναι η δικιά μου άποψη μετά από χρήση και των 2 υπηρεσιών. Θα εξακολουθήσω να έχω και τις 2 υπηρεσίες όσο υπάρχει τρόπος να προμηθεύονται φτηνά...αν όχι τότε εγώ τουλάχιστον ξέρω ποια θα κρατήσω. Να τονίσω εδώ ότι τα παιχνίδια που γουστάρω αγοράζονται οπότε δεν με νοιάζει πότε βγαίνουν από τη κάθε υπηρεσία. Με λίγα λόγια έχουν πολύ σαβουρα και οι 2 υπηρεσίες οπότε όσα παιχνίδια και να έχουν σαν σύνολο, ζήτημα να παίζονται το 1/10 Επέκταση Το ποστ σου καταδεικνύει πόσο υποκειμενική είναι η απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε ο φίλος παραπάνω. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να ήτανε άλλωστε, μιας και τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Εμένα ας πούμε π.χ. μ ' ενδιαφέρουν τα exclusives να μπαίνουν day one στην υπηρεσία, και πολλά άλλα. Καλώς κάνει και ρωτά ο φίλος, αλλά μάλλον τελικά πρέπει να αναρωτηθεί τι αρέσει σε εκείνον και μόνο. 2
tasosbacon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 5:23 ΜΜ, gregpec2 είπε Το ποστ σου καταδεικνύει πόσο υποκειμενική είναι η απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε ο φίλος παραπάνω. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να ήτανε άλλωστε, μιας και τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Εμένα ας πούμε π.χ. μ ' ενδιαφέρουν τα exclusives να μπαίνουν day one στην υπηρεσία, και πολλά άλλα. Καλώς κάνει και ρωτά ο φίλος, αλλά μάλλον τελικά πρέπει να αναρωτηθεί τι αρέσει σε εκείνον και μόνο. Εγω απλα εκανα μια ερωτηση και εγραψα την αποψη μου και ως συνηθως στο insomnia κραζουν και ειρωνευονται οπως ο Nicktg
_wise_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, αν μπορείς κάποιος να με βοηθήσει. Έκανα σήμερα ένα νέο λογαριασμό για να βάλω 12μηνη Gold συνδρομή και μετά να την αναβαθμίσω σε ultimate. Ο λογαριασμός έχει πάρει τους 12 μήνες Gold αλλά δε λέει να αναβαθμίσει με τίποτα σε ultimate και μου βγάζει συνεχώς σφάλμα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το λογαριασμό τον έκανα με χώρα την Τουρκία, αλλά ακόμα και μετά αν αλλάξω χώρα δεν γίνεται κάτι. Έκανα βλακεία μήπως?
Nnoutas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Το καρφιτσωμένο ποστ λέει ότι πρέπει να τον ακολουθήσετε κατά γράμμα. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι ελληνικός με τα πραγματικά μας στοιχεία. Εδώ λέμε συνέχεια και απαντάμε σε φίλους, ότι ο λογαριασμός πρέπει να είναι ο δικός σας (ελληνικός) για να γίνει σωστά η διαδικασία, είτε με vpn είτε χωρίς. Εσείς, που το βρίσκετε γραμμένο και συνεχίζετε να φτιάχνεται λογαριασμούς από άλλες χώρες; 2
_wise_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δεν είπα ότι ακολουθήσα τον οδηγό και δεν έγινε. Ρώτησα αν γίνεται κάτι ή να κάνω άλλο λογαριασμό. Δε νομίζω ότι χρειάζονται οι ειρωνείες. 1
Nnoutas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 6:42 ΜΜ, _wise_ είπε Δεν είπα ότι ακολουθήσα τον οδηγό και δεν έγινε. Ρώτησα αν γίνεται κάτι ή να κάνω άλλο λογαριασμό. Δε νομίζω ότι χρειάζονται οι ειρωνείες. Καμία ειρωνεία. Έχουν γραφτεί πολλές φορές όλα, νομίζω, περί αυτού του θέματος. Ανέτρεξε στις τελευταίες σελίδες. 1
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 4:31 ΜΜ, tsoukalasKaminia είπε Άκυρο reply Ξεκάθαρα άκυρο. Άλλωστε είναι πολύ λογικό κάποιος που δεν έχει δει καν τη λίστα με τα παιχνίδια, μιας και δεν ξέρει πόσα είναι, να ξέρει πόσα αξίζουν. Στις 30/1/2023 στις 5:34 ΜΜ, tasosbacon είπε Εγω απλα εκανα μια ερωτηση και εγραψα την αποψη μου και ως συνηθως στο insomnia κραζουν και ειρωνευονται οπως ο Nicktg Ναι ο NickTG φταίει όταν η άποψή σου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη βάση καθώς δεν έχεις κάνει τον κόπο να ανοίξεις έστω τη λίστα των παιχνιδιών από τις υπηρεσίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από sphinxgr,
193 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα