Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν πάρω 2 μήνες και τον επόμενο μήνα ξανά αγοράσω άλλον ένα μηνα και κάνω την διαδικασία με το vpn θα έχω θέμα? Η πρέπει να τα βάλω όλα κατευθείαν? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δε φορτώνεις απευθείας όσο διάστημα πιστεύεις ότι θα χρειαστείς; 

Ιδανικά 36 μήνες (όπου είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορείς) 

Όσο πιο πολλούς μήνες βάζεις, τόσο περισσότερο συμφέρει 

Καλησπέρα,

Διάβασα το αρχικό post αλλά είμαι ακόμη σε συγχυση ως προς τι πρέπει να κάνω. Εξηγώ.

Διαθέτω XBOX GAME PASS Ultimate συνδρομή την οποία μοιράζω στα παρακάτω:

• Series X στο σπίτι
  • Series S στο γραφείο
  • Series S φίλου
  • PC φίλου

Η συνδρομή μου/μας λήγει 20 Ιανουαρίου 2023 και αναρωτιέμαι πως θα ανανεώσω όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Φαντάζομαι ή/και φοβάμαι ότι η δημιουργία νέου XBOX account, η αγορά LIve και μετατροπή σε Ultimate δεν θα δουλέψει λόγω διαμερισμού σε πολλά μηχανήματα. Έχω δίκιο να το φοβάμαι;

Σκέφτομαι λοιπόν να ανανεώσω στον υπάρχον λογαριασμό. Να αφήσω να λήξει ή να ανανεώσω τώρα. Με ποιο τρόπο θα ήταν το πιο οικονομικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jon_pallis είπε

Καλησπέρα,

Διάβασα το αρχικό post αλλά είμαι ακόμη σε συγχυση ως προς τι πρέπει να κάνω. Εξηγώ.

Διαθέτω XBOX GAME PASS Ultimate συνδρομή την οποία μοιράζω στα παρακάτω:

• Series X στο σπίτι
  • Series S στο γραφείο
  • Series S φίλου
  • PC φίλου

Η συνδρομή μου/μας λήγει 20 Ιανουαρίου 2023 και αναρωτιέμαι πως θα ανανεώσω όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Φαντάζομαι ή/και φοβάμαι ότι η δημιουργία νέου XBOX account, η αγορά LIve και μετατροπή σε Ultimate δεν θα δουλέψει λόγω διαμερισμού σε πολλά μηχανήματα. Έχω δίκιο να το φοβάμαι;

Σκέφτομαι λοιπόν να ανανεώσω στον υπάρχον λογαριασμό. Να αφήσω να λήξει ή να ανανεώσω τώρα. Με ποιο τρόπο θα ήταν το πιο οικονομικό;

Η μία επιλογή (και πιο οικονομική) είναι να περιμένεις να λήξει, να φορτώσεις 1,2 ή 3 χρόνια live gold και να τα μετατρέψεις σε ultimate όπως αναφέρεται στο δεύτερο ποστ του νήματος. Δεν χρειάζεται να κάνεις καινούργιο account. Απλά για τον υπάρχοντα λογαριασμό που έχεις θα χρεωθείς 13€ τη μετατροπή. Ο δεύτερος τρόπος είναι να βάλεις από τώρα όσες τριμηνες ultimate θέλεις και θα προστεθούν αυτόματα. Εγώ στη θέση σου, επειδή λήγει πρόσφατα η συνδρομή σου θα περίμενα να λήξει πρώτα. 

2 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Η μία επιλογή (και πιο οικονομική) είναι να περιμένεις να λήξει, να φορτώσεις 1,2 ή 3 χρόνια live gold και να τα μετατρέψεις σε ultimate όπως αναφέρεται στο δεύτερο ποστ του νήματος. Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο account. Απλά για τον υπάρχοντα λογαριασμό που έχεις θα χρεωθείς 13€ τη μετατροπή. Ο δεύτερος τρόπος είναι να βάλεις από τώρα όσες τριμηνες ultimate θέλεις και θα προστεθούν αυτόματα. Εγώ στη θέση σου, επειδή λήγει πρόσφατα η συνδρομή σου θα περίμενα να λήξει πρώτα. 

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Thanks 1

20 ώρες πριν, nickkrip είπε

Αν πάρω 2 μήνες και τον επόμενο μήνα ξανά αγοράσω άλλον ένα μηνα και κάνω την διαδικασία με το vpn θα έχω θέμα? Η πρέπει να τα βάλω όλα κατευθείαν? 

Διάβασε το πρωτο post του τρεχοντος θέματος

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Διάβασε το πρωτο post του τρεχοντος θέματος

Καλησπέρα μπορώ να αγόρασω games με paysafe από xbox Λειτουργεί αυτός ο τρόπος η να αγοράσω gift cards;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...